Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie szczepie i nie chce zeby ingerowano w moje decyzje

Polecane posty

Gość gość
Zapuszkujmy się wszyscy w jakieś sterylne pojemniki hermetyczne lepiej niż mamy gdybać bez sensu co powoduje wszystkie choroby. Tym bardziej, że wiemy, że nie jest to jeden czynnik tylko całe ich mnóstwo

Gość gość
nie no pewnie bo w szczepionkach to chemii nie ma.

Gość gość
i leków też pewnie nie używasz przecież po lekach może wystąpić masa skutków niepożądanych , reakcji alergicznych mam nadzieję, że jako ,,oczytana" matka tego nie robisz żadnych produktów spozywczych w sklepach nie kupujesz, ani srodków czystości w domu nie masz komórki, mikrofali i innych sprzętów oczywiście mieszkasz w gliniance, bo w zwykłym nawet pustaku jest cała masa chemii wody z kranu też nie używasz, bo jest tam szkodliwy chlor , żeby nie wspomnieć o azbestowych rurach na dwór wychodzicie w maskach tlenowych, bo przecież smog, spaliny itd mogłabym mnozyć bez końca

Gość gość
zal czytac takie bzdety jak ten powyzej. jak ktos nie szczepi to od razu zywi sie korzonkami i mieszka w szalasie z galezi. Nawet nie chce mi sie tego komentowac ani prostowac. Uwielbiam tykich psychologow co to od razu potrafia profil psychologiczny ulozyc.

Gość gość
a mi się wydaje, że trzeba być konsekwentnym w swoich poglądach i stylu życia więc jeśli unikamy chemii to we wszystkich aspektach, a nie tylko w tych, które sobie upatrzyliśmy to kwestia dojrzałości do własnych poglądów

Gość gość
" gość dziś No to widocznie mam szczęście, bo wszyscy znajomi i rodzina szczepiona jest zdrowa jak ryba wiec widocznie jestesmy wyjątkami potwierzajacymi regule usmiech.gif za raka to bardziej bym obarczala cala chemie i zanieczyszczenia niż szczepionki. Robta co chceta. Zobaczymy za 30 lat kto na tym lepiej wyjdzie. " Jak ktos mi mowi ze wszyscy ktorych zna sa zdrowi jak ryba to wiem ze wciska kit albo nie ma pojecia o stanie zdrowia tych wszystkich. Powiedz mi od kiedy to znajomi lub nawet rodzina sie spowiadaja ze swoich schorzen i chorob? Nie wciskaj mi kitow. Z jednym sie zgodze za 30 lat zobaczymy kto na tym lepiej wyjdzie. Choc ja doskonale wiem kto to ty mozesz sie ostro zdziwic.

Gość gość
" gość dziś Nazbierać z całego świata 84 szarlatanów to jest bardzo mała liczba w porównaniu z naukowcami, którzy opowiadają się za szczepieniami i potrafią dostrzec ich znaczenie. " Oni sa tylko z USA matole.

Gość gość
Tym gorzej dla ciebie, bo na stan lekarzy w USA na 2012 r- liczba 90000 osób z uprawnieniami lekarskimi to igła w stogu siana. Jeśli z kolei zuważymy, że w grupie 84 naukowców tylko część jest lekarzami, a reszta to chemicy, biolodzy, pielęgniarki to twoje zatrważające dane jeszcze bardziej slabną- matole

Gość gość
I bardzo dobrze robicie, że nie szczepicie! Wasze słabe geny znikną szybciej. Jeszcze lepiej jakbyście się przestali rozmnażać. Swoich marnych genów nie przekazywalibyście dalej.

