Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

widzieliście ta matkę która pokazuje w mediach swoje niemowle bez rąk i nóg ?

Polecane posty

Gość gość
haha kim niby bedzie ??

Gość gość
ladny ? moj pies ma ladniejsza d**e jak sie wysra. zal to jest was bo sie uzalacie nad kalekim potworem

Gość gość
ja się wypowiem, uczelnia nie zapewnia studentom kursu USG. Lekarz sam musi sobie wyjechać gdzieś na taki kurs, zwykle kosztuje ze 2 tysiące za 2-3 dni. Niestety Polska. Powinno być pół roku obsługi USG na zajęciach na uniwersytecie, no ale państwo nie chce na to pozwolić. Najczęściej młodzi lekarze ćwiczą w szpitalach jak im pozwolą, przychodzą o 5 albo o 6 i ćwiczą na sobie nawzajem zanim pacjenci przyjda. No ale ten to miał już ze 30 letnią praktykę więc nie ma mowy żeby się nie znał, więc ja nie wiem. Po pół roku to już się człowiek zapozna ze sprzętem, a przede wszystkim ze zmianami jakie ludzie mają. Musi sie naoglądać i tyle. Początkowo to nic nie widać, USG widać jak taki ekran na którym śnieży. potrzeba wprawnego oka. niestety. co nie tłumaczy akurat tego gościa. jednak przypadki chodzą po ludziach. U 99% wykryją, u 1% nie i tyle. nie ma 100% skuteczności.

Gość gość
pracujcie sobie dalej na takie potwory placcie na nich podatki tylko jaki to ma sens

Gość gość
nie jak KAŻDE niemowlę, bo zazwyczaj dzieci sa ładne a ten to jakas porazka, przeciez ma paskudną twarz , nie widzisz tego ? ohydny jest

Gość gość
ohydny to malo powiedziane.

Gość gość
"Jak Was czytam to aż mi wstyd, że jesteście przyszłością Polski. Z taką młodzieżą i gadaniem jak nic wkrótce wróci eugenika. Współczuję Waszym rodzicom, że urodziły im się takie niepełnosprawne umysłowo osobniki. Jak można tak pisać o drugim człowieku. Znając życie on pewnie zostanie w życiu Kimś, a Wy tylko szarym tłem. Teraz niech każdy z Was się zastanowi co by zrobił gdyby urodził mu się taki syn. Jeżeli naprawdę byście go oddali do domu dziecka to marnie widzę przyszłość Polski. Jesteście jej wstydliwą częścią. Wstyd mi za Was. Czyli wszystkie osoby niepełnosprawne byście usunęli ze społeczeństwa, tak?" Dokładnie. Ale to motłoch, pewnie nawet nie wie co to eugenika. Może brzydkich też usuńmy? Tacy są sfrustrowani i mają kompleksy. Facetów z małymi fiutkami? Później są zdrady, dramaty rodzinne, komu to potrzebne. Kobiety z małymi cyckami, bo na co komu taka. Osoby z niskim IQ? A pewnie, i tak nic nie osiągną, po co trzymać takie pasożyty. Współczuję rodzinie autora.

Gość gość
skoro lubisz takie potworki zaadoptuj takiego

Gość gość
mnie to też brzydzi co tu czytam. Ci ludzie z kafeterii niektórzy plują jadem i są pełni nienawiści. To jest szokujące. Każdego trzeba szanować. Czemu atakujecie biednego chorego chłopca. To jest ohydne. Jesteście tacy puści, szkoda, że matki was nie usunęły ale to pewnie dlatego, żę lekarze nie dostrzegli na USG że nie macie mózgu. Poszczęściło się wam bezduszni idioci. Jak możecie atakować biedne dziecko. Niech sobie żyje, mam nadzieję, że będą go otaczać kochający ludzie a nie jacyś kretyni. Po to jest społeczeństwo, że by opiekować się słabszymi. Społeczeństwo to zrzeszenie ludzi, którzy się wzajemnie wspomagają i tak powinno być. Nie każdy jest w stanie sobie sam poradzić. W Sparcie zrzucili by go ze skały, a my jestesmy na tyle cywilizowani, że będziemy go szanować i mu pomagać. Ludzie wstyd. ogarnijcie się, bo na starość też będziecie słabi i chorzy i co eutanazja???? Jak tak wychowacie swoje dzieci i wnuki to pewnie was nie będą szanować tylko się was pozbęda . Gratuluję

Gość gość
Mogla se isc do innego tfu patologio ty nawet normalnie nie potrafisz pisac.

