Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakich marek laptopów trzeba się wystrzegac i dlaczego?

Polecane posty

Gość gość

?

Gość gość
Uppp

Gość gość
Ja mam Asusa od 2,5 roku i jestem zadowolona :) Mój facet ma Asusa od 5 lat i chodzi bez zastrzeżeń :) Miałam wcześniej Della - za szybko się przegrzewał i strasznie zbierał kurz, szybko spaliła się klawiatura. I Acera - umarł tuż po gwarancji. Spaprała się płyta główna...

Gość gość
mam 2-letniego asusa i jego dni są policzone :D pełno martwych pikseli, zawias trzyma się na włosku, grzeje się jak piec (zawsze tak było)... :D

Gość gość
Ty tym laptopem świnie zarzynasz ? ...

Gość gość
Ja mam vaio 3 lata i jest ok mąż ma hp i to takiego z górnej półki i wiecznie coś z nim nie tak,szybko też trafiło baterie

Asusy mają kiepsko pomyślane chłodzenie i zdarza się, że po pewnym czasie użytkowania laptop nagrzewa się tak szybko i tak często, że zaczyna wysiadać, trzeba dokupować podstawki chłodzące itd. A sony vaio są dobre na trochę, ale wcale nie są jakimiś rarytasami, a jak tylko coś w nich siądzie to części są drogie i trudno dostępne także to się nie kalkuluje. Z tego co wiem dobre są HP, z tańszych to Dell, nie wiem jak z Toshibą ale nie słyszałam, żeby ludzie z nią mieli jakoś dużo problemów.

łahaha mój hp ma już ponad 3 lata i zaczyna wydawać oznaki starzenia, od miesiąca zacina się, bateria padła ale myślę, że jeszcze trochę wytrzyma ze mna :D

Gość gość
Mam toshibe od 6 lat i poza wymianą baterii jest ok. Lenovo kupiłam 5 miesięcy temu i szlag mnie trafia zmulony, głupieje jedno wielkie g...

W moim HP po 3,5 roku umarła bateria doszczętnie. Postanowiłem go wymienić, gdy mi się zepsuje doszczętnie. Nie psuł się i nie psuł. Chciałem to nieco przyśpieszyć. Zamiast go odkładać, rzucałem na miejsce. Nie wyłączałem komputera, tylko wyłączałem go z zasilania, nie reinstalowałem, nie czyściłem, nie formatowałem systemu przez 3 lata. Po sześciu latach wciąż sprawny. Pi razy drzwi 2 razy na 3 miesiące blu skrin. Mimo to kupiłem następny laptop. Kolejny HP. Z kolei Dell. Mam również od ok. roku. Słabe porty USB, łatwobrudzący, zdarza się, że muli strasznie bez przyczyny. Znacznie droższy, mniej praktyczny.