Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

maz mnie nie kocha ale kocha dzieci dlatego jestesmy rodzina

Polecane posty

Gość gość
haha dobrze ci tak :) a ktos tak bardzo najezdzal na konkubiny a tu prosze mam nadzieje ze cie mąż zdradza :) papa

Gość gość
a dlaczego meza nie kochasz? moze jednak go kochasz tylko z jakis powodow nie jestes szczesliwa

Gość Mchy i Porosty
Niekoniecznie złapie cizię, bo ma rodzinę i żonę. Gość może być całkiem w porządku, a że nie czuje miłości ? Przynajmniej jest szczery, to ważne. NIejedem powie, że kocha, a miga się od obowiązków i śpi u kochanki mówiąc, że jest w delegacji. Bardzo dobrze robisz. Na prawdzie i na spokoju możecie wiele odbudować. Bardzo wiele małżeństw zakochało się w sobie ponownie. Bądź żoną i matką - to jest powód do dumy. Dojrzały człowiek widzi dobro w dawaniu. Będziesz w porządku sama przed sobą. Własnie to jest szacunek do siebie.

Gość gość
no ale ciebie to zdradza napewno codziennie z inna gosciu powyzej

Gość gość
tylko ty jesteś przekonana o tym ze się szanujesz :o zostałaś zwykłym kołem zapasowym dla dziecka, które w końcu wyjdzie z domu i co wtedy? Twoje koleżanki miały jaja ty jesteś jałową melepetą. Fajnie ci się tak żyje? dobrze ci tak

Gość cołko prowda
Mchy i porosty zdejmij moher ze łba :P chyba życia nie znasz ani facetów. Zakochają się w sobie ponownie hahahaha :P padłam! może facet nie odejdzie ale będzie się kur/wił na boku podczas gdy ty będziesz miała ten swój szacunek do siebie, no ale przed ludźmi będziecie modelową rodzinką :o Matko jaka patologia :(

Gość Mchy i Porosty
Mohera nie mam na głowie, za to jezuska mam w d***e. Trochę żyję na tym świecie i conieco wiem. Wiem jak się łatwo burzy a jak trudno buduje. Wiem ile jest rozwiedzionych matek z dziećmi, których już nikt nie pokocha, chyba że analnie na jedną noc. Wiem jak kłamią jak im dobrze i jak rozpaczliwie kogoś szukają. Daj ogłoszenie: "Szukam faceta , który mnie pokocha " - zgłosi się tuzin chętnych na kolacyjkę i bzykanie, bylebyś dzieci do matki wysłała. Daj ogłoszenie " Szukam faceta, który MOJE dzieci zabierze na wycieczkę, będzie dla nich szczerze dobry, (a nie dobrym wujkiem w zamian na loda u mamy) bezinteresownie pomoże im w lekcjach ..... " i kto się zgłosi? - Tylko Twój mąź.

Gość gość
no wlasnie o to min chodzi ale nie tylko, ja wlasciwie w tej chwili nie miala bym za bardzo powodow zeby zostawic meza bo on robi co do niego nalezy, rozumiecie, a uczuc mu nie zmienie

Gość gość
a takie glosy cizia na boku itd to tylko cizia nikt wazny poprostu k***eka-cizia ktora sama szuka milosci u zonatych, to nie sa kobiety to sa cizie

Gość gość
"robi co do niego należy" :o jakie to suche i denne :o

Gość gość
wez sie za robote a nie czytaj harlekinow

Gość gość
cizie sa do zabawy nie do trwalego zwiazku

Gość gość
"robi co do niego należy" pechowiec.gif jakie to suche i denne pechowiec.gif bzdura bardzo madre, odpowiedzilane i wlasciwe

Gość gość
mchy i porosty czy ty się dobrze czujesz? większych bredni nie słyszałam w życiu. Twoim zdaniem kobieta po rozwodzie nie ma szans na normalne życie i nadaje się tylko do szybkiego bzykania? na jakich ty facetów trafiasz? uwierz mi są jeszcze normalni, a świat nie jest taki złowieszczy i apokaliptyczny jak piszesz .Ja dopiero po rozwodzie poczułam, że żyję! Mój mąż, ojciec mojego dziecka w sądzie powiedział, że nie widzi potzreby widywania się z dzieckiem i potulnie wrócił do swojej mamusi. Ja wyszłam za mąż ponownie i OBCY człowiek pokochał moje dziecko jak swoje i w sumie oboje jesteśmy z tym szczęśliwi. Teraz mamy drugie dziecko i nie widzę różnicy w traktowaniu ich. Tak gadasz sobie o wszystkich o facetach jakby to były jakieś dzikie bestie, a ty już je wszystkie znasz. Weź nie obrażaj ludzi i wypij ziółka na uspokojenie :o

