Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Megi791

Leczenie w DENTIM CLINIC Katowice

Polecane posty

Witam, Chciałabym zacząć leczenie zębów w jakiejs dobrej klinice na śląsku . Ostatnio natknęłam się na Dentim Clinic, mają bardzo dobre opinie. Ma ktoś jakies doświadczenia z nimi? Leczył się tam, moze nadal leczy? Pomóżcie! :D

Gość gość
Ja leczę się z całą moją rodziną i bardzo sobie chwale. Każdy specjalista odpowiedzialny za inną dziedzinę stomatologii. Przyjemna atmosfera, bardzo miły personel. Bardzo dogodne terminy, mogę połączyć wizyty córek i swoich tak żeby niepotrzebnie nie jeździć. Z parginkiem też nie ma nigdy problemu(no chyba że są święta:P) bo znajdują się koło Silesi City Center gdzie można skorzystać z parkingu. Ja naprawdę polecam :)

Gość 1gość123456
Ja też leczyłam ząbki w Dentimie :D Przed wizytą zawsze proponują mi pyszną kawę, więc mogę się odstresować jak jest jakaś grubsza sprawa na wizycie:D Lekarze bardzo doświadczeni. Poza tym nigdy nie weszłam póżniej niż 5 minut od umówionej wizyty, bardzo punktualni ( a wiadomo u denysty nie jest to takie proste ;) ) Obsługa pierwsza klasa. Moje zaufanie zdobyli ;)

Gość gość
Jestem stałym pacjentem Dentimu. Po leczeniu implantologicznym i ogólnym, teraz odbywam tam copółroczną higienizacje. Ja polecam

Gość Arek23
Za dawnych czasów dentysta kojarzył mi się z miejscem gdzie bolało, śmierdziło i było niemiło :)) Zdanie zmieniłem dopiero od czasu gdy trafiłem do Dentimu. Rewelacyjna obsługa od początku do końca - od pierwszego telefonu, poprzez dziewczyny z recepcji aż po samych lekarzy. Wszystko profesjonalnie i super komfortowo. Szczerze mówiąc, nie pamiętam też kiedy ostatni raz bolało mnie podczas zabiegu u dentysty. Oni uzywają jakiegoś komputerowego znieczulenia - zero bólu! Jak najbardziej polecam klinikę Dentim.

Gość gość
Dla mnie jest ok. Ceny adekwatne do jakości usług. Polecam!

Gość gość
ja w Tychach leczę zęby w gabinecie Es Dentica http://www.esdentica.pl/. Tam pracują profesjonalni stomatolodzy, którzy oferują różne zabiegi dentystyczne i stomatologiczne. Miałam niedawno usuwany kamień nazębny. Zabieg scalingu udał się i teraz moje zęby są idealnie oczyszczone, gładkie.

Gość gość
Dentim polecam ze względu na to ze zaskoczyli mnie fachowym i milym podejsciem do pacjenta. Na śląsku jest sporo klinik na podobnym poziomie, ale jak dla mnie dentim wygrywa!

Gość gość
Zasługują na polecenie to polecam! Naprawde Dentim wyróżnia się z tłumu gabinetów stomatologcznych.

Gość gość
Sprawdzony gabinet, godny polecenia. Leczę się w Dentimie od lat i nigdy nie miałam powodu do narzekania. Wszystkie zęby solidnie wyleczone do tego super atmosfera. nie ma się do czego doczepić.

Gość gość
ja dopiero zaczne moje leczenie w dentim clinic (wszczepienie szesciu implantow),boje sie panicznie,ale podejscie lekarza jest dobre.Wyszukalam ta klinike z internetu,ma dobre opinie,sprzet nowoczesny no i czytalam tez o doswiadczeniach tego lekarza. No coz wszystko przede mna,zobaczymy co i jak.narazie to jest tylko strach przed implantami

Gość gość
daj znać o szczegółach bo ja poszukuję stomy do impalntu jakie rodzaje i u jakiego dr .

Gość gość
Ja się leczyłem w tej klinice. Naprawdę świetna jakość i podejście lekarzy. Szczególnie polecam dr Łukojcia.

Gość Son
A wiec wszczepilam 6 implantow( gora). Sam zabieg zero bolu choc uczucie wiercenia nie przyjemne(dobrze by bylo jakies sluchawki i muzyke sluchac).Lekarz Faferko spoko,bardzo fajny tzn skupial sie na tym co robil,dobrze ze mnie ostrezegl przed tym wierceniem bo bym mogla sie wystraszyc,choc naprawde nic nie bolalo.Ogolne zachowanie lekarzy( bo bylam jeszcze wyrywac korzenie u lekarza Lukojec ,kurcze nie pamietam dokladnie nazwiska to juz wybitnie wrazliwy lekarz,poprostu niesamowite podejscie) jest na poziomie europejskim ze tak powiem.Ogolnie bylam spuchnieta tydzien i jadlam tylko plynny( schudlam 5 kg-hura!)i staram sie utrzymac moja wage:) no coz czekam teraz na zrosniecie sie implantow i potem znowu do dziela!!! Takze Faferko super.

