Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wstydze się założyć konto na Sympatii

Polecane posty

Gość gość

Do tej pory wydawało mi się (przepraszam za szczerość),że konto na portalach randkowych zakładają jacyś nieudacznicy,że to wiocha itd. Mam 20 lat i straciłam już nadzieję,że uda mi sie znalezc normalnego faceta,do tego przystojnego,na poziomie,z poczuciem humoru,wolnego.Eh Weszłam z ciekawości na sympatię i jestem baaardzo zaskoczona, strasznie dużo przystojnych młodych facetów , a nie starszych panów jak myślałam. Naprawde dużo młodych,atrakcyjnych fajnych ludzi. Ale mam obawy,że ktoś ze znajomych mógłby znalezc moje konto i pozniej rzucać jakieś złośliwości, naśmiewać się. Noi jakoś nie lubię gadać przez internet, wole zawierać znajomości na żywo,spontanicznie

Gość gość
Dziewica?, a umiesz dobre obrobić pałę?

Gość gość
A może badoo ?

Gość gość
nikt ci nie wyponi złośliwie że masz konto na sympati bo sie bedzie wstydził że tam wogóle wchodzi

Gość gość
:(

Gość gość
Jakaś ty naiwna że tam sami przystojniacy siedzą. Loguj się tam i na innych. Spotkasz co najwyżej napalonego, łysiejącego 50-latka z bojlerem piwnym oczekującego na seks z p****li. Jaki fajny tam będzie siedział? Fajny ma fajną pracę, fajną żonę czy dziewczynę i nie potrzebuje zaglądać na tego rodzaju portale. Co najwyżej jakieś sfrustrowane zjeby.

>>>Do tej pory wydawało mi się (przepraszam za szczerość),że konto na portalach randkowych zakładają jacyś nieudacznicy,że to wiocha itd.<<< Nie miałaś racji :D. Nieudacznicy stanowią tylko 49,99% męskich użytkowników tego portalu :D, kolejne 50% to zaliczacze :D, których kilkunastu zdąży zaciągnąć Cię do łóżka, zanim zrozumiesz metody ich działania. Zostaje jeszcze jakieś 0,01% normalnych mężczyzn, którzy z powodów obiektywnych nie mogą znaleźć kobiety w świecie realnym, ale Ty ich odrzucisz zrażona łóżkowymi doświadczeniami z zaliczaczami :(. x >>>Mam 20 lat i straciłam już nadzieję,że uda mi sie znalezc normalnego faceta,do tego przystojnego,na poziomie,z poczuciem humoru,wolnego.Eh<<< Ech :D: jaka Ty głupia jesteś :(. Co miałby robić taki "wymarzony królewicz" na portalu dla "odrzutów" ? x >>>Weszłam z ciekawości na sympatię i jestem baaardzo zaskoczona, strasznie dużo przystojnych młodych facetów , a nie starszych panów jak myślałam. Naprawde dużo młodych,atrakcyjnych fajnych ludzi.<<< I wielu z nich zaliczy Cię, zanim Ci się to znudzi :D. x >>>Ale mam obawy,że ktoś ze znajomych mógłby znalezc moje konto i pozniej rzucać jakieś złośliwości, naśmiewać się.<<< Normalny człowiek nie miałby się z czego nabijać. x >>>Noi jakoś nie lubię gadać przez internet, wole zawierać znajomości na żywo,spontanicznie<<< A te portale to wcale nie są znajomości przez internet :D :D :D. x To wygląda jak kryptoreklama Sympatii :(.