Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestej kochanka zonatego i pewnie jutro nawet nie złozy mi życzen

Polecane posty

Gość gość
Oczywiście, że można się przywiązać w tym czasie. To co się stanie jak naprawdę zakocha się w tobie. Zostawisz go wtedy ?

Gość gość
Jak kurwiarz spotka na swojej drodze kurwę,to grają w to samo.Nieważne,że są w związkach.Dla kurewstwa nie ma hamulców,zasad Rozum w kutasie i pizdzie..Zboczeńcy jak zwierzęta.

Gość gość
10.43 byc moze i tak będzie, ja nie zakładam nic i nic nie planuje, wierzę że bedziemy zawsze razem ale jak postanowi odejść tez to jakos przeżyje choc będzie bardzo ciezko

Gość gość
Musisz mieć bardzo niską samoocenę żeby byc dla kogoś tylko kims dodatkowym. Ja nigdy bym na to nie pozwolila. Spotykalam,sie kiedyś z facetem poza malzenstwem, on sie ludzik ale ja wiedzialam ze nie moze liczyć na nic wiecej bo taki uklad to byly dla mnie emocje, adrenalina nic wiecej

Gość gość
To powiem Ci, że jesteś idealną kochanką, jest duża szansa, że odejdzie od niej.

Gość gość
Jak się tak naprawde zakocha na zaboj to nie wiem co zrobie wtedy pewnie będę szczęśliwa na początku ale jak będzie potem nie potrafię powiedziec ja mam taki dziwny sposób myślenia ze jak ktos mnie trzyma na dystans to ja się zakochuje tym mocniej a jak ktos za mna szaleje to mnie przestaje zależeć czasem w tym trwam z nudow,chyba że to bedzie prawdziwa miłość taka jak jeszcze nigdy nie przeżyłam

Gość gość
Jeśli nie potrafisz szanować innych kobiet - zony, to na pewno nie szanujesz siebie. Ale nigdy tego nie zrozumiesz poki z tym nie skończysz. Ten co pije nalogowo tez nie chce zrozumieć ze jest alkoholikiem. Zal mi ciebie

Gość gość
Przestań kłamać żałosna desperatko. Pisałaś, ze mieszkasz z matką, która przetrzepuje ci nawet komórkę. Już sobie wyobrażam ten wasz cudowny seks i wczorajsze walentynki z twoją matką za ścianą w sąsiednim pokoju :D

Gość gość
Tak ,ja staram się byc idealna kochanka, zawsze staram się wyglądac pięknie i chyba mi się to udaje bo jak się tak wyjątkowo postaram dla niego to każdy facet na ulicy się na mnie patrzy, zawsze staram się byc w dobrym humorze ,ale tez jak mam inne zdanie od niego to swobodnie to mówię, staram się byc naturalna, nie robić mu wyrzutów jak musi wracac to mówię że ok,że rozumiem, no i nie narzucam się...zobaczymy jak to dalej będzie w sumie to moze jedynym błędem jest to że on moze czuc po moim zachowaniu ze mi tak bardzo zależy moze powinno mi naprawde przestać zależeć to on będzie bardziej za mna biegał. W sumie to i tak ma farta bo jestem tyle młodsza, nie brzydka,uważam że tez nie głupia, jestem wyrozumiala itd

Gość gość
A gdzie ja niby pisalam że mieszkam z matką ?:D mieszkam z kolezankami ktorych często nie ma wiec u mnie jest mnostwo swobody. A to że matka mi przetrzepala komórkę to niby skąd wywnioskowalas że mieszkam z nią?.niestety jakbym nawet chciala to bym z nią nie wytrzymala bo ja jestem w domu raz na miesiąc to mam jej dosc

Gość gość
a gdzie sie spotykacie ?

Gość gość
jego zona tez jest piękna,zadbana i nie musi ukrywac się tak jak ty jak dowie się,wierz mi,że po mordzie ci wytrzaska dla mnie jestes zwykłą szmatą

Gość gość
A skąd ty przepraszam wiesz jak wygląda jego żona ?:D jest przede wszystkim ode mnie starsza o 15 lat

Gość gość
ale ta zona musi byc glupia desperatka ze nie domysla sie ze facet ja zdraca

Gość gość
no i co ,że 15 lat starsza? zawsze będzie piękna,bo ma klasę

Gość gość
gość dziś ale ta zona musi byc glupia desperatka ze nie domysla sie ze facet ja zdraca k***y sie dobrze kryją,on zaprzecza każdy sądzi w/g siebie

Gość gość
ha ha piekna zonka cudowna a facet ma wyj****e na nia i regularnie ja zdradza , i pewnie jeszcze ja kocha , zenada

Gość gość
Nie glupia, hahahahaha. Zadna madra kobieta nie pozwala byc workiem,na spermę. Ale gosc nie lepszy, zwykly tchórz, pasujecie do siebie jak upal. Za jakiś czas znajdzie sobie nowa, o 15 lat mlodsza.

Gość gość
A skąd niby wiesz czy ma klasę znasz ja? Niektorzy na tym forum mnie zalamuja :D

Gość gość
Zona to zawsze zona :D a kochanki mozna zmieniac i do agencji tez czasem warto wyskoczyc :P tak to juz jest z facetami :D

Gość gość
widzę wywłoko,że na słowo żona,piana z pyska ci leci jak ktoś śmiał napisać,że ma piękną żonę z klasą-ludzie,nie piszcie bo ścierwo tego znieść nie może!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Jakos narazie przez 8 miesięcy mu sie nie nudzę;)

Gość gość
Mąż koleżanki tez chciał ukryć wieloletnie k***wstwo, żonie coś się nie zgadzało i te telefony od k***wki zmusiły ją wynająć detektywa.Obserwacje poczyniono w wielu miejscach i w czasie. Kompromitacja na całego.Zapadłabym się pod ziemię. Dziwka podobna do szczura.Daleko jej do jego pięknej żony.

Gość gość
8 m-cy z tobą,a z żoną....kopę lat! dla mnie jesteś k***iskiem

Gość gość
zona z klasa i porazem ha ha

Gość ten który wieee
Dlaczego nikt nie pomyślał o tym że kochanek może mieć układ z żoną. Żona o wszystkim wie i się godzi bo ich małżeństwo jest w klimacie cuckold lub swingers

Gość ten który wieee
Ja mam taki układ. Kochanki wiedzą że to tylko seks.... po takim spotkaniu z kochanką wracam do domu i z żoną mamy dziki seks opowiadam jej co robiłem z kochanką, czasem nagram dyskretnie seks i pokazuje żonie. Wiem jest to odjechane ale żonę to strasznie jara nie mogę odbierać jej tej przyjemności.

Gość gość
Jaki układ? Nie ma mowy o czyms takim bo on się boi żeby się nie dowiedziała a nawet żeby nas ktos jego znajomych razem nie spotkał.Nawet nie moge do niego swobodnie pisac jak jest w domu

Gość gość
Ta, i wtedy się obudziłeś.

Gość gość
11.51 no dokładnie :D