Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

widzieliście ta matkę która pokazuje w mediach swoje niemowle bez rąk i nóg ?

Polecane posty

Gość gość
to skoro niektorym z was tak zal tego potwora to powiedzcie co byscie zrobili jakby wam sie urodzil taki potwor ?

Gość gość
Można samemu zachorować. Ostatnio czytałam bloga 20 letniej dziewczyny z rakiem kości. Dziewczyna nie ma już rąk. Zycie naprawdę jest ironiczne.

Gość uomo
Dokładnie...kim Wy jesteście???? Dobrze, że w tym wszystkich ma dobrych i kochających go rodziców. Takiego jakim jest.

Gość gość
wlasnie mogla oddac po urodzeniu a nie teraz o kase zebrac

ciesz się idiotko, ze na miejscu tej matki nie jesteś. Bo nie wiesz co byś zrobiła matołku. I nie jest prawdą, ze to jest potworek!! To dziecko po prostu nie ma kończyn- jest kaleką!! Poczytajcie sobie o ludziach, którzy z endo protezami potrafią osiągnąć więcej niż zdrowi. Zakochują się, zakładaja rodziny. Piszecie o czyimś dziecku, a nie szmacianej lalce.

Gość gość
piszemy o urodzonych kalekach a nie że komuś podczas zycia się coś stało debilko wiadomo że sa rózne wypadki ale ona potwora urodziła

Gość gość
matka sie czepia wielka teraz meczennica, a jakby wiedziala to co? usunelaby?

Co bym zrobiła? Nie wiem...ale na pewno bym go nie zniszczyła. Nie nazwałabym go potworem, bo to człowiek, taki sam jak ja i ty.

całe szczęście ,zę rodzice Nicka Vujicica nie. myleli o nim tak wy wypisujecie o tym dziecku . Dziś facet ma żonę , dziecko i jest mówcą motywacyjnym który zmienia nastawienie tysięcy ludzi do świata i siebie . Wy macie ece i nogi - tylko serca i wyobraźni wam brak . I dlatego jesteście większymi kalekami niż ci ludzie bez kończyn

Gość gość
jak ja bym byla takim potworem to nienawidzilabym rodzicow za to ze pozwolili mi zyc w taim stanie

Gość gość
właśnie powiedziała, że nie...więc niech teraz będzie odpowiedzialna

Gość gość
ja wiem co bym zrobila bym oddala i juz . bez zastanowienia

jak ja bym byla takim potworem to nienawidzilabym rodzicow za to ze pozwolili mi zyc w taim stanie szczerze wątpię...wolałabyś żyć. Ciekawe dlaczego w momencie jakiegokolwiek zagrożenia wszyscy tak zaciekle walczą o życie? Bo jest instynkt.

większośc z was nie nadaje si do hodowania kaktusów . a chcecie cudzym życiem zarządzać.

Gość gość
Zycie często karze za głupotę. To jest selekcja naturalna, przetrwają ci bardziej inteligentni. Z tego co czytam to IQ większośći tutaj jest strasznie niska. Skąd się to bierze? A już wiem ci bardziej inteligentni mają życie, pasje, znajomych a nie szukają okazji żeby się wylądować na forum.

Gość gość
Zycie często karze za głupotę. To jest selekcja naturalna, przetrwają ci bardziej inteligentni. Z tego co czytam to IQ większośći tutaj jest strasznie niska. Skąd się to bierze? A już wiem ci bardziej inteligentni mają życie, pasje, znajomych a nie szukają okazji żeby się wylądować na forum.

Gość gość
Podłosć wraca do człowieka.Kiedyś nasz znajmomy wybitnie się nasmiewał z dziecka z zespołem Downa, los chciał,ż esam ma teraz takiego syna i jęczy,że ludzie są wredni, zawsze odpowiadam, co wredni są dokładnie tacy ja ty, tylko nie wiedziałeś,że życie ustawi ciebie po 2 stronie barykady.Zamyka się.Nie szanuję go, nie mam za co.Wiem tylko,że słowa mają moc, aim wredniejsze tym silniej powalają , bo podłość wraca jak bumerang.

Gość gość
"gość dziś no i po co ma takie cos w ogole zyc kto by chcial bez rak i nog to nie zycie " x a po co takie ograniczone, prymitywne humanoidy jak ty, żyją?

Gość gość
Ja z mojego otoczenia znam aż 3 przypadki kiedy taka podłości wróciła. W 2 przypadkach ze wzmożoną siła. Podłości zawsze wraca pamiętajcie. Często po latach ale wraca.

Gość gość
jak jestescie tacy wspaniali to wezcie sobie po takim potworku i wychowujcie bo przeciez one maja po co zyc zenada

Gość gość
to niech wraca wali mnie to

Gość gość
to nie podlosc tylko szczerosc

Gość gość
no i po chu/j na okrągło straszysz że urodzi nam sie potwór jak rozmawiamy o potworze ? :O za to tobie urodzi się z rękami i nogami ale za to bez glowy hahahaha :D lepsza wersja

Gość gość
ale pomijając już to dziecko, znacznie więcej kasy wyciagaja politycy, ich jest z 200-400 ale wyciagaja więcej niż wszystkie niepełnosprawne osoby razem wzieta :O

Gość gość
gość dziś i cała reszta jesteście po=p=i=er=d=o=l=e=n=i widziałam ten materiał i chłopczyk bardzo ładny a co ważniejsze dziecko bez kończyn a wy sie nad wyglądem zastanawiacie ja p*****le co za k***wska znieczulica tutaj p****y i psychole siedzą :O

Gość gość
haha dokladnie potwor o ktorym mