Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwka25

najskuteczniejszy sposób na zrzucenie niechcianych kilogramów!

Polecane posty

Gość sylwka25

najskuteczniejszy sposób na zrzucenie niechcianych kilogramów!

Gość gość
odstawienie slodyczy - przede wszystkim rezygnacja z bialego pieczywa, bialego ryzu, makaronu mniej smazonych rzeczy (wiecej na parze) i ponad wszystko duuuuuzo ruchu!

Gość sylwka25
Witam serdecznie, chciałam podzielić się z wami moją historią. Kilka lat temu zaczęłam interesować się tematem odchudzania a z racji że miałam kilka niechcianych kilo zaczęłam testować. Moją przygodę rozpoczęłam z "Chodakowską" jednak przy torturach jakie przechodziłam, wylewając siódme poty, efekt nie był zadowalający. potem przyszedł czas na dość popularną "mel B", ćwiczenia świetne jednak bez odpowiedniej diety i masy wyrzeczeń efekt taki jak poprzednio czyli znikomy.. Potem pomyślałam " jest masa produktów wspomagających odchudzanie" i tak od jednego do drugiego suplementu pogrążałam się w smutku. Byłam bliska rezygnacji, jednak z pomocą przyszła moja koleżanka. Opowiedziała mi o suplemencie diety który jej pomógł. .Po masie przetestowanych produktach podeszłam do tego sceptycznie obiecując sobie że to ostatnia próba. Efekt był niesamowity. W miesiąc zrzuciłam 7kg !! Pomyślicie że mało? Jestem w drugim miesiącu przyjmowania suplementu a moja waga jest o 11kg mniejsza.. Coś niesamowitego. O tym produkcie możecie poczytać tutaj: http://nplink.net/tpTUTdyY Od tej pory będę polecała ten produkt wszędzie i wszystkim!

Gość gość
dziekujemy za reklame a teraz spirtalaj

Gość gość
Powiem szczerze że sama tego suplementu używam. Może nie jest to tak niesamowite jak zostało to tutaj przedstawione jednak 4 kilo miesięcznie ubywa po tym suplemencie :)

Gość gość
Ćwicząc chudniemy szybciej.Ja odchudzając sie stosowałam tabletki Foreverslim.ale dieta i ruch też była.Połączenie tych trzech rzeczy przyniosło zdecydowanie większy i szybszy spadek wagi.Po za tym dzięki ćwiczeniom moje mięśnie są znacznie mocniejsze a skóra bardziej jędrna.

Gość gość
Dokładnie;) Sama ćwiczę i stosuję suplement diety podany wyżej. Efekty są super

Gość gość
ktos jeszcze nabiera sie na tak prymitywne reklamy? szkoda żołądka na jakiejś podejrzane tabletki. trzeba zainwestowac w zdrowe jedzenie, oczywiscie w normalnych ilosciach. troche ruchu i nie trzeba zadnej chemii w siebie ladowac. przy okazji bedzie sie mialo piekna skore i wlosy.

Gość gość
Widzę że koleżanka wyżej troszkę z przestarzałej epoki. Co prawda nie stosowałam tego suplementu jednak wiem z doświadczenia że suplementy odpowiednio dobrane pozwalają osiągnąć super efekty w krótszym czasie. Proszę poczytać skład tego suplementu który został tutaj podany. Same witaminki :)

Gość gość
taaaa na pewno witaminki odchudzaja.

Gość alicjaszafa
Mam słabą wolę, rzuciłam fajki i tyłek mi rośnie, gorzej że wcale nie siedzę na d..., jestem aktywna fizycznie, nie jem wiele, fakt czasem zjem ciastko, batonika ale się nie obżeram jakoś specjalnie, stosuję suplementy, przyznaję się bez bicia, morwa, acetomale, jakiś slim, bez nich pewnie nie zmieściłabym się w drzwi :(

Gość gość
Sprawdź ten http://nplink.net/tpTUTdyY suplement. Osobiście nie stosowałam bo ważę 55 kilo i dla mnie to odpowiednia waga, ale koleżanka zażywa i muszę potwierdzić ze działa zaskakująco dobrze

Gość Matylda_123
Ja stawiam na zdrową dietę,****** produkty wspomagające zdrowie usmiech.gif Od jakiegoś czasu piję sok z aloesu, bo jest prawdziwym bogactwem witamin i mikroelementów! stosujemy go całą rodziną, bo pomaga praktycznie na wszystko - na skórę i wlosy, na stawy, na odparzenia u dzieci, a nawet mąż uzywa, jak się zatnie przy goleniu. W odchudzaniu też jest świetny:) Żałuję tylko, że nie odkryłam go wcześniej usmiech.gif Z preparatów do picia polecam AloeLive bo akurat go sprawdziłam, w aptece mozna go kupić, albo w sklepie zielarskim.

Gość gość
Jak w tytule- pomoge schudnąć,efekty po 1 zabiegu!! Jedyna w Polsce skuteczna metoda w redukcji tkanki tluszczowej i zmniejszaniu obwodów. Dużo zadowolonych z efektow klijentek!! kontakt 692-893-219 PS. Sama schudłam 50 kg :D bez diety i meczących ćwiczeń ;)

Gość gość
Ja już schudłam 15kg w rok, bo miałam małe chwile słabości i przerwy. Nie używałam żadnych tabletek, ani innych "witaminek" wspomagających odchudzanie. Główna moja zasada to unikać słodyczy, ciast z kremem, nie używam masła-może czasem, bo po nim zauważyłam, że bardziej tyję. Od czasu do czasu kawałek czekolady. Zaczęłam jeść więcej owoców, warzyw, jogurt naturalny, otręby, gotować na parze. Nie stawiam na restrykcyjną dietę, ale rozsądne odżywianie, nie liczę kalorii tylko jem mniejsze porcje. Oczywiście też ćwiczę, czasem Chodakowska, ale głównie chodzę na siłownię, bo jak widzę tych wszystkich ludzi to mam większą motywację do działania. Staram się też dużo chodzić. Zamiast jechać samochodem-idę jeśli to możliwe i mam na tyle czasu. Doskonały jest również basen. Życzę wytrwałości :)

Gość Ajlar
Najskuteczniejszy sposob - niestety mniej jesc, do tego jakis sport/silownia, ogolnie ****** kilogramy same leca. Do tego mozna sie wspomoc jakims 'odchudzaczem' - ja uzywam Therm Line Fast - wygralam w jakims konkursie darmowe probki:) - i kilogramy same leca. Mi polecialy 4 kg w lutym!

Gość gość
ja brałam suplement diety slimcea. chudłam też średnio 3kg miesięcznie na nich. Byłam zadowolona ponieważ jest to optymalna i bezpieczna ilość spadku wagi, a przez kilka miesięcy można uporać się z pełną nadwagą.