Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o wstawieniu dwóch kresek na teście na facebooka?

Polecane posty

Gość gość
tez mam fejsa,tez mam30lat,tez jestem w pierwszej wyczekiwanej ciazy,ale uwazam ze obsikanie plestiki to wystawienie to jest kiepskim pomyslem. zreszta wiele ciaz na wczesnym etapie obumiera samoistnie.lepiej poczekac na pierwsze badanie jesli Ci sie spieszy do wyslanie wiadomosci w swiat.czy to nie puste jajo,czy zarodek sie zadomowil,czy serduszko widac. Mozna to oznajmic,ale nie w taki prostacki sposob. Mysle,ze jest tyle mozliwosci w prosty milo sposob zakomunikowac znajomych,ale na Boga nie obsikany test ktory jeszcze nie swiadczy o tym co moze zdarzyc sie przez 9moesiecy

Gość To może ni być prowo
Mam dwie znajome co wstawiły usg,a jedna z nich właśnie dwie kreski testu( oczywiście poprzycinała go aby tylko dwie kreski było widać) itd. Więc w tych czasach wszystko możliwe. Ale pogratulowałam i tyle. Ich sprawa.

Gość gość
Mialam znajoma co wstawila taki test i...po paru tyg ciaza obumarla ,glupio bylo jak znajomi sie pytali jak dzidzius bo na fb juz info o poronieniu nie bylo.

Gość gość
Na fb hipokryzja jedno pisza drugie mysla. Co Ci maja napisac innego?widzape czasem te komentarze to zz glowe sie lapie-kacik wzajemnej adoracji

Gość gość
Mogłaś poczekać chociaz 3 miesiace bo nigdy nic nie wiadomo, Ja jestem w 6 mies i nikt z Facebooka o tym nie wie

Gość gość
prowokacja to była :) chociaż tak na prawdę,mam znajome co wstawiają zdjęcia usg, dziecka na nocniku, dziecka brudnego w nutelli :) mam także które piszą,, z kond'' ,,kórde'' itp :) nic jak pogratulować,ale cóż. każdy z nas ma różnych znajomych z dawnych lat i różni są oni , wiadomo :) taki już świat. chociaż testu ciążowego jeszcze na facebooku nie widziałam. dziękuje,że się nabrałyście. dobrej nocy. dobranoc. ps.nie zapomnijcie mnie zbluzgać ;) :d

Gość gość
Ja się nie nabrałam, 21:34 :)

Gość gość
Nawet jesli ty sprowokowałaś to niestety sa takie dziewczyny. Nawet moja kezanka szkolna pochwaliła sie dwoma testami na fb. Na szczęście dziecko urodziło sie zdrowe. Ale co by było gdyby? Ja po dwóch poronieniach jak byłam w ciazy z corka nawet matce nie powiedziałam. Wiedziałam jak przeżywała dwa wcześniejsze poronienia wiec wolałam jej nie mowić. Oczywiście w 13 tc jak jej powiedziałam ze jetem w ciazy miała małe pretensje ze tak późno jej powiedziałam.

Gość gość
gość dziś Wasze Hobby to czuć się lepszym i obrazić kogoś? Wstawiłam test i mam nadzieję,że z ciąża będzie w porządku. Mam prawo wstawiać na SWÓJ profil co chcę. Po urodzeniu dziecka, wstawiać też będę co będę chciała. MÓJ profil i chyba nie muszę się tłumaczyć. Myslałam,że tutaj znajdę normalne,wyrozumiałe matki. Z Z Z Owszem. I inni maja prawo komentować, maja prawo wyrazić swoje zdanie. Powinnaś sie z tym liczyć a nie teraz płaczesz i rzucasz sie !!!!

Gość gość
Ja pierdziele

Gość gość
A ja mam na fb znajoma która ma ponad 50 lat i ciagle wstawia tekściki o miłości i serduszka :)) Żal. No ale cóż poradzę. Nic . Niech sie bawi.

Gość gość
Ja mam dwie znajome-jedna rok temu wrzucila obsikany test,a tydzien temu inna tez wrzucila taki test.Bozziu teraz wychodzi,ze mam nienormalne kolezanki. Ale niestety to prawda sa takie idiotki