Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cytrynka25

Faceci kłamią na temat kobiecych piersi

Polecane posty

Gość gość
jak mój facet był ze mną na plaży to zachwycał się moim małym biustem i nawet nie spojrzał się na inne z wielkimi cyckami (choć mógł, sama patrzyłam xD) dlaczego? bo ja go podniecam a nie cycata kobieta :P

Gość gość
To że facet patrzy na cycate kobiety nic jeszcze nie znaczy, moja dziewczyna ma dość mały biust, ale zdarza mi się patrzeć na inne kobiety, bo potrafię docenić urodę innych kobiet, ale swojej dziewczyny nie zamieniłbym na żadną inną, bo po prostu ją kocham i dla mnie jest najpiękniejsza.

Gość gość
Ja również swoją kocham, ale cudownie by było, gdyby miała duży biust.

Gość gość
Każdy zdrowy facet patrzy na ładne piersi różnych kobiet a nie tylko na twoje.To nie oznacza że ciebie nie kocha.My lubimy podziwiać wygląd waszych pięknych piersi.

Gość gość
Każdy facet lubi podziwiać piersi ślicznych kobiet, niestety nie jest łatwo na nie nie patrzeć.Pewnie myślicie od razu ze to jakiś zbok jeśli facet je podziwia.Co jest w tych piersiach że nie da się na nie nie gapić jeśli są kształtne i jędrne?

Gość gość
Racja, ciężko być obojętnym na kobiece wdzięki :)

Gość gość
Patrze na duze zgrabne piersi dziewczat na plazy, ale ukradkiem, tak zeby moja dziewczyna nie widziala. Po co sprawiac jej przykrosc.

Gość gość
Ja zawsze podziwiam wygląd piersi jeśli są śliczne i jędrne. :)

Gość gość
Każdy podziwia. Gdy mają wyjątkowo ładne piersi to ciężko oderwać od nich wzrok. :)

Gość gość
Mam male piersi i po latach widze ze moj maz ma krecka na punkcie duzych. Po wielu krzykach placzu, awanturach wybor byl taki ze albo sie rozejdziemy albo ja przymkne oko na to ze jego sekretarka chodzi z balonami na wierzchu i nieraz widzialam jak ja obmacuje, i to ze ma kilka znajomych z duzymi piersiami ktore zaprasza do domu albo chodzi z nimi na kawe po pracy, jak to mowi. Poza ta jego slaboscia do duzych piersi, jest dobrym mezem i ojcem.

Gość gość
Nie kłamiemy. Na mnie wielkość piersi nie robi wrażenia, liczy się kształt, małe a jędrne bardziej mnie kręcą niż duże i obwisłe. Za to mam fioła na punkcie większych tyłeczków przy szczupłej talii. Tyłeczki górą!

Gość gość
Ja chodząc do sauny w klubie łaźnia nie zauważyłem aby któraś z kobiet miała nieładne czy obwisłe piersi a przychodzą tam kobiety w różnym wieku.Wy jak zawsze szukacie sobie problemów tam gdzie ich niema.

Gość gość
Gość z 19:01, no i i co nas to obchodzi? Dalej sobie chodź ale nie musisz całej kafeterii o tym informowac. Na plaży nudystów są różni ludzie, nie tylko Ci "idealni".

Gość gość
Własnie na plaży nudystów w większości są Ci nie idealni.

Gość gość
Ja widziałem też że na plaże nudystów przychodzą bardzo ładne i zgrabne kobiety więc gość ma rację i ja się z nim zgadzam. :)

Gość gość
Do klubu Łaźnia bardzo ładne kobiety przychodzą więc się nie dziwię że im zazdrościcie ładnej figury i chciałybyście mieć tak ładne i kształtne piersi jak one.

Nie o cycki chodzi, tylko o kobietę. Szalona kobieta z małym biustem jest zawsze lepsza niż ta nudna ale z buforami :P Ja mam mniejsze, a nie mogę się opędzić od facetów, ale pewnie dlatego, że mam ładny tyłeczek :D

Gość gość
faceci klamia bo chca zamoczyc, proste. Dalasbys d.u.p.y jakby ktroys powiedzila ze masz male lub obwisle cycki albo ze masz gruba d.u.p.e?

Gość gość
faceci klamia bo chca zamoczyc, proste. Dalasbys d.u.p.y jakby ktroys powiedzila ze masz male lub obwisle cycki albo ze masz gruba d.u.p.e?

Gość gość
Ja chodząc do sauny zauważyłam ze faceci maja prawie takiej samej wielkości fiutki więc gdzie ci z małymi są.

Gość gość
Ci, którzy maja kompleksy raczej nie chodzą do sauny.

Gość gość
KOBIECE PIERSI maja byc tylko i wzlacznie sexowne !!!!!

Gość gość
PRZESTRZEGAM wszystkich mężczyzn przed przyznaniem się własnej kobiecie z małym biustem o tym, że podobają nam się duże piersi. Ja to zrobiłem, ale tylko dlatego, że zawsze byłem 100% szczery i bolało mnie ukrywanie tego przez lata. Na dodatek przyznałem się, że bardzo podnieciła mnie jej biuściasta kuzynka i dlatego miałem dola na wspólnej imprezie, że nie mogłem nad tym zapanować. Nie zmieniało to jednak faktu, że uwielbiam jej małe piersi, ale Ona przestała w to wierzyć. Na dodatek przez czytanie któregos forum , gdzie facet czuł się z płaską kobietą jak z facetem, ubzduralo mi sie raz to samo i jej o tym powiedzialem. Byłem totalnym idiotą, ale nigdy nie potrafiłem nic zataic przed Nią. Niedawno zerwała ze mną i na pewno się do tego przyczyniły te moje wyznania. Będę walczył o ten związek, bo bardzo ją kocham i naprawdę mnie pociąga fizycznie pomimo małego biustu.

Gość gość
to czemu jesteście z kobietami które nie odpowiada wam tej najważniejszej cesze? jeśli najważniejsze są nogi to szukajcie kobiety która ma nogi które was podniecają wtedy i wy bedziecie bardziej szczesliwi bo macie swietna dziewczyne ktora ma ta najwazniejsza ceche, dlatego jak lubicie kobiety z duzymi biustami i czujecie ze maly was nie usatysfakcjonuje to szukajcie kobiet z duzymi, ja tego nie potepiam dla mojego chłopaka najważniejsze jest by kobieta miała ,świetny tyłek + talie i patrzac na jego byle to widze ze faktycznie szukal i mial kobiety z ta cecha, jedna byla szczupla druga puszysta, jedna niska druga wysoka, jedna z malym biustem druga z duzym ale wszystkie mialy ten tylek ktory tak go kreci, bo wiem ze dlugo on by nie pobyl z kobieta z plaskim tylkiem, dla niego jest obojetne jaka ma kobiete tusze, jakie ma piersi, nogi, wazne zeby miala tyłek, najlepiej też i talie i ladna buzie uwazam ze kazdy powinien miec partnera z cecha ktora najbardziej go podnieca i nie potepiam za to ze np mezczyzni szukaja kobiety z duzym biustem tylko niech siebie nie oklamuja, tak jak ten facet co tak bardzo cierpial bo podniecaja go duże piersi a jego kobieta ma małe, głupie postępowanie które do tego może bardzo zranić dziewczyne

Gość gość
Prawda jest taka ze facet ma w d***e czy zrobi kobiecie przykrość czy nie. Może na poczatku związku jest miły i uważa co mówi a potem? Równia pochyla. Niestety im dluzej jest w związku, tym mniej szanuje swoja dziewczynę. Ja wiem ze nie podobam sie mężowi. Mam Male cycki i na poczatku mówił ze są ładne i mu się podobają. A teraz? Przyznał się ze lubi duże cycki. Nie zdradza (chyba) ale za to ogląda p****le oczywiście z laskami z dużymi cyckami.

Gość gość
nie potepiam mezczyzn którzy szukają kobiety z cecha która najbardziej pożądają, ale gardze tymi którzy wezma taka która nie ma tej cechy a potem ja rania a niektórzy są takimi chamami, debilami że chcą jeszcze wmówić dziewczynie że to jej wina

Gość gość
jak nie podobają się wam małe to nie bądźcie z kobieta która ma takie bo ja tylko zranicie

Gość gość
tacy mezczyzni mnie odpychaja