Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mojemu chłopakowi chyba przestaję zależeć...

Polecane posty

Gość gość

Witam piszę bo jestem już bezradna. jestem z chłopakiem ponad rok. Wiadomo jak na samym początku było wszystko pięknie chłopak o mnie ciągle zabiegał byłam dla niego najważniejsza. Teraz też jestem ale to nie to samo bardzo często spotyka się kolegami. Dla nich może zostać do późna by się spotkać a ze mną nie ponieważ musi wracać do domu bo ma obowiązki a jeżeli chodzi o kolegów to zawsze znajdzie czas ciągle się kłócimy o to i psuje to nasz związek bardzo go kocham i nie potrafiłbym bez niego żyć mówię mu ja cierpię mówi mi że musi mieć też swoje życie ja rozumiem że może się spotkać z kolegami ale chyba ze mną też powinien? :( czuje się strasznie ciągle o tym mylse nie mogę się skupić na niczym :( dziś obiecał mi się nie będzie nic pił i przyjdzie po mnie po szkole niestety jak myślał pił znowu :((( nie mogę na to patrzeć na to co się dzieje miedzy nami jak mu mówie żeby lepiej przyjechał do mnie i pogadał zamiast siedzieć z kolegami to on ze nie. a siedział z nimi od rana nawet nie chce ze mną tym rozmawiać. dzoniłam do neigo mówił ze jest teraz pijany... mam dość tego :( Proszę o pomoc jestem taka zdesperowana Proszę o jakieś porady.

A ile macie lat, jeśli można wiedzieć :)

Gość gość
18

Gość gość
nie przestaje mu zależeć tylko nie żaden mężczyzna nie będzie robił tyle co przed związkiem bo byłby cały czas wykorzystywany. W związku wymaga się więcej od kobiety

Gość gość
więcej od kobiety tzn?

Gość gość
Nie własnych koleżanek z którymi możesz spotykać się ?

Gość gość
jasne że mam!

Gość gość
ja to samo miałam ,tylko koledzy byli najważniejsi ,odkąd zrobiłam awanturę ,ze albo ja albo koledzy ,chłopak nie do poznania ;-)))

Gość gość
Jeśli to sporadyczne, to i normalne. Przecież ile można ze sobą siedzieć. Masz koleżanki, to też z nimi wychodź zamiast wisieć wiecznie na facecie. Ale jak niepokoi Cię jego picie, to inna para kaloszy.

Gość gość
nie mam nic przeciwko że się spotyka z kolegami wręcz się cieszę bo mam czas dla siebie :) ale to już przekracza granice