Gość gość
http://www.rynekzdrowia.pl/Serwis-Szczepienia/Ruchy-antyszczepionkowe-nie-proznuja-czy-potrzebujemy-edukacji-pacjentow-ws-szczepien,149210,1018.html Teraz niestety, ale musimy uzbroić się w cierpliwość, bo aktywność ciemnogrodu będzie coraz większa. Wiecie już skąd ten ból d**y u przeciwników szczepień. Bo posłowie pracują nad zmianą prawa i grunt zacofańcom zaczyna palić się pod nogami.

Gość gość
musicie sami to odszukać, bo spamuje

Gość gość
A niech wyrżną się w pień ci nieszczepiący. Będzie czystka przynajmniej. Genetyczny chłam.

Gość gość
nie no az cztery pielegniarki w tym spisie a 3/4 reszty to lekarze z tytulem doktora lub profesorzy medycyny. Alez oslably te dane rzeczywiscie. To tylko garstka. Podalem jeden spis zeby pokazac ze nie tylko oszolomy sa przeciwnikami szczepien, jest ich wiecej.

Gość gość
ale przecież ciebie tytuły nie interesują więc o co chodzi?

Gość gość
A może ta idiotka uważa, że każdy doktor to lekarz?

Gość gość
Dalej ta Ameryka siedzi w zacofanych polaczkach-cebulaczkach. Wszystko co amerykańskie to takie modne- nie? Tylko, że wiemy, że w rzeczywistości jest odwrotnie i niejednokrotnie moda zza oceanu okazuje się dla nas zgubna. Zresztą nie tylko dla nas, ale dla nich samych również. Radzę prześledzić choćby dynamiczny wzrost zachorowań na krztusiec w USA w ciągu kilku ostatnich lat. Tyle tylko, ze u nich już po różnych fatalnych zjawiskach z tym związanych ,siła ruchów anty szczepionkowych maleje, żeby u nas wybuchnąć ze zdwojoną siłą. Przecież wszystko co amerykańskie to takie cool i trendy.

Gość gość
"A może ta idiotka uważa, że każdy doktor to lekarz? " a moze ty idiotko nie wiesz co oznacza Doctor of Medicine? Wg ciebie pewnie to doktor filozofii?

Gość gość
bo to takie amełykańskie nie każdy jest takim trendy amełykanem jak ty się kreujesz

Gość gość
" gość dziś Dalej ta Ameryka siedzi w zacofanych polaczkach-cebulaczkach. Wszystko co amerykańskie to takie modne- nie? Tylko, że wiemy, że w rzeczywistości jest odwrotnie i niejednokrotnie moda zza oceanu okazuje się dla nas zgubna. Zresztą nie tylko dla nas, ale dla nich samych również. Radzę prześledzić choćby dynamiczny wzrost zachorowań na krztusiec w USA w ciągu kilku ostatnich lat. Tyle tylko, ze u nich już po różnych fatalnych zjawiskach z tym związanych ,siła ruchów anty szczepionkowych maleje, żeby u nas wybuchnąć ze zdwojoną siłą. Przecież wszystko co amerykańskie to takie cool i trendy. " Tak zachorowalnosc na ksztusiec wzrosla w ostatnich kilku latach. Tylko gdybys troche dokladniej poczytala o tych danych, to doczytalabys ze wg CDC tylko 11% zachorowan to nieszczepieni i az 49% zachorowan to szczepieni 3 lub wiecej dawkami. Po drugie wyszczepialnosc na ksztusiec od 1990 roku jest taka sama 95%. Wiec w jaki sposob ruchy antyszczepionkowe mialy wplynac na zwiekszona zachorowalnosc? Obecnie zachorowalnosc na ksztusiec jest na poziomie jaki byl w roku 1960 z tym ze w roku 1960 wyszczepialnosc wynosila 70% a teraz 95% Kolejny dowod na to ze wyszczepialnosc nie ma zwiazku z zachorowalnoscia. Poprostu ludzie zaczynaja przegladac na oczy i to srodowisko medyczne przeraza i musza zrzucic wine na ruchy antyszczepionkowe. przyczyn w zwiekszonej zachorowalnosci musisz poszukac gdzie indziej polaczku-cebulaczku.

