Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet i seks i dziewictwo

Polecane posty

Gość gość

Poznałam faceta, 35 letniego. Ja mam 30. Oboje pracujemy. On jest nauczycielem. Z przyjaźni narodziła się miłość. I wszystko było ok dopóki do doszliśmy do etapu uprawiania seksu. Okazało się, że nie może zdzierżyć, że nie jestem dziewicą. Doskonale wiedział, że byłam w 4-letnim związku i związek ten nie polegał jedynie na trzymaniu się za rączki. Nawet miał się zakończyć ślubem, ale życie bywa przewrotne. Oprócz tego byłam też w krótkich związkach. I on chyba nie może tego przetrawić. On bardzo zarzeka się, że był w łóżku z kobietą, ale po tym co z nim przeżyłam to raczej w to wątpię. Bardzo spięty był i w ogóle jakoś nie fajnie było. Ale mniejsza o to. Facet ciągle robi wymówki typu że puszczalska jestem, bo uprawiałam seks z ówczesnym narzeczonym. Gość nie jest religijny, ale widocznie na punkcie czystośc fioła. Pora zakończyć ten związek, choć trochę mi szkoda, bo oprócz tego nie można się do niczego przyczepić:(

Gość gość
To że facet jest spięty, nie znaczy, ze nie uprawiał seksu. Ja np jak mam rozmowę telefoniczną seksualną, to też zazwyczaj bywam spięty na samym początku.

Gość gość
Nie chodzi o to, że jest tylko spięty, ale ogólnie nie wiedział co i jak. Dobrze, że wiedział gdzie włożyć. Może aż tak bujnego życia seksulanego nie miałam, ale przynajmniej wiem co z czym się je.

Gość gość
Nie umiał cie wymasować ?

Gość gość
W ogóle było wtedy fatalnie. Co ciekawe od tej pory raczej mnie unika i unika rozmów na ten temat. Jedynie ten brak błony u mnie to dla niego teraz temat nr 1.

Gość gość
Cnota to tylko balast,który trzeba stracić.

Gość gość
Tak to właśnie jest. Zazdrość o przeszłość. Związki to istna patologia. Lepiej być samemu. A co do seksu, może mu brakuje wyobraźni i kreatywności.

Gość gość
Troszkę to dziwne, bo nie jestes puszczalska skoro facet był twoim narzeczonym i byliście długo razem. Serio 35 latek Ci robi takie wyrzuty? a może on jest prawiczkiem i dziewicy szukał,co?

Gość gość
Wyczuwam prowo 2/10

Gość gość
psychiczny, zakompleksiony i prawdopodobnie nigdy nie był z kobietą. A swoje własne problemy przekuwa w atak na ciebie i obelgi. Uciekać od idioty jak najdalej. Ciekawa jestem co taki sobie wyobrażą, że ktoś będzie czekał na takiego księcia jak on 50 lat...... Za stary jest na takie psychozy, w tym wieku ludzie zwykle maja jakieś związki za sobą. I żeby nie było- ja straciłam dziewictwo po 30-ce, ale nie miałam z tego powodu jakichś chorych akcji, że to jakiś szczególny dar miał być. Po prostu nikt wcześniej mnie nie chciał

Gość gość
no cóż, teraz będzie na ciebie zwalał ze jest do niczego w łóżku. Bo przecież jakbyś była dziewicą to by dopiero pokazał akrobacje i ch... deski łamał

Gość gość
Moj maz tez wiedzial, ze mialam innego faceta przed nim i tez mi robila na poczatku malzenstwa takie jazdy ale ja z uporem maniaka powtarzal, ze nigdy nieczego przed nim nie ukrywalam i mogl wczesniej o tym pomyslec. Tyle , ze moj maz mial 28 lat a nie 35. Moze wytlumacz mu wszytsko i probujcie nam tez na poczatku nie wychodzilo a tera zjetsemy jak tajfun.

Gość gość
Ja myślę, że on jest prawy. Jak w tym wieku nie wie ocb z dupcią, to coś jest nie tak.

Gość gość
Na 100 % prawik i nie może przeżyć, że już to robiłaś. Bycie prawikiem w jego wieku to nie wstyd to już obciach.

Gość gość
nie było by tego problemy gdybys była dziewca sex przedslubny zawsze sprowadza cierpienie

Gość gość
Oczywiście, że pora zakończyć ten związek. Facet zachowuje się zupełnie niepoważnie. Co on sobie wyobraża??? Przecież to normalne, że w tym wieku ma się już jakieś doświadczenia za sobą, nie jesteście w liceum. Poza tym, co to za podejście? On mógł mieć wcześniej kobietę, a Ty to już nie mogłaś z nikim być? Tragedia! Facet jest staroświecki i zacofany. Skoro ma taki podział, że co wolno facetom, to kobietom już nie, to pewnie też wyznaje tradycyjny podział w domu na zajęcia męskie i kobiece i pewnie w wielu kwestiach życiowych chciałby Tobą kierować.

Gość gość
To z długoletnim narzeczonym nie mogłaś tego robić bo to puszczalstwo, ale że z nim współżyjesz, to już jest ok?

Gość gość
Ja też długo czekałam na tego właściwego, chciałam nawet czekać z sexem do ślubu ale jakoś żaden mi się nigdy nie oświadczył, więc dałam sobie spokój z czekaniem i też dopiero przed 30 tką zaczęłam to robić. A tak to chyba 40 tki bym musiała czekać, tylko wtedy już żaden mnie nie będzie chciał... A ten facet ma coś z psychiką, ale z drugiej strony myślę, że niepotrzebnie mu mówiłaś z iloma spałas, takie rzeczy trzyma się dla siebie. A jak mu nie pasuje to niech sobie poszuka 18 latki dziewicy, tak mu powiedz na odchodne i kopnij go w doopę :)