Gość Bartek231
Ja trafiłem tam z dzieciakami swoimi. Od momentu przekroczenia progu pracownicy mega mili - zachecanie dzieci do rozmowy, spokoj, a atmosfera jak u dobrej cioci :)) Dentystka Marta Szymanska (chyba jezeli dobze pamietam) jest bardzo wyrozumiała. Teraz dzieci same pytaja kiedy pojdziemy znowu "pomalować ząbki" :)) Bylismy już kilkukrotnie - zawsze tak samo wiec polecam.

Gość gość
A wiec jak juz pisalam jestem po wszcepieniu implantow(6sciu -gora).Jakos przezylam,pisalam wczesniej.Trzy tygodnie temu bylam odslaniac implanty i zakladac sruby gojace. Oczywiscie przy znieczuleniu komp.Trwalo to bardzo dlugo,ale dlatego ze lekarz super delikatny(znowu inny,a bylam umowiona do Faferko,ale zupelnie mi to nie przeszkadza bo co lekarz to lepszy,choc narazie dr.Lukojec nr.1).Po zalozeniu srub gojacych,mialam skorygowana proteze(tam gdzie srubki to takie male doleczki) i wyszlam z protezka i zadnego bolu czy spuchniecia(bo po wszczepieniu bylam duzo spuchnieta,ale jako tako nie bolalo).przy porzadnym plukaniu buzi wyleciala mi tasrobka gojaca,wystraszylam sie,ale dzwonilam i pani Oliwia (ktora zajmuje sie pacjentami z zagranicy:) powiedziala ze to nic takiego,zreszta czytalam o tym ze ponoc moga wykrecic sie.Za tydzien znowu lece na wizyte,niewiem co bedzie dokladnie,czy jakies wyciski czy ustalanie jakie zeby..,bo potem znowu polece na dwa,trzy dni i ostania wizyte...hmm.jestem ciekawa jakie to uczucie wyrzucic proteze i jak to bedzie ogolnie wszystko wygladalo.Cenowo drogo jak dla mnie ,pomimo ze pracuje za granica i jest w Polsce dla mnie taniej.Ale wczesniej bylam na konsultacji u Borczyka wiec tam to dopiero mnie powalilo z nog. Ogolnie jesli chodzi o lekarzy to takich delikatnych i cierpliwych nie spotkalam nigdy wczesniej.Panie z recepcji bardzo mile.

Gość gość
tylko jeden minus- sasiedzi. Za kazdy razem co tam jestem i mijam sasiada dentim clinic to strasznie psiocza,ostatnio jedna pani to az wyzywala.To bylo nie mile.

Gość gość
Polecam Dentim klinic...jestem w trakcie leczenia Zabieg i po bezbolesnie..przechodzę Bardzo dobra opieka oraz mega podejscie do pacjenta..dla wszystkich którzy, boja sie dentysty ..smialo..polecam jak dlamnie 5+ ;)))););)

Gość była pacjentka Barbara
Uwaga naciągacze i oszusci nie wykonuje sie u nich metody all on 4 zeby w jeden dzien 4 dni bez zebow zwijałam sie z bólu opuchnieta i sina a na pytanie gdzie moje zeby w 1 dzien usłyszałam ze w " jeden dzien to kwestia umowna bo OD 48 to minimum" TA klinika to jakies nieporozumienie. Jak mozna tak zostawic pacjenta wyglądam jak pobita i bez zebow nawet mowic nie moge a to wszystko za jednyne 45 tysiecy. Odradzam

Gość Patka899
Leczę się w Dentim Clinic od wielu lat i muszę przyznać że nigdzie do tej pory nie spotkałam się z takim profesjonalizmem. Dzięki możliwości wykonania leczenia przy użyciu komputerowego znieczulenia nie boje się już przychodzić do dentysty. A leczenie zawsze przebiega szybko i bezboleśnie :)) Z kolei mój 7-letni syn jest zachwycony możliwością leczenia zębów przy uzyciu gazu rozweselającego. Jestem szczęśliwa bo wierze, że dzięki temu w przyszłości będzie miał piękny uśmiech :) Duża w tym zasługa Dentim Clinic w Katowicach

Gość Maaara
Ja również jestem bardzo zadowolona z leczenia w Dentim Clinic. Byłam pod ogromnym wrażeniem profesjonalizmu panujacego w gabinecie. Wiele lat odkladalam zalozenie aparatu ale w koncu sie zdecydowalam i nie zaluje. Leczenie trwalo niecale 2 lata i dzis moge swobodnie usmiechac sie podczas spotkan. Na poczatku otrzymalam dokladne wytyczne dotyczace leczenia i bylam pod ogromnym wrazeniem ze wszystko poszlo zgodnie z planem :)) Jestem szczesliwa ze wybralam Dentim Clinic

Gość gość
Ja i mój syn leczymy się w Dentim Clinic od 5 lat. Mialam wykonywane leczenie ortodontyczne niewidocznymi nakladkami. Efekty leczenia byly rewelacyjne :) Dzisiaj znowu swobodnie usmiecham sie wsrod przyjaciol i na spotkaniach rodzinnych. Z moim synem Wiktorem przychodze do Dentim Clinic regularnie i mimo moich poczatkowych obaw dzieki cudownemu podejsciu dr Marty chetnie przychodzi na kolejne wizyty. Dentim Clinic moge polecic kazdemu :)

Witam czy może ktoś coś nowego powiedzieć o tej klinice czytam różne komentarze tylko wszystkie sprzed kilku lat a jestem zainteresowany leczeniem u nich zębów 😀

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się