Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Truutuutue

Nie chce byc już traktowana

Polecane posty

Gość Truutuutue

Spotykamy się ponad rok, nasze spotkania to głównie seks. Jestem bardzo atrakcyjną osoba, ogolnie mam powodzenie, jednak ostatnio powiedział mi z zadowoleniem, że tak faceci za mnia biagaja, a on jest dla mnie nieosiągalny. Nie odpisuje na smsy, odzywa się kiedy chce i twierdzi, że nie chce mieć dziewczyny, ponieważ to obowiązek, musiałby do niej dzwonic, pisać smsy, itp...

Gość gość
A Ty masz chyba 16 lat... Bo nie sądzę , że więcej...

Gość Truutuutue
28

Gość gość
Jak nie chcesz być już tak traktowana, to tupnij nóżką. A czego chcesz od związku opartego wyłącznie na seksie? Facet jest zaspokojony, ma kobietę, która jest na każde zawołanie i zabiega o niego, zero zobowiązań. Żyć, nie umierać.

Gość gość
To gratuluję Ci rozwiniętego mózgu w wieku 28 lat.

Gość Truutuutue
Ale to już chyba za późno żeby coś z tego mogło być :-(

Gość Feliks7
A co by miało być? Jesteś ładna i głupiutka to nadajesz się tylko do tego, a facet rusza głową i główką to korzysta :) winszuję

Gość Truutuutue
Łatwo jest kogoś oceniać... nie jestem taka głupiutka, po prostu bardzo mi zależy na tym mężczyxnie stąd moje głupie zachowanie, chciałabym to zmienić, ale nie wiem jak

Gość Feliks7
Wpisując się tu - prosiłaś o ocenę. Niestety taka w mojej opinii wyłania się z opisu waszej "relacji". I to doskonałe słowo - bo związek z tego żaden, kiedy facet jest g****o wart i ewidentnie traktuje Cię jak prywatną dz%$kę. A Ty - głupia - bo się na to godzisz i jeszcze płaczesz.

Gość Feliks7
No i właśnie - ktoś wyżej dobrze napisał. Czego Ty się spodziewałaś od UKŁADU opartego na seksie ;)....

Gość Truutuutue
Że zacznie mu zależeć

Gość Feliks7
Od dawania tyłka to raczej zacząć by zależeć mogło jedynie na dawaniu tyłka, no sory że jestem taki brutalny ale i tak się powstrzymuję... Jedyne co mądre mogę rzec, to jeśli jest jakakolwiek droga ku temu - musisz się postawić, olać go, niech pobiega, niech poczuje się olany, niech zawalczy. Inaczej - i tak nie masz co się nim przejmować. A jak tego nie zrobisz będziesz tylko dupcią do bzykania (jedną z wielu zapewne) i nikim więcej. Bo jak może zależeć na kimś, kto może dać mi tylko seks.

Gość Truutuutue
Masz rację, dzięki

Gość Feliks7
Trzymaj się, i zmień podejście trochę. Chcesz być wartościową, to trochę się poszanuj. A jak chcesz się tylko bzykać , to nie płacz, że do bzykania tylko jesteś. Trzymam kciuki.

Gość adamcio
Autorko tematu, Wpisz proszę w Google następujące wyrazy: "pokolenie ikea". Otwórz pierwszy wyszukany link. To strona pewnego ciekawego faceta. On pisze prawdę o tego typu sprawach. Jeśli się zastosujesz do jego rad, to stracisz najmniej :) Pozdrawiam! 3maj się!

Gość Truutuutue
Chcę być przede wszystkim szanowana :-)

Gość adamcio
Każdy z nas chce być szanowanym... Niestety niektórzy ludzie nie potrafią nas uszanować i właśnie od takich trzeba się odsunąć. Jak ktoś przestanie szanować drugą osobę, to w większości przypadków ten szacunek zniknął na zawsze... Osobiście nie wiem jak go odbudować. Pewnie się da, jak wszystko na świecie :)

Gość gość
dziewczyno trochę rozsądku! szanuj sie1 to i szanować cie będą inni!