Gość gość
ten kraj w koncu upadnie jesli pieniadze beda wydawane na wegetacje takic potworow bo zyciem tego nazwac nie mozna. lepiej wydac te pieniadze na leczenie ludzi ktorzy wyzdrowieja ale po co lepiej takie potwory utrzymywa bez konca

Gość gość
bo tylko silne jednostki maja szanse by przezyc prawo dzungli

Gość gość
Czytałam, że matka była u kilku różnych specjalistów i każdy stwierdził, że z dzieckiem wszystko w porządku. Wydaje mi się, że celowo zatajali informację o zdrowiu dziecka, by nie dopuścić do aborcji. Żyjemy w kraju, gdzie z zygoty robi się pełnoprawnego obywatela, a dzieci już narodzone ma się w d***e.

Gość gośćqwert
Ale to szok słyszałam że była u 6 lekarzy? Żaden nie widział ?!?! Do tego usg każdego trymestru mierzenie , liczenie paluszków. .. w moim przypadku tak było lekarz liczył nawet palce! W 35 tygodniu nie spodobał mu się pęcherz bo przez 20 minut usg się nie opróżnil. ..oczywiście skierowanie do szpitala i faktycznie wyłapać coś co mogło mu na prawdę umknąć. .. a jak można nie zauważyć że dziecko nie ma nóg i rąk :( Szkoda dziecka i rodziców bo się zajadą

Gość gość
zygota ma ręce i nogi? Idiotko, zygota jest po fuzji plemnika z kom jajową. Po każdym podziale się już inaczej nazywa, potem jest morula, potem blastula... idiotko ty się zatrzymałaś na etapie tej blastuli umysłowo. nikt by nie zatajał jakby się dowiedział, że cos jest nie tak, dopiero miałby problemy. ginekolodzy sa najczęściej pozywaną specjalizacją w polsce. w zyciu bym nie chciała być ginekologiem, cały czas łażenie po sądach. nikt nie jest nieomylny. a ty myślisz, że wszyscy zatajają informacje i to jeszcze o zygotach. ile ty masz lat 12?????

Gość gość
bo na zasiłki i darmową kase to pełno chętnych w Polsce,przeciez ona dostaje teraz kase jako matka wychowująca potworka juz niedługo zobaczymy ja przed sejmem z kadlubkiem wołającą więcej kasy i kto na to ma robić ? ja ! podatnicy ! utrzymywanie pasożytów je/ba/nych przecież przy kalece mamy od razu 2 osoby do utrzymania bo taka matka do pracy nie pójdzie każda kaleka X2 200 kalek to 400 osób do utrzymania

Gość gość
To co ona ma z tym dzieckiem teraz zrobić. Zabić, bo wam się nie podoba?

Gość gość
No ale stało się... Myślę wciąż o tych rodzicach i mam nadzieję, że wywalczą odpowiednie pieniądze na rehabilitację synka. Nie wszystko stracone, chłopiec jeszcze będzie szczęśliwy, w tych czasach są świetne protezy, będzie mógł nawet w paraolimpiadzie wziąć udział ;) A przez to, że będzie miał ciężej w życiu na pewno wyrośnie na twardego i wartościowego faceta. Współczuję ludziom, którzy wylewają tutaj pomyje. Oni przegrali swoje życie, na pewno są samotni i sfrustrowani. A chłopczyk ma rodziców, którzy go kochają.

Gość gość
Pomyśleć że waśniewska zabiła ładne zdrowe dziecko a tu kochają takiego dziwoląga szpetnego, niech zrobi tak jak waśniewska i po kłopocie

Gość gość
nie nie przegralam zycia ale w*****a mnie ze pojdzie taka do tv z kaleka pozali sie i panstwo bedzie ja utrzymywac na pasozyty maja kase a na leczenie ludzi pracujacych juz nie

Gość gość
Rzeczywiście ten zasiłek to taki duży ze jej pewnie to na rękę (chore dziecko)bo sobie "posiedzi" za twoje pieniądze Ona tez pewnie pracowała i płaciła podatki , zasiłek razem z pielęgnacyjnym to 1353 zł i to nie pokryje nawet 1/4 kosztów rehabilitacji tego dziecka . Co za rynsztok tu siedzi .

