Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gusia111

Przyjmę ubranka na chłopca od urodzenia

Polecane posty

Gość gość
gościu z '08 poziom twojej elokwencji mnie przytłoczył ...

Gość gość
Autorka: moja prośba: możesz dawać przed wysłaniem wypowiedzi komuś je do sprawdzenia? Robisz takie błędy ortograficzne i stylistyczne, że oczy bolą. Dziecko na poziomie szkoły podstawowej Ci te błędy wyłapie (chyba, że wrodziło się w mamusię). Dziękuję.

Gość gość
autorko,jak cie stac, to sobie kup, a nie szukasz darmowej wyprawki. kazdy by tak chcial. jestes pyskata, zamiast podkulic ogon, olac zupelnie dziwne posty, to wdajesz sie w pyskowke. prawda jest taka, ze 4 dzieci to juz gromada. jesli kogos nie stac, to szklanka wody zamiast seksueu. zal dzieci,ze w biedzie beda wychowywane. juz sa.

Gość gość
To te kobiety które właśnie tak cudownie obrażały ją i mówiły, że jest bezmyślną krową rozpłodową, patologią, ofiarą bez mózgową idp. maja problem, i uczą właśnie takiego zachowania swoje dzieci i to im współczuje, nauczycie tylko swoje potomstwo jak niszczyć innych, obrażać i obrzucać obelgami, wyrosną z nich takie same potwory jak wy, zero empatii. Po jaką cholerę tu włazicie? by sobie ulżyć?? Co trzeba mieć we łbie by tak się dorosłe kobiety zachowywały, kompletną pustkę, wiatr. I dobrze, że macie po 1 dziecku, bo tylko jedno będzie tak skrzywione i zepsute.

Gość gusia111
robię błędy od zawsze taka już jestem są ludzie którzy są dyzlektykami lub dyzgrafami czy nie maja prawa do życia ? ja nikomu nie nakazuję czytać moje błedy jestem ich świadoma ,córka ma same 5 i 4 z polskiego więc niestety no nie odziedziczyła tego po mnie pudło .

Gość gusia111
jeszcze jedno mam prawo bronić swego mienia ,miałam prawo napisac o ubranka bo każdy ma takie prawo nie skrzywdziłam tym nikogo ani nie złamałam kodeksu karnego ! za to wy drogie panie obrazając mnie złamałyście prawo i naraziłyscie mnie na stres więc ja dopowiem za swoja ciaze urodze i wychowam za to wy odpowiecie za ubliżanie mnie ... teraz technika poszła do przodu i nic w sieci nie ginie i nikt nie jest anonimowy , radzę sprawdzić sobie definicje PATOLOGII bo wydaje mi się że jednak nie macie o niej pojęcia pozdrawiam wszystkie życzliwe kobiety :)

Gość gość
Bożeeee, co się dzieje z ludźmi, czytam i nie wierzę. To jest dopiero PATOLOGIA, to co się tu dzieje. Zanim otworzycie zaplute jadem gęby zastanówcie się trzy razy:/:/:/Pani która używa słowa patologia nie ma zielonego pojęcia co to słowo oznacza PRZYKRE ludzka głupota nie zna granic, a co do "krowy rozplodowojej" kultura kobiety świadczy o niej wiec juz widać kto jest tu krowa ehhhh najwidoczniej masz męża do niczego albo aż tak się brzydzi tobą ze patykiem cie nie tyka. A co najlepsze w tym wszystkim :):)siedzą takie p***y przy kompie ublizaja innym po to żeby poczuć się lepiej, a same od rana wysiaduja pod mopsem i zebraja. lepiej się czujecie wpisując takie brednie żal ci dać k***a kawałek szmatki to stul ryj i wyp********, nikt cię nie zmusza, co czujesz się lepsza jedna z drugą. "biedne dzieci wychowane w biedzie" ja p*****le no aż zaczęłam brzydko pisać. A masz 100% pewność co z twojego dziecka wyrośnie hmmmm " NIE" nie masz i żeby się nie okazało ze to Ty za 10 lat będziesz szła ze spuszcza głową.Pamiętaj to biedne będzie lepsze od tego bogatego. A dlaczego hmmmm właśnie dlatego, że to biedne będzie nauczone dzielenia się, szanowania innych ludzi a twoje będzie patrzyło tylko na siebie. ŻAL PO PROSTU ŻAL, ;)

Gość gość
leć krowo na policję:-omoże odbiorą ci dzieci skoro ich utrzymać nie umiesz

Gość do powyzej
koniec obrazania innych, poczytaj sobie prawa czlowieka: godnosc jest nietykalna wlasnie dzieki takim jak ty jestesmy mentalnym sredniowieczem,

Gość gość
wlasnie na przekor takiemu CHAMSTWU W CZYSTEJ POSTACI TEJ matce pomoge, tak samo jak pomoglam paru innym, a takim jak Wy krzykaczkom tez sie kiedys noga powinienie i ciekawe czy wtedy ktos okarze wam dobra wole?

Gość gość
A co was obchodzi autorka i jej dzieci.Chcecie pomoc prosze bardzo nie chcecie to nie.Poco wylewacie jad ,lepiej sie czujecie ublizajac innej osobie,dowartosciowuje to was.Wolicie wyrzucic niz oddac no to gratuluje :D Ja zawsze oddawalam ciuszki po dzieciach i to firmowki ,dobrej jakosci niektore rzeczy byly wrecz nowe i nie bylo mi szkoda.Cieszylam sie jak oddawalam potrzebujacej osobie a niech i ta osoba sie pocieszy tymi rzeczami.Niech to biedne dziecko tez ma.