Gość gość
Jedz do amelyki ze swoimi badaniami, bo tam ludzie terax masowo powrocili do tych szczepien- dziwne z jakiego powodu. Swiat na ciebie czeka i na twoje objawienia

Gość gość
"Wiec w jaki sposob ruchy antyszczepionkowe mialy wplynac na zwiekszona zachorowalnosc? Obecnie zachorowalnosc na ksztusiec jest na poziomie jaki byl w roku 1960 z tym ze w roku 1960 wyszczepialnosc wynosila 70% a teraz 95% Kolejny dowod na to ze wyszczepialnosc nie ma zwiazku z zachorowalnoscia" xxxxxxxxxxxxxx z tego bełkotu nic nie mozna wywnioskowac.:-D Jezeli teraz sie szczepi sie 95% ludzi , to gdzie sa ci nieszczepiacy? Ktorzy mieliby byc argumentem, ze nieszczepienie nie ma zwiazku z zachorowalnoscia? Podajesz jakies idiotyczne argumenty i statystyki, tylko kompletnie nielogiczne.

Gość gość
gość dziś "Wiec w jaki sposob ruchy antyszczepionkowe mialy wplynac na zwiekszona zachorowalnosc? Obecnie zachorowalnosc na ksztusiec jest na poziomie jaki byl w roku 1960 z tym ze w roku 1960 wyszczepialnosc wynosila 70% a teraz 95% Kolejny dowod na to ze wyszczepialnosc nie ma zwiazku z zachorowalnoscia" xxxxxxxxxxxxxx z tego bełkotu nic nie mozna wywnioskowac.smiech.gif Jezeli teraz sie szczepi sie 95% ludzi , to gdzie sa ci nieszczepiacy? Ktorzy mieliby byc argumentem, ze nieszczepienie nie ma zwiazku z zachorowalnoscia? Podajesz jakies idiotyczne argumenty i statystyki, tylko kompletnie nielogiczne. " Dane sa oficjalne, ale jesli jestes za glupia zeby ogarnac oficjalne dane i cos z nich wywnioskowac to juz nie moja wina. 95% sie szczepi czyli... 5% sie nie szczepi. Bystroscia to ty nie grzeszysz.

Gość gość
Pytalam debilko, o twoj ******ieszczepiacych- przeciez jestrescie w coraz wiekszej liczebnosci. Ta glupia masa szczepiacych byla dawno temu, teraz ty i tobie podobni, podobno nie szczepia, wiec dlaczego statystyki mowia co innego? Piszesz takie bzdury, ze juz sama sie w nich gupisz, ciemna maso.

Gość gość
" gość dziś http://www.rynekzdrowia.pl/Serwis-Szczepienia /USA-wzrost-zachorowan-na-krztusiec ,137778,1018.html " "Za tak drastyczne pogorszenie stytuacji w stosunku do lat ubiegłych po raz pierwszy obwiniane są także działania ruchów antyszczepionkowych, których kampanie na terenie tego stanu przyczyniły się do wyjątkowego spadku poziomu zaszczepienia przeciwko krztuścowi." Brednia. Tak jak pisalam nie ma zadnego spadku poziomu zaszczepienia przeciw ksztuscowi. Ciagle jest na poziomie 95%. Kazdy moze sobie to sprawdzic na stronie CDC.

Gość gość
Przez takich kretynów wracają choroby,które były uśpione np.20 lat!!Taka prawda.Właśnie dzisiaj przeczytałam że 1,5 letni nieszczepiony chłopczyk zmarł na odrę!!Gratuluję kretyńskich pomysłów...

Gość gość
Ja widze ze bredniami jest wszystko autorko co nie pasuje do twojej chorej glowy. Wyraznie jest napisane, ze w usa spadl poziom szczepien przeciw krztuscowi i wzrost zachorowan, a ty dalej swoje