Gość gość
Teraz na szanowanie sie juz zapozno.On cię nie będzie szanował,jak go zostawisz to znajdzie inna.Z tej maki chleba nie będzie.Poszukaj innego faceta i nie zaczynaj znajomości od lozka bo na lozku sie skonczy znów.Facet musi sie postarać.Ja bylam 5mies.z facetem i do seksu nie doszło,juz bylam gotowa ale pokłóciliśmy sie i związek sie zakończył.I powiem ci,ze jestem dumna z tego ze mu "nie dałam",ze mnie"nie miał".

Gość gość
Kobieto dziewię ci się, nie wiem kim ten facet jest, jak wyglada, ale uważam ze zdecydowanie za dużo sobie wyobraża, tylko dlaczego ty się do tej pory na to godzisz:-(, tym bardziej że ci powiedział co nieco

Gość gość
Macie bardzo dziwaczne podejście do seksu wpisujące się tu kobiety. Tak jakbyście nie miały z niego w ogóle przyjemności, tylko jakoś się dziwacznie poświęcały, uprawiając go z facetami. Jesteście jakimiś kłodami?

Gość gość
Wy byscieli chcieli odrazu na pierwszym spotkaniu do lóżka z kobieta iść.A jak wam "nie da"to problem,albo kłoda.Facet który od razu dąży do seksu nie jest nic wart.I dla mnie to żadna przyjemność z nieznajomym w lozku być.Najpierw trzeba sie lepiej poznać ,seks na podbudowie uczuc to rozumiem a nie tylko pożądanie,i siup....

Gość gość
nie wiem jak było wcześniej ale po takim tekście już bym się nie odezwała. A ty piszesz i pewnie dzwonisz, a on nie odbiera i nie odpisuje. W dodatku wie, że ci zależy i tak podle to wykorzystuje cham jeden chciałabyś być z kimś takim?

Gość gość
Kto wypina tego wina.

Gość gość
Do autorki: Przespalam sie z facetem 2 dnia naszej znajomosci, zanim poznalam chocby jego nazwisko. Od tego czasu minal rok. W tym czasie wyznal milosc, przedstawil rodzinie i oswiadczyl sie. Brzmi niewiarygodnie? To dodam jeszcze, ze jest przystojnym facetem z dobrego, konserwatywnego domu i ma swietna prace. Moj ideal. Sex MOZE przerodzic sie w miłość, ale tylko miedzy 2 madrych ludzi, ktorzy normalnie nie maja takich przygod.

Gość gość
Myślę ze ma jakiś defekt o którym nie mówisz albo jest w takim wieku ze bierze co sie trafi bo nie chce byc sam.A potem wyjdzie szydło z worka.Moja znajoma wyszła tez tak za mąż.Facet był 10lat w zwiazku,rozstali sie.Poznał ja,szybko seks a potem slub ,bo facet cierpiał na lek przed samotnością.I co z tego.Nigdy jej nie szanował.Stale jej powtarza ze nie musi sie starac bo wcześniej sie tez nie starał.Na pozór fajna para,ale tylko nieliczni wiedza jak jest naprawdę.Wspolczuje jej,ale jak jej odradzali tego gościa to niesłuchała.Faceci nie szanują łatwych kobiet i zawsze tak było i to sie nie zmieni i zadne cuda tego nie zmienią.

Gość gość
Uważam niestety jak większość, już cie nie szanuje, wiec szanował nie bedzie. Możesz zwalczyć o to, nie lecąc na każde jego skinienie. Jeśli mu zależy odrobinę ,to sie postara

Gość gość
Nie będzie sie starał,bo takich kretynek jest sporo co będą dopy dawac .Dlatego facet nie chce sie wiązać bo na same szmaty trafia a jak sie porządna znajdzie to sie ożeni.

Gość Truutuutue
Minęło trochę czasu, przestałam się do niego odzywać, pisze, dzwoni, zaprasza do restauracji, kina, itp... A ja NIE i jestem wreszcie z siebie dumna :-) a co było, już nikt tego nie cofnie

Gość gość
28 letnia dzi\va spotykająca się na seks... żenada. On cię już i tak szanowac nie będzie bo widzi że jesteś zwykłą ko\/orvą 🖐️