Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

duży brzuch po ciąży

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam problem. rok temu urodziłam 2 dziecko. Wróciłam do wagi z przed ciąży niestety został mi duży brzuch. Problem jest taki że to nie jest miękki lub rozciągnięty brzuch jak to często bywa po ciąży. Wygląda jak 4-5 miesiąc ciąży i jest sprężysty i twardy jak brzuch w ciąży. Od pół roku jestem na diecie i systematycznie ćwicze ale on się nie zmniejsza. Ciążę oczywiście wykluczyłam u ginekologa i on też sprawdził czy to nie jest problem z macicą i rozwarstwieniem mięśni brzucha po ciąży. Lekarz sam jest zdziwiony z kąt taki brzuch, bo w ciązy nie jestem a on wyraźnie na to wskazuje. Chciałam zapytać panie czy któraś widziała lub słyszała o takim przypadku bo ja już nie mam pomysłu do jakiego lekarza iść z tym problemem.

Gość gość
Idż na USG jamy brzusznej, brzuch po ciązy powinien zostac jak już flakowaty nie napiety.

Gość gość
usg robiłam 2 razy u ginekologa i nic nie znalazł

Gość gość
jeszcze jakieś pomysły?

Gość gość
a ogólnie usg jamy brzusznej?

Gość gość
a może masz przepuklinę ?

Gość gość
Z kąt?Może z kąta wyłazi co noc i włazi po kawałeczku to twojego bebzona?

Gość gość
ja po 3 dziecku tez mam wzdety brzuch, cwicze jestem dosc szupla a brzuch jest wydety i brzydki jednak jest miekki i z sadlem, chociaz nie jestem gruba na brzuchu nie moge zgubic,ostatnio kolezanka zapytala czy znowu jestem w ciazy masakra nie wiedzialam ze az tak to zle wyglada, poprostu ludzie przyzwyczaili sie do mnie ze mam dobra figure tylko ten wzdety brzuch a tym bardziej go widac ze mam male piersi