Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Virnikowy

Co miałyście dzisiaj ubrane?

Polecane posty

Gość Virnikowy
Juz choinkę? Nie za wcześnie? Nie posypie się? Interesuje mnie jak ubieracie choinkę? :)

Gość gość
Ubrałam dziś koszulę w biało czarną kratę i czarne spodnie z eco skóry kupione ostatnio w sklepie internetowym http://modana.com.pl

A ja dzisiaj miałam biały T-Shirt, czarne legginsy, różowe japonki i różowe stringi (cały dzień w domu u rodziców);)

Gość gość
Z mężem szliśmy dziś do teściów na obiad i później do znajomych na kawę.Miałam obcisłe dżinsy,stringi,botki i żakiet na gołe ciało.

Gość redbottomskyyy
Ja kupuje ubrania w sieciówkach a później oddaje je do hafciarni. Wtedy mam pewnosc ze nigdy nie spotkam nikogo ubranego w to samo co ja :P . Za kazdym razem jest to Haft Komputerowy Ślęzak. Cena bardzo nie boli plus nie musze czekac na ubrania tygodniami

Gość cotynatoooo
Moja "własna" kreacja wykonana przy pomocy Hafciarni "Ślęzak" . Zwykła czarna bluzeczka ale przerobiona przez ww firmę . Robią doskonałą robotę jeśli o to chodzi.

Gość feliczitaaa
Spódnica z laserografiką wykonaną przez Hafciarnie Ślęzak . Do tego bluzka zdobiona cekinami ( też wykonywałam to u nich )

Gość gość
czego ty tam nie wykonywalas... ile ci placa za reklame? :D Dzis nago - a co nie mogę w swoim domu?!

Gość Anabelka988
Powiedzcie dziewczyny coś więcej o tej hafciarni? Pomysł wydaje się bardzo fajny.. bardzo dużo pozytywnych opinii w internecie więc może jednak warto? :P

Gość gość
to zalezy moje filmiki maja teraz napisy polskie trzeba je uruchomic na dole po prawej stronie w rogu filmika www.youtube.com/watch?v=DMOjUJIN5yU