Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

widzieliście ta matkę która pokazuje w mediach swoje niemowle bez rąk i nóg ?

Polecane posty

Gość gość
bo nie dosc ze to kadlub to jeszcze jest niedorozwiniety

Gość gość
Może dobrze że pokazują. Rodzice są młodzi. Dziecko mogło urodzić się chore przez ingerencję lekarzy np. podanie jakichś leków :(

Gość gość
zamknij się kretynko, bo rzygac się chce czytając twoje bzdury

Gość gość
taka szczera prawda

Gość gość
nie przezywaj

Gość gość
kolejna idiotka obronczyni kadlubow

no nie dziwi mnie to, bo skoro jeden lekarz, ktory stwierdzil, ze kosc jest troszeczke przykrotka, ale np dodal, ze ma sie Pani niedenerwowac, bo wszystko inne wyglada dobrze, to ja bym to tez olala - tymbardziej, ze czesto na usg normalnym wlasnie, parametry sa przerozne, jedne z opoznieniem drugie z przyspieszeniem. Ile kobiet w ciazy mialo tak, konczyny dolne byly np o tydzien za dlugie a gorne o tydzien za krotkie? mnostwo i dzieci rodzily sie zdrowe. Lekarz jest od tego by zlecac badania, kobieta w ciazy czesto nie mysli o takich sprawach - ba, wiekszosc kobiet nawet nie wie jakie badania moga wykonac w trakcie ciazy.

Gość gość
to ciekawe bo gdybym ja byla w ciazy to bym poszla nawet do 10 lekarzy i interesowala sie jakie robi sie badania

Gość gość
Z tego co zauważyłam - sporo POTWORÓW siedzi na kafe. Człowiek ma dla nich taką samą wartość użytkową jak przedmiot. Chore dziecko stawiają na równi z zepsutym sprzętem - nie będzie z niego pożytku więc po co to trzymać? Lepiej wyrzucić lub oddac.

Gość gość
haha jakie zdjecie wzrok teskniacy za jakimkolwiek rozumem

Gość gość
zepsuty sprzet mozna naprawic a kadluba nie

Gość gość
Wejdz na dziennik zachodni, tam sa zdjecia malego Oliwierka usmuechnietego cala buzka. Lekarz powiedzial o zbyt krotkiej kosci udowej, mama udala sie na usg do lekarza prowadzacego ktory wykluczyl nieprawidlowosci po czym wrocila do lekarza ktory owe zauwazyl i on po kolejnym badaniu stwierdzil ze juz wszystko jest jak byc powinno

Gość gość
nie wchodze bo bede miec koszmary

tez tak mowilam zanim zaszlam, a teraz jak juz jestem i mimo, ze w krotkim czasie mialam juz 2 USG a w poniedzialek ide na 3cie, to sie glupia nawet nie zapytalam o termin porodu. Jestem dopiero w 8 tygodniu, niektore to robie usg dopiero poraz pierwszy a ja juz poraz 3ci - grunt to miec dobrego lekarza. Moj chce mnie monitorowac jak najczesciej sie da

Gość gość
Koszmary pownnas miec patrzac na swoje podle wredne lico

Gość gość
tak zrobicie

Gość gość
Only taka ilosc usg nie jest dobra poczytaj o tym

Gość gość
jak bede chciala ogladac potwory obejrze horror

Gość gość
ło jesu jaki okropny na tych fotach :O rzyg

czytalam, u mnie to wygladalo tak, ze w 5 t 6d bylam na pierwszym by potwierdzic ciaze, widzialam juz pol cm szczescia z bijacym serduchem, po kilku dniach przez 24godzinne mdlosci i wymioty trafilam do szpitala do tego samego lekarza, ktory zlecil badania i kolejne usg, w poniedzialek ide sprawdzic czy wszystko jest ok. Mam juz z 10 zdjec :D no ale nie wazne. Szkoda mi tego dziecka i szkoda mi rodzicow.. nikomu nie zycze takiej tragedii..

Gość gość
ja bym szła do ośrodka uniwersyteckiego, tam takie przypadki widzieli, że dadzą sobie radę, poza tym mają sprzęcior dobry, gdzie indziej to jest ryzyk-fizyk, że tak powiem. Była babka której wszysy mówili, że jest ok, nic nie widać złego, a na własne oczy widziałam jak właśnie w ośrodku uniwersyteckim na takim mega powiększeniu i porządnym sprzęcie powiedzieli jej że dziecko ma wady. Nikt tego nie widział bo nikt nie miał takiego przybliżenia i rozdzielczości, no i to nie był koniec ciąży tylko może 1 trymestr lub coś koło tego. Normalnie tego nie zauważysz, trzeba mieć mega sprzęt, a taki to tylko w dużych miastach i to jeden pewnie na województwo więc dostać się graniczy z cudem niestety. TO JEST PORAŻKA ŻAŁOSNEGO NFZ i zdzierców z rządu!!!! którzy kradną zamiast kupować sprzęt szpitalom!!!! Nie wiem jaką chorobę miało to dziecko i czy to było widać na USG ale mówię o tym co widziałam na własne oczy. Potrzebny jest sprzęt i kasa, czego oczywiście nfz nie daje, i trzeba szukać po omacku na sprzęcie sprzed kilkunastu jak nie niemalże 20 lat. co za wstyd ale taka prawda.

Gość gość
Jak możecie coś takiego pisać? Nienormalni jesteście i bez serca.. każdy kocha swoje dziecko bez względu na to jwkie się urodzi. Ta matka mówiła, że mogli zrobić operacje temu dsiecku jeszcze w brzuchu. Ja się nie znam, ale też bym wolała wiedzieć takie rewelacje wcześniej a nie dopiero na porodówce!

Gość gość
Ja nie wiem co to za lekarz, skoro się nie zna na USG?? Po co Oni do tych szkół chodzą?? Pewnie żeby kase brać!!! Dziadostwo i tyle...

Gość gość
to i tak potwor

Gość gość
lecz się... słów brak

Gość gość
ty sie lecz skoro sadzisz ze jest ladny

Gość gość
Jak Was czytam to aż mi wstyd, że jesteście przyszłością Polski. Z taką młodzieżą i gadaniem jak nic wkrótce wróci eugenika. Współczuję Waszym rodzicom, że urodziły im się takie niepełnosprawne umysłowo osobniki. Jak można tak pisać o drugim człowieku. Znając życie on pewnie zostanie w życiu Kimś, a Wy tylko szarym tłem. Teraz niech każdy z Was się zastanowi co by zrobił gdyby urodził mu się taki syn. Jeżeli naprawdę byście go oddali do domu dziecka to marnie widzę przyszłość Polski. Jesteście jej wstydliwą częścią. Wstyd mi za Was. Czyli wszystkie osoby niepełnosprawne byście usunęli ze społeczeństwa, tak?

Gość gość
tak sie czepiacie lekarza a co to jeden lekarz jest w kraju ? mogla se isc do innego

Gość gość
Tak, ładny, jak każde niemowlę. A tobie współczuję braku empatii. To musi być straszne, że budzisz się każdego dnia, by kisić się we własnym jadzie.