Gość gość
gusia111 wczoraj hmmm gdzie byłam a na policji i wasze obelgi w moją stronę nie pójdą wam na darmo !!! ten sie smieje kto się śmieje ostatni usmiech.gifusmiech.gifusmiech.gif xxxxxxxxxx Czekamy na policję, a najlepiej na grupę szturmową. :D Aha, dySleksja i dySgrafia, głąbie.

Gość gość
"JA JESTEM DUMNA ŻE MAM DUŻĄ RODZINĘ i stać mnie na to i resztę dzieci" -------------> Stać cię, naprawdę ? Bo w pierwszym poście piszesz, że nie stać cię na zakup ubranek.

Gość gość
bo jej nie stać:-o baba nie pracuje, wychowuje już 3 dzieci......brak słó i odpowiedzialności

Gość gość
Z tą policją dobre, można liczyć na Scotland Yard albo na Interpol ? :D :D :D

Gość gość
:D nie dość że intelektualne dno, patologia to się jeszcze rzuca jak pchła na grzebieniu

Gość gość
Co za szmatlawiec no nie wytrzymam..... Podnieca cie ublizanie innym wypowiedziałas swoje zdanie na ten temat, to po co dalej się odzywasz. Najwidoczniej twoje życie jest do niczego i próbujesz odreagować to na forum, właśnie ty kobieto robisz patologie ze swojego życia,takim zachowaniem. Szkoda tylko tego dziecka bo wyrośnie z niego to co z mamusi. Kobiety takie jak ty nic sobą nie reprezentują ZERO KOMPLETNE ZERO to jest dopiero margines społeczny sądząc po zachowaniu.

Gość gusia111
nie jestem gląbem ani krową ale co ty możesz o tym wiedzieć ? pewnie nic żal mi waszych dzieci bo moje doceniaja to co maja i są szcześliwe że mają rodziców i rodzeństwo a wasze??? zarozumiałych nadętych rodziców którzy muszą kogoś poniżyć żeby poczuć swoją wartość :O na szczęście nie wszyscy tacy ludzie są i mało tego wiekszość żyję skromnie i ma przynajmniej 2 dzieci to że zapytałam o ciuszki używane nie czyni mnie gorszą bo zapewne większość dla swoich dzieci nie miała wszystkich nowych .. sadze że może to jest zazdrość bo nie możecie sobie pozwolić na więcej dzieci ,tak dla ciekawostki to choćbym urodziła kolejne pięcioro lub nie urodziła wcale WY I TAK BĘDZIECIE PŁACIĆ PODATKI :) i nie wiem co jeszcze tu napiszecie to tylko się ośmieszacie i pokazujecie jak pusta jest wasza osoba ciesze się że nie jestem taka jak wy i nigdy nie bedę a czy moje dzieci sa głupie i biedne to nie wam oceniać nie każda kobieta dała by rade urodzić drugie a co dopiero czwarte :) dzieci mi nie odbiora bo nawet nie posiadam kuratora mało tego dzieci moje mają bardzo dobre osiągnięcia ponieważ poświęcam im czas i co dzień czytam im bajki :) w wy ??? a ! po co pytam ,macie inne zajęcia ubliżanie innym bo gdzieś trzeba zabłysnąć i stłumić swoje rozterki .

Gość gość
A ty co, zabolało cię coś osobiście, że tak gardłujesz ? :D

Gość gość
A tak myślałam, posty z 13:14 i 13:17 to ta sama osoba :D

Gość gusia111
musiała bym się zniżyć do twojego poziomu :O ale tak nisko nie potrafię bo mam duży brzuch :P ps : ja robie błedy zważ na to .

Gość gość
Ty się do niczego nie potrzebujesz zniżać, jesteś wystarczająco płaskodenna :P Brzuch to może masz i duży, co mnie to obchodzi, za to pojemność mózgu masz małą.

Gość gusia111
no dokładnie sądząć po twoich wypowiedziach to naprawde błyszczysz :D no nie równam się do ciebie Bogu dzięki

Gość gość
Autorko, a może czas zająć się dziećmi? to co tu wyprawiasz jest naprawdę żenujące.

Gość gość
Jak na mamuśkę w potrzebie to ma wyjątkowo wyszczekaną gębę.

Gość gość
Nie jesteś zbyt bystra KOBIETO, patrząc na twoje wpisy:/:/:/człowiek zastanawia się skad w tobie tuye jadu,co skłoniło Cie do tego by być aż tak wredna, zrobiła ci coś ta dziewczyna????? . Gusia ty nie potrafisz ale ja tak :D :D

Gość gusia111
ja mam wyszczekaną gębę ??? hahahah to jaką maja te kobiety które wyzywają mnie od głąbów,krow bezmózgowców ?? :O dzieci maja ferie i nie siedza w domu wiesz?? Śniegu nie ma :( ale bałwanów pełno :D

Gość gość
Nikt się nie rzucił do wysyłki ubranek, to frustracje musisz odreagować ? Niedziela jest, idź lepiej z dziećmi do kościoła, matko Polko.

Gość gość
To jest rzeczywiście dramat. Najpierw kobieta pisze, że nie stać ją na zakup ubrań, a potem - broniąc się - pisze, że jednak ją stać. Ciekawe kiedy kłamie, jeśli na początku to jest to wyłudzenie. A jeszcze ma tupet grozić policją tym, którzy jej mało odpowiedzialne zachowanie i chamskie wypowiedzi krytykują. O poziomie wypowiedzi nawet nie będę się wypowiadała (żadna dysleksja ani dysgrafia nie powodują braku umiejętności złożenia zdania), pominę także prymitywne, chamskie odzywki na poziomie piaskownicy. Jeśli to nie jest prowokacja to niestety głupota potrafi się rozmnażać.

Gość gość
Ta co plackiem leży w kościele a na forum zachować się nie potrafi..........