Gość gość
"zygota ma ręce i nogi? Idiotko, zygota jest po fuzji plemnika z kom jajową. Po każdym podziale się już inaczej nazywa, potem jest morula, potem blastula... idiotko ty się zatrzymałaś na etapie tej blastuli umysłowo. nikt by nie zatajał jakby się dowiedział, że cos jest nie tak, dopiero miałby problemy. ginekolodzy sa najczęściej pozywaną specjalizacją w polsce. w zyciu bym nie chciała być ginekologiem, cały czas łażenie po sądach. nikt nie jest nieomylny. a ty myślisz, że wszyscy zatajają informacje i to jeszcze o zygotach. ile ty masz lat 12?????" Jestem inteligentną i wrażliwą kobietą w przeciwieństwie do Ciebie. A o zygocie to był tylko przykład. Rodzice gdyby wcześniej wiedzieli o wadzie dziecka mogliby dokonać aborcji i nikomu nic do tego. Poczytaj sobie choćby o dr Chazanie. Co miał z tego, że urodziło się dziecko zdeformowane? A no to, że miał czyste sumienie, że ocalił życie. Co z tego, że kosztem cierpienia dziecka i matki, ważne, że zgadzało się to z jego światopoglądem... Lekarze nie powinni mieć możliwości podpisywania klauzuli sumienia, taka osoba winna wybrać inny zawód. I nie wierzę, że żaden z lekarzy nie zauważył wady. Zrobili to specjalnie.

Gość gość
Kretynko na pewno milion razy wolalaby miec zdrowe dziecko i harowac cale zycie a nie dostawac ochlapy od beznadziejnej polskiej polityki prorodzinnej i patrzec na cierpienie swojego synka

Gość gość
nie tylko zasilek bo przeciez juz sie zali zaraz jacys naiwniacy jej dadza pieniadze

Gość gość
Może brzydkich też usuńmy? Tacy są sfrustrowani i mają kompleksy. Facetów z małymi fiutkami? Później są zdrady, dramaty rodzinne, komu to potrzebne. Kobiety z małymi cyckami, bo na co komu taka. Osoby z niskim IQ? A pewnie, i tak nic nie osiągną, po co trzymać takie pasożyty. x Gdyby tak się stało, kafeteria kompletnie by opustoszała :P Tylko wiatr by hulał :D

Gość gość
Boze to chyba zart ten post o wasniewskiej. To mozliwe zeby ktos byl tak pozbawiony empatii?

Gość gość
to niech odda pojdzie do pracy i zrobi se zdrowego. co za problem nikt nie zmusza do opiekowania sie kaleka

Gość gość
niejedna kobieta ma dziecko albo dzieci i nie może znaleźć pracy a mąż tyra żeby utrzymać rodzinę a mają ładne sliczne dzieci a matki potworków dostają kase i drą ryja że chcą więcej bo nie moga pracować a musza mieć więcej :O każdy teraz ma mało a niektóre matki slicznych zdrowych dzieci nie mają w ogóle i jakoś nie mają gdzie się drzeć, co maja zrobić , na ulice wyjdą ? po co ? zauważyłam że teraz posiadanie dziwoląga jest powodem do występowania w telewizji albo ubiegania się o wyjatkowa kasę

Gość gość
"wlasnie gdzie tu jakas sprawiedliwosc ja musze z********ac cale zycie a i tak emerytura bedzie gowniana" Jak g****o umiesz to i g****o dostajesz ;) mamy kapitalizm, trzeba walczyć o swoje. Wcale mi ciebie nie żal nieudaczniku. Skoro śmiejesz się z tego "kadłubka", a jesteś pełnosprawna i nie umiesz kasy skołować to chyba ty jesteś ułomna umysłowo. A ten chłopczyk jeszcze wszystkich zaskoczy, czego z całego serca mu życzę.

Gość gość
I nie wierzę, że żaden z lekarzy nie zauważył wady. Zrobili to specjalnie. x Bredzisz. Nie sądź innych według siebie.