Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co byscie zrobily na moim miejscu

Polecane posty

Gość gość

Mam 30 lat i mieszkam za granica. Kilka lat temu zostalam zaproszona przez czlonka rodziny i tak juz zostalam.Niestety osoba ta okazala sie falszywa,ciagle podkladala mi swinie,nastawiala ludzi w pracy przeciwko mnie,byla zazdrosna kiedy dostalam zlecenie albo cos mi sie udalo i nie kryla sie z tym.Plotkami doprowadzila do konfliktu mojego i innych pracownikow i musialam sie zwolnic.Zalilam sie przez telefon moim rodzicom,bo bylam samotna i nie mialam do kogo sie zwrocic bo na miejscu wszyscy sie ode mnie odwrocili.Rodzice przyznawali mi racje ze ta osoba jest falszywa i wszyscy w rodzinie o tym wiedza jednak kiedy przyjechali mnie odwiedzic umawiali sie z ta osoba na kawe i odwiedziny jakby nigdy nic sie nie stalo.Mimo tego wszystkiego co zrobila.Poczulam sie zdradzona przez rodzicow bo do mnie mowili ze sa po mojej stronie i wiedza jak wiele szkod wyrzadzila mi ta osoba.Zaznaczam ze nie jest to dla moich rodzicow bardzo bliska rodzina z ktora utrzymywali kontakt na co dzien.Co byscie zrobily na moim miejscu? Moi rodzice uwazaja ze przesadzam.

Gość gość
Kotku wracaj do Polski:) jestem facet, przesyłam Ci całusy w pipkę:)

Gość gość
a w jakim kraju kotku mieszkasz? pyta facet

Gość gość
poważnie porozmawiałabym z rodzicami, powiedziała, że to fałszywe z ich strony i wyprowadziła się na drugi koniec kraju, żeby z tą osobą nie mieć kontaktu