Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chyba mnie zdradza

Polecane posty

Gość gość

Dowiedziałam się ostatnio, że kolezanka z pracy mojego chłopaka ciągle przytula sie do niego, łasi się itg, a on chyba pozwala jej na to. I w dodatku wszyscy pracownicy myślą że oni kręcą z sobą. A mój chłopak nie przyznał się że jest w zwiazku,bo twierdzi że nie wszyscy muszą wiedzieć o jego życiu osobistym. O co chodzi? Czy on mnie już nie chce ? Blagam pomóżcie. Bardzo go kocham

Gość gość
Poprzytulaj się do kogoś innego. Zobaczysz jak miło, a jeśli prawdziwe kochasz, to miłość od tego nie zmniejszy się, prawda? Jak zmniejszy, to nie miłość:)) A tak wyluzujesz, będziesz zrelaksowana, nie będziesz nad nim dyszeć, i chłopak się zastanowi, oj zastanowi:))

Gość gość
Co.się dzieje z.dzisieszymi facetami kiedyś było to nie do przyjecia

Gość gość
Ale dlaczego on to robi ?

Gość gość
No to widać, że prawdziwy facet nie cipka. Tylko cipka jest wierna swojej kobiecie.

Gość gość
Hej,pomóżecie jeszcze ??. To dla mnie bardzo ciężkie

Gość gość
ale w czym mamy Ci pomóc? Nikt nie wie po co twój facet to robi. Zastanów sie lepiej czy to jest dla ciebie do przyjęcia i podejmij odpowiednie działania

Chyba ja w jakiś sposób mogę pomóc... Jestem dziennikarzem. Szukam osób do programu, w którym właśnie takie przypadki sprawdzamy. Będzie wariograf (wykrywacz kłamstw). Będziesz mogła poznać prawdę i poradzić się co zrobić. Jeżeli jesteś zainteresowana, proszę skontaktuj się: qbagolab@gmail.com Pozdrawiam, Jakub.