Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laura514

mój chłopak próbował mnie zabić

Polecane posty

Gość laura514

Dziś rano przeżyłam traume ze strachu nie poszłam do pracy, boje się wychodzić z domu.. ponad dwa lata byłam ze swoim chłopakiem zawsze był wybuchowy, kłocilismy sie ale nigdy nie dzwignął na mnie ręki . Wkońcu sie rozstaliśmy bo mnie zdradzał. Minelo troche czasu i złośc przeszła wczoraj się spotkaliśmy i miło spedziliśmy wieczór zostałam u niego spać. w nocy dobrał sie do mojego tel i przeczytał sms od kolegi rano wpadł w taka furie ze wytargał mnie na sien uderzył kilka razy w głowe i próbował zrzucic ze schodów na szczescie obudziła sie jego mama i przytrzymała go na chwie zaczełam uciekac i na cale szczescie nim zdazył mnie dogonic zamknelam sie w aucie on jeszcze probował wybic szybe ale zdazyłam odjechac . Teraz caly czas mi grozi ze mnie dorwie . Boje sie co mam robic :-( !!

Gość Lilyyyn
Kochana idź na policje i zgłoś to, zatrzymaj wszystkie smsy, jeśli masz możliwość nagraj też rozmowę, jak Ci grozi, ja miałam tak samo, policja ostudziła wyrywnego boksera szybko i skutecznie, tacy jak Twój czy mój ex szybko więdną kiedy pojawia się nad ich głowami ręka silniejszego, Cassanowy tylko dla słabszych. Nie daj się zastraszyć. Ja późno poszłam na policje, żyłam w strachu bardzo długo, podchodzenie pod szkołę, pisanie że stoi i z nożem i mnie zabije, jeżdżenie wszędzie za mną, kradzież mojego telefonu żebym nie miała z nikim kontaktu, oplucie, bicie, to tylko kilka rzeczy, jakie przeżyłam. Bo chciałam się rozstać. Wcześniej też nie podniósł na mnie ręki. Anioł. Życzę mu wszystkiego dobrego i tak. Niech mu się szczęści. Byle był jak najdalej.

Gość gość
zgłoś to na policję,z takimi nie ma żartów.

Gość gość
idź na policję

Gość gość
HAHAHAHA:D:D:D 10/10 :D

Gość gość
ale patologia

Gość gość
c***jem próbował cie zabić?