Gość gość
gość dziś miałam na myśli to sformułowanie przecież w tym jest tona smutku :( współczuję autorce

Gość gość
gosciu powyzej oby za 5 lat bylo u was podobnie jak jest dzis, a to ze mialas dziecko z frajerem to twoj problem

Gość gość
czekaj ze obcy facet pokocha twoje dziecko jak biologiczny zobaczymy przy okresie dorastania jak zacznie rozrabiac

Gość gość
większość małżeństw to sztuczny obleśny twór ,co zrobiliście z miłością przecież miłość nie przemija to w ogóle była czy nie?

Gość gość
tak mezatki skacza z kwiatka na kwiatek z kazdego zwiazku dzieciak a na stare lata i tak same i nieszczesliwe

Gość gość
a co ze zdrowymi zasadami pomijajac chore emocje i skrzywione osobowosci

Gość gość
ale twój mąż już cię tez nie pokocha nawet analnie....więc co za różnica? komu dasz d**y dla kawałka szczęścia? dzieci sa już i tak streacone z takimi starymi....

Gość gość
no jasne cizia to ku/rewka nie kobieta do poważnego związku :o super pocieszenie i wytłumaczenie - Mój mąż się puszcza na boku ale to nic poważnego, bo żoną na poważnie jestem przecież ja, ze mną ma dziecko, dom i oficjalne życie haha jestem zwyciężczynią, szanuję siebie i mam taaaakie wspaniałe życie, a mężuś niech się bawi :o No wybaczcie do mnie to w ogóle nie przemawia ale jak wy tak lubicie to luzzz :)

Gość gość
ja nie mam powodow zeby odejsc od meza bo on jest lojalny w stosunku do as i spelnia swoje obowiazki a jak go pytam czy mnie kochasz odpowiada ze nie ale kocha rodzine jako calosc

Gość gość
no sorry, mezatki i matki bardziej zasluguja na szacunek niz kochanki i cizie, oczywiscie ze te pierwsze sa zwyciezcami to oczywiste jezeli to do ciebie nie przemawia znaczy ze sama jestes tylko k***wka do zabawy

Gość gość
gość dziś ja nie mówię że to jakiś problem z kim miałam dziecko i nie o tym mowa. chciałam tylko powiedzieć, że nie wszyscy faceci to jakieś zło wcielone jak sugerował w obsceniczny sposób ktoś wyżej i że kobieta z dzieckiem też normalnie żyje i buduje swoje życie na nowo, a nie staje się nagle jakąś wycieraczką :o O moje małżeństwo się nie martw ono trwa już 10 lat i nadal się kochamy.

Gość gość
absolutnie k***wka to nie kobieta do powaznego zwiazku a jak ktos sie w taki zwiazek z nia wpakuje to albo bedzie mial wielkie klopoty i lepiej zeby uciekal zaim go zlapie na dziecko albo sam jest k****arz i sa siebie warci

Gość gość
jak mialas dziecko z takim frajerem to szkoda dziecka bo to jednak geny tego frajera i kiedys dorosnie i bedzie jak tata biologiczy a nie ten co go teraz wychowuje bo te tata bedzie mial swoje dzieci biologiczne, pierwsze dziecko jest tamtego faceta

Gość gość
mezatka z dzieciakiem to zuzyty towar

Gość gość
21:16 nie umiesz czytać ze zrozumieniem? czemu mnie obrażasz nie jestem żadną k***wką, mam męża ale nie wyobrażam sobie żebym miała mu puszczać płazem zdrady na boku i trwać w tym cyrku dla dziecka, bo to przecież nic takiego. Ja odniosłam się do wpisu - cołko prowda dziś gdzie pisze, że facet będzie sobie dymał na boku i do tego pitolenia waszego po tym wpisie, ze przecież cizia to nic poważnego, bo żona ważniejsza. No czy wy się słyszycie w ogóle? Niezłe patolki z was :o Niezła

Gość gość
a panna bez dziecka to niezużyty towar? Fajny masz szacunek do kobiet sama też tak o sobie mówisz? per Towar?