Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wcześniej spłacić kredyt we frankach CHF KALKULATOR

Polecane posty

Gość gość
Brać jeden kredyt aby spłacić drugi :-S SAMOBÓJSTWO :-S

Gość Domilata
Dlatego ja nie jestem zwolennikiem kredytów w obcej walucie i warto się w takich kwestiach dobrze doinformować np. na forum tego typu- http://www.kredyty-mieszkaniowe.info Teraz warto liczyć, albo modlić się tylko na cud!

Gość Marysia

Czekałam na ten wyrok i w końcu jest. Pojawił się kolejny problem. Znalezienie dobrego prawnika, który specjalizuje się w sprawach frankowych to duże wyzwanie. Każda umowa jest inna i wymaga analizy. Mnie się w końcu udało znaleźć w kancelarii Klisz i Wspólnicy.Ale powiem wam, że ciężko było.

Gość bednar
Dnia 27.10.2019 o 21:49, Gość Marysia napisał:

Czekałam na ten wyrok i w końcu jest. Pojawił się kolejny problem. Znalezienie dobrego prawnika, który specjalizuje się w sprawach frankowych to duże wyzwanie. Każda umowa jest inna i wymaga analizy. Mnie się w końcu udało znaleźć w kancelarii Klisz i Wspólnicy.Ale powiem wam, że ciężko było.

A kto tam zajmuje się kredytami frankowmi?

Gość Marian

W tej kancelarii Klisz i Wspólnicy to o ile się nie mylę frankami zajmuje się adwokat Michał Dziedzic. Mignął mi ostatnio jakiś filmik, w którym wypowiadał się o sytuacji frankowiczów. Organizowali nawet jakieś bezpłatne spotkanie na ten temat. Może faktycznie warto się nimi zainteresować? U mnie niestety wyrok nic nie zmienia.