Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

widzieliście ta matkę która pokazuje w mediach swoje niemowle bez rąk i nóg ?

Polecane posty

Gość gość

taki kadłub , chodzi że skarżą się w mediach że lekarze nie wykryli na usg tej wady że dziecko nie ma kończyn a ten dzieciak jest brzydki :O ta dziewczyna mówi do niego a on sie nawet nie usmiecha, jest brzydki i ma jakiś zespół, nie wiem jak można być takim przebrzydłym :O w dodatku po co ta afera że lekarz nie wykrył ? tzn jakby wykrył to by usunęła czy o co chodzi ? rozumiecie o co im chodzi ? :O

Gość gość
o pieniadze. ja bym oddala takiego potwora

Gość gość
Pewnie oodszkdowanie może na leczenie , protezy

Gość gość
o forse ? może masz rację bo nie rozumiem że telewizja u nich w domu z kamerami i gadanina , ten chłopak ojciec kadłubka jakiś pryszczaty i opowiada , pokazuj***adania usg których z 7 było i nigdzie lekarz nie zobaczył że płód jest bez kończyn i na chu/j ta afera ? :O jakby odkrył to kończyny by mu dokleili ? pewnie forsy są ale ten dzieciak okropny jest , taki mały żulek heniek

Gość gość
po co takie cos ma w ogole zyc nie rozumiem tego

Gość gość
jesteś wstrętna auutorko, OBRZYDLIWA aż mi się niedobrze zrobił jak przeczytałam twój post, życie się zemści na tobie

Gość gość
ma racje brzydkie to kalekie i powinni to gdzies oddac

Gość pitopanterka
dziwisz się, że dziecko jest smutne? pewnie jego rodzice non stop chodzą przy nim skwaszeni, żałują że mają takie dziecko a nie zdrowe :/ współczuję temu dziecku, bo to jemu będzie najciężej... :"Oliwier pozostanie kaleką do końca życia" - ale co badanie by zmieniło? usunęli by ? to by nie był kaleką do końca życia ? w ogóle by go nie było , więc może jest kaleką , ale JEST!

Gość gość
no i po co ma takie cos w ogole zyc kto by chcial bez rak i nog to nie zycie

i jest różnica - jak jedni domagali się kasy za śmierć dziecka ? to było chore... po co im była kasa? a tak to rozumiem, oni chcą kupić mu protezy , nie chcą tej kasy na siebie

Gość gość
no jasne...byleby urodzić, nie ważne że kaleka, ważne że jest...na pewno będzie cieszyć się życiem ...

Gość gość
kase to powinni dostac na eutanazje

Gość gość
i jeszcze dali mu na imię Oliwier :O imie playboya komiczne :O

Gość gość
Najpierw doczytajcie o tej sytuacji. Dziecko mialo normalne konczyny na poczatku ciazy, tasmy owodniowe je odciely w ktoryms momencie. I tu wlasnie chodzi o brak reakcji u lekarzy bo mozna to bylo zoperac a dziecko moglo byc zdrowe.

bez rąk i bez nóg, ale może dostanie protezy :) nie powinni żyć ludzie bez serca, powinni do gazu wrzucić wszystkich morderców, gwałcicieli, usunąć wiezienia i kasę przeznaczyć na chore dzieci i zwierzęta

Gość gość
ich problem ze beda sie meczyc z potworem

Gość gość
tylko na zwierzeta zeby z tych kalek nie wyrosli psychopaci

Gość gość
jak można być tak podłym jak wy

Gość gość
same kaleki zostana to ciekawe kto bedzie robił na to żebyś emeryture dostawała ? państwo będzie musiało utrzymywać kalekie potworki, ich matki muszą utrzymywać i jeszcze do tego dojda starzy ludzie będziemy sie do smietników ścigali razem ze szczurami za 20 lat

Gość gość
takie zycie i taka prawda. nikt z nas by nie chcial wychowywac takiego potwora. ja bym usunela albo to oddala i wiele z was zrobilo by to samo bo po co tak szczerze ma zyc taka kaleka? i tak nigdy nie bedzie miec przyjaciol dziewczyny nie bedzie miec normalnego zycia wiec po co ma zyc i sie meczyc

Gość gość
dokładnie

Gość gość
Ja bym się 2 razy zastanowiła zanim napiszę takie okrutne rzeczy na temat drugiego CZŁOWIEKA. Zycie jest bardzo ironiczne i żeby kiedyś wam się taki brat, syn, wnuk nie urodził. Znam faceta który się non stop wysmiewal z upośledzonych dzieci. Teraz sam ma chore dziecko na jakąś paskudna śmiertelną chorobę. Zło wraca z podwójną siłą.

Gość gość
Ja bym się 2 razy zastanowiła zanim napiszę takie okrutne rzeczy na temat drugiego CZŁOWIEKA. Zycie jest bardzo ironiczne i żeby kiedyś wam się taki brat, syn, wnuk nie urodził. Znam faceta który się non stop wysmiewal z upośledzonych dzieci. Teraz sam ma chore dziecko na jakąś paskudna śmiertelną chorobę. Zło wraca z podwójną siłą.

Gość gość
a co mnie to ja nie moge miec dzieci i sie bardzo z tego ciesze. a na miejsci tej matki od razu jakbym zobaczyla ze sie takie cos urodzilo bym oddala bez zastanowienia nie kazdy ma ochote zajmowac sie kaleka cale zyycie

oj dzieci , dzieci ....żeby was życie nie pokarało za podłość jaką sie wykazujecie

Gość gość
no to mamy nie pisać prawdy bo bók nas pokaże takim potworkiem ? ty nie piszesz prawdy bo boisz się że urodzisz takiego potwora ? nonsens :O zabobony z du/py

Gość gość
a jak już ktoś decyduje się urodzić, to niech bierze odpowiedzialnośc i nie wyciąga łap po pieniądze od państwa