Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie szczepie i nie chce zeby ingerowano w moje decyzje

Polecane posty

Gość gość
Czytanie ze zrozumieniem sie klania. Ze wsi mozna wyjsc, ale wies z czlowieka nie wyjdzie nigdy. Poza tym jestem facetem o wyksztalceniu nie wspomne jakim, bo i tak nie zrozumiesz. Te przez ciebie zwane ,,jelopy?-jakiez to miejskie,, maja wieksze pojecie w temacie od ciebie wielka specjalistko od antyszczepionkowych teori, bo nie od szczepien.

Gość gość
hahaha. te jelopy maja wieksze pojecie ode mnie o szczepieniach? Tylko od dwoch tygodni jakos zaden nie potrafi wytlumaczyc dwoch faktow z dziedziny szczepien. Spadku smiertelnosci na odre do prawie zera w USA i Wielkiej Brytanii jeszcze przed wprowadzeniem szczepien i tego ze zachorowalnosc na wzw b jest praktycznie identyczne jak na wzw c, Na jedno jest wyszczepialnosc 99,9% a na drugie 0%. Zrodla ich madrosci to onet, autorytetem dziennikarz "polityki" a szczytem osiagniecia jest wklejenie linku lub kopiuj wklej artykulu napisanego najprostszym jezykiem dla zwyklych ludzi przez ich tak zwane autorytety. Zadnego samodzielnego myslenia ani jakiejkolwiek znajomosci tematu. Nie rozmieszaj mnie wiec tym ze wiedza wiecej o szczepieniach niz ja, nie wyrobie ze smiechu. Byc sobie mozesz nawet teoretykiem kwadratury kola malo mnie to obchodzi jesli nie masz wiedzy na temat szczepien.

Gość gość
powiem jedno przez takie nieszczepiące k****y jak autorka z nowomodą, będziemy mieć epidemie chorób zakaznych, chorych przybywa przez nieszczepiące matki. Jeśli będzie epidemia i chore niezaszczepione dzieci będą zarażać te zaszczepione to i tak zaszczepione lżej przejdą chorobe, p********e będą mieć bachory matek nieszczepiących :D i leczcie swoj****chory ze swoich pieniędzy a nie z NFZ skoro lepsza odra od niegroznych skutków ubocznych które występują rzadko i jesteście mądrzejsze od lekarzy, zakaz wstępu do publicznych przedszkoli powinien być dla dzieci takich idiotek

Gość gość
A przemysł farmaceutyczny zarabia :) i tak właśnie wyginie ludzkość w wyniku wlasnej ciemnoty.

Gość gość
wyginą to takie pustaki na choroby zakazny w wyniku nowomody, ciekawe jaką następną mode wymyślicie

Gość gość
A co znaczy slowo "nowomoda", bo czegos takiego w polskim slowniku nie ma. I ja mam sluchac idiotki co nawet poprawnie sie wyslowic nie potrafi? nie bede po raz setny porostowac tych samych bzdur.przeczytaj watek a dowiesz sie dlaczego gadasz glupoty. Moich argumentow dotychczas nikt nie potrafil obalic, moze tobie sie uda hahaha.masz zerowa wiedze.

Gość gość
to ja już nie zamierzam rozmawiać z ciemnogrodem przez którego epidemia odry wraca mam nadzieje że twoje dzieci zdechną, przez twoją głupote i mądrość wiekszą od lekarzy żegnam

Gość gość
widac ze jestes z marginesu. na twoim miejscu nie rzucalabym pochopnie takich zlych zyczen, bo karma zawsze wraca a zle zyczenia moga wrocic do ciebie samej. Choc tego nie zycze, bo ja w przeciwienstwie do ciebie mam poziom przyzwoitosci a ty jak widac masz mozg wielkosci orzeszka ziemnego i debilizm do kwadratu. Najlepszym przykladem tego ze gowno sie znasz na szczepieniach to to ze mowisz ze odra wraca. Skad wraca? Na odre zawsze byly zachorowania co kilka lat zawsze jest wiecej od zawsze niz w latach poprzednich bez zwiazku ze szczepieniami. Wystarczy spojrzec na pierwsze lepsze dane zachorowan, ktorych pewnie i tak nie zrozumiesz i nigdy nie widzialas bo jestes zwyczajnie na to za glupia.

Gość gość
Ona w dalszym ciągu twierdzi, ze coś udowodniła? Opętana sekciara....żałosne , że tacy ludzie jeszcze żyją

Gość gość
margines to nie szczepi dzieci, nawet lekarze swoje dzieci szczepią patologioo

Gość gość
jak jej dziecko umrze na odre to jej sie oczy otworzą :D tego jej życze

Gość gość
jestescie za glupi zeby zrozumiec te dowody.

Gość gość
skad wiesz ze lekarze szczepia? Pytalas sie ich? masz jakies badania potwierdzajace czy to tylko gdybania twojego orzeszka w twojej glowie. Znam lekarzy ktorzy nie szczepia.

Gość gość
skad wiesz ze lekarze szczepia? Pytalas sie ich? masz jakies badania potwierdzajace czy to tylko gdybania twojego orzeszka w twojej glowie. Znam lekarzy ktorzy nie szczepia. x tak pytałam, bo obracam sie w takim środowisku że znam wielu lekarzy, łyso?

Gość gość
autorko idz sie lecz pustostanie na głowe

Gość gość
aha ilu mozesz znac lekarzy 10-15? czy to jest reprezentacyjna grupa? W Polsce jest pewnie kilkanascie tysiecy lekrzy wiec skad mozesz znac ich opinie jesli pytalas tylko kilku. Nie wierze takze ze pytasz kazdego napotkanego lekarza czy szczepi. Ja znam lekarzy ktorzy nie szczepia, moze znasz nieodpowiednich lekarzy?

Gość gość
aha ilu mozesz znac lekarzy 10-15? czy to jest reprezentacyjna grupa? W Polsce jest pewnie kilkanascie tysiecy lekrzy wiec skad mozesz znac ich opinie jesli pytalas tylko kilku. Nie wierze takze ze pytasz kazdego napotkanego lekarza czy szczepi. Ja znam lekarzy ktorzy nie szczepia, moze znasz nieodpowiednich lekarzy? x a ty nasz odpowiednich? kończe rozmowe z kretynką jak i reszta :D żegnam

Gość gość
koncz rozmowe koncz. Jak nie masz zadnych argmentow to nie ma sensu paplac bez sensu. Chyba nie rozumiesz ze znanie opinii 10 lekrzy nie oznacza znania opini 10 000 lekarzy. Chyba jestes poprostu za bardzo ograniczona zeby to zrozumiec.

Gość gość
A ty bezmozgu znasz opinie 10000 lekarzy? Czekajcie jak sie dr. Hausa naoglada. Dopiero bedzie dawac, haha

Gość gość
A ja szczepię, i uważam, że dobrze robię. Każdy kij ma dwa końce, i wiem, ze zaszczepiłam bo boje się groźnych chorób, natomiast ci, którzy nie szczepią boją się powikłań poszczepiennych i jestem w stanie to zrozumieć. Dlaczego więc antyszczepionkowcy zarzucają mi mordowanie własnych dzieci, skoro świadomie podjęłam decyzję w trosce o ich zdrowie. Ja im nic nie narzucam, niech każdy żyje po swojemu.

Gość gość
Ja też szczepię swoje dzieci. Wczoraj słyszałam, że w USA zmarła kobieta na komplikacje po odrze. Nie chciałabym, żeby przytrafiło się to mnie lub moim dzieciom. Dlatego szczepie je na wszystkie obowiązkowe + pneumokoki i meningokoki.