Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cytrynka25

Faceci kłamią na temat kobiecych piersi

Polecane posty

Gość cytrynka25
Uwielbiam mieć rozpieszczany biust, jednak nigdy nie miałam na tyle długo pieszczonego go bym dostała orgazmu, mężczyźni poświęcili mu najwyżej 5 min :(

Gość gość
No ja o kłamał em swoją dziewczynę ze podoba mi się jej biust, a jak z się dowiedziała to się rozplakala a ja mam teraz wyrzuty sumienia

Gość gość
Teraz nie wiem co zrobić, nie pozwala mi się juz tam dotykać a jej samoocena spadła :(

Gość Adamos
cytrynka25, uwielbiam duże biusty, ale na początku znajomośc****eściłem malutkie piersi mojej dziewczyny naprawdę bardzo długo. Chyba nie trafiłaś jeszcze na kogoś kto by Cię naprawdę kochał.

Gość gość 36
Mi podobają się wszystkie piersi ale jędrne i młode :D

Gość gość
Kłamią?! Wszyscy?! :-( A tyle razy słyszałam,że mam świetne cycki.

Gość gość
Zależy jak wyglądają i jaki mają rozmiar

Gość gość
kłamią to prawda, niby małe cycuszki ok, ale i tak po jakimś czasie wychodzi, że nie ok.

Gość gość
Dziewczyny jak byście się zachowały w sytuacji, gdy po kilku latach bycia razem okazało się, że Wasz facet okłamywał w temacie biustu mówiąc, że podoba mu się mały a w rzeczywistości woli duży?

Gość gość
Moja samoocena od razu by spadła, od razu myślała bym tylko o tym ze jednak nie podobam mu się tak bardzo jak myślałam. Byłoby mi strasznie przykro, czulabym się nieatrakcyjna, niekobieca i nie chcialabym juz żeby mnie tam dotykał ani żeby patrzył na mój biust, a sam sex napewno nie byłby taki jak wcześniej i nie byłby tak często i pewnie by niektóre pozycję odpadły. A do tego zastanawialabym się czy jest coś jeszcze we mnie co mu się nie podoba

Gość gość
W takim razie wolałbyś być oszukiwana niż poznać prawdę, czy mimo wszystko wybrałabyś szczerość? Czy facet by dużo stracił w Twoich oczach, uznałabyś go za płytkiego ?

Gość gość
Wolalabym żeby mi to wszystko powiedział mimo że czulabym się smutna nieatrakcyjna i niepociagajaca. Mąż nie stracił by w moich oczach bo każdy ma swój ideał a on mimo braku ważnego alimenty jego wzorca pokochał mnie bez względu na niego wiec nie jest on według mnie płytki. Jednak i tak byłoby mi przykro i raczej nie pozwoliłabym mu się już tam dotykać i oglądać juz nigdy, no chyba ze się powiększy przez ciążę czy operke to wtedy może by mógł

Gość gość
alimenty = elementu

Gość gość
Przesadzacie,my chodzimy czasami posaunować sobie z naturystami w łaźni i nie widziałem jeszcze żeby któraś z kobiet miała tam jakieś nieładne czy obwisłe lub małe piersi.Nawet starsze kobiety mają piękne, jędrne i kształtne piersi.Więc nawet gdybyście miały najładniejsze piersi to pewnie wmawiacie sobie że są nieładne. :)

Gość gość
Kobiety, które mają niezbyt ładne piersi raczej nie chodzą na saunę.

Gość gość
No my kobiety też wolimy Mały penis bo nie uwiera :-)

Gość gość
Też się nad tym zastanawiałem i to fakt że jeszcze nie widziałem tam kobiety mogącej myśleć że z jej piersiami jest coś nie tak a przychodzą w różnym wieku.

Gość gość
Ja tam też jeszcze nie widziałem żeby kobieta chodząca do sauny miała coś nie tak ze swoimi piersiami.Chodzę do łaźni od 8 lat,i jeszcze nie widziałem żeby któraś miała dziwnego kształtu,niejędrne czy obwisłe jak worki piersi a przecież w różnym wieku przychodzą.

Gość gość
a co mi po babskich cyckach czy one są czy nie jeden pies

Gość gość
kobiety klamia na temat wielkosc***enisa:P Kazdy facet lubi duze( nie za duze) ale najbardziej lubi piersi swojej kobiety jak ja kocha. Jak CI zacznie mowic ze masz za male albo za duze to mozesz byc pewna ze milosc / zauroczenie minely:P

Gość elegancik26
kobiety to dno po co mi kobiety a tym bardziej jej cycki w doopie mam jakie je ma jesteście głupie i tępe.

Gość gość
Nie wszystkie tylko większość bo niektóre są naprawdę kochane i mądre,tylko niestety takich jest niewiele.Poza tym niestety mamy taka rzeczywistość która niszczy ludzi więc większości ciężko się odnaleźć,zarówno kobietom jak i facetom.Najlepiej w tym systemie nie mieć nic bo już niedługo to podatki od oddychania wprowadzą :)

Gość gość
Akurat w kwestii biustu to faktycznie lepiej jest kłamać. Ja się przyznałem do tego, że podobają mi się duże piersi, czym wyrządziłem dużą krzywdę swojej partnerce, która ma bardzo mały biust. Doszło do tego, że nie wierzy iż podoba mi się cała razem ze swoim biustem. Byłem idiotom i przestrzegam innych aby nie popełnili tego błędu.

Gość gość
ja akurat wolę małe piersi i takie mnie kręca najbardziej. Moja partnerka ma niestety duże

Gość gość
gość dziś To jesteś tzw. biały kruk, wymarzony partner dla płaskich kobiet.

Gość gość
no ale jak taki co ma małocycatą popada w rutynę i chcę zmienić na biustową to przecież rutyna zaraża i jego babka też chętnie zajmie się nowym fiutkiem,nie widzę problemu ,po co biadolić :-)

Gość gość
oj masz racje ,dokuczenie babie co do cycków skutkuje tym że absolutnie nie chce żeby łapole takiego tam macały a idąc dalej idzie do innego ,mi też dokuczono za karę i rozmyślnie" ale więcej mnie nie tknął ,po kilku latach jego zakochania poszłam do innego i nie chce go znać ale się nie przyznałam że to dlatego idę sobie :-) nie wyobrażam sobie żeby mnie tam dotknął ,więc to nie miałoby sensu ,kompleksów nie mam ,chodzi o złe skojarzenia i pamięć

Gość Ssak Dziewczyn
Nie lubię płaskiej, ale zbyt wielkiej też nie. Chcę ją wziąć do ręki, a tymczasem ... czuję się jak krasnoludek na szczycie Everestu. Lubię, gdy całe cycuszki są w moich dłoniach. Dlaczego nie ma biustonoszy, które by wyglądały jak dwie męskie dłonie łapczywie ściskające cycki? Mogę dać swoje dłonie na wzór. Ale NAJWAŻNIEJSZE są sutki! Te okrągłe kółeczka nie za wielkie, jak spodeczki, najlepiej jak 5zł. Ale te sterczątka! Oooo! Duże! Długie! Nawet 3cm. Żebym mógł powooooolutku, dłuuuuuuigo nasuwać na taką swoje usta. Puszczać twardą po to, żeby znowu nasuwać. Jak Dziewczyny usta na fiutka. I językiem tak jak One obrabiam. I dookoła i sam czubeczek. To dziwne, że faceci tak dużo gadają o piersiach, a tak konkretnie, z całą rozkoszą uwielbiają przecież ssać SUTKI!

Gość gość
No kłamia, małe jest obrzydliwe.