Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dość tego

Już nigdy nie zatrudnię żadnej młodej kobiety na umowę o pracę

Polecane posty

Gość gość
"Tak piszesz jakby pracownicy nie kierowali się prawem dżungli. " Poprawka. Pracodawcy miało być.

Gość gość
Powinnaś sie przyzwyczaić że zawsze będziesz mieć rotacje pracowników bo robota kelnerki to jest ujowa robota i wszyscy będą ją traktować jako zło konieczne. To samo jak praca na taśmie w fabryce. Każdy będzie nienawidził takich prac i marzył o lepszym życiu. Powinnaś mieć tego świadomość i nie dziwić się temu, że nikt nie chce pracować w pizzerii na dłużej.

Gość gość
Stracilam 2 ciaze.. Mam ciezka prace Po zobaczebuy 2 kresek a nam nasz ze to juz..zaeaz ide na l4 i macierz.6 mcy wychow.3 mcy-u nas tyle jest i juz nie wracam..sory za marna stawke nue bede pracowac na 2 eraty moj czas minal czas na rodzine

Gość Tomek1987
Zostanę okrzyknięty szowinistą, ale to powiem. Bo w normalnym kraju i w normalnym społeczeństwie mężczyzna zarabia tyle, że w awaryjnej sytuacji jest w stanie zapewnić rodzinie byt na minimum godziwej egzystencji. Jeśli Kobieta chce pracować proszę bardzo. Ale skoro że względów biologicznych może być wyłączona z pracy, pobierając jednocześnie pensję to, z całym szacunkiem dla Kobiet, ale mało który przewidujący przedsiebiorca zdecyduje się na taki krok.

Gość gość
To czemu zatrudniasz goowniary ktore i tak maja latwiej znalezc prace?bierz panie po 40, tyle ze na seksowne tyleczki juz nie popatrzysz

Gość gość
A kto powiedział, ze kobieta po 40 nie może być zgrabna i mieć prezencji?

Gość gość
ja tez daje kobietom smieciowki, wiem ze wyczekuja tych umow o prace ale wiem ze jak im w koncu je dam to pozaciazaja. sytuacja patowa. chyba poszukam nowych pracownikow bedzie prosviej :/

Gość gość
u mnie w pracy już 6 lat jest zatrudniona ale tylko rodzi dzieci i fizycznie jej nie ma, to już 3 ciąża, a jeszcze nie wiadomo ile będzie

Gość gośćiwika
Ok rozumiem Pania. Tylko własnie przez takie cos kobiety maja problem ze znalezieniem pracy, i mniej zarabiaja. Ja pracuje w firmie 5 lat. 30 lat na karku i stres jest bo wielkie kontrakty i tak dalej. Staram sie o dziecko i co i mam to odłożyć bo firma w trudnej sytuacji. I jak się uda to mam pracować w stresie i męczyć sie i moze utrudnić rozwój dziecku ?

Gość gość
Myślicie, że młode kobiety się wystraszą waszego szczekania na kafeterii? To zatrudniajcie starsze - takie 50+ (podobno najcięższe przypadki bezrobocia w tej grupie - nic tylko brać) albo zatrudniajcie młodych facetów (takich którzy mogą z powodzeniem trzepać forsę na niemieckich budowach - na pewno z pocałowaniem w tyłek wypełnią luki po tych leniwych mamuśkach na zmywaku). A może emerytki? Ileż tu oszczędności.

Gość gość
pracuje w 4 os dziale w duzym korpo. szukalismy kolejnej os. 3 najlepsze cv to kobietki super doswiadczenie i w ogole. szef odrzucil bo powiedzial ze boi sie ze pojdzie ktoras na macierzynski, a samo wdrozenie pracownika trwa z 2 msc. i zateudnili chlopaka z 0 pojeciem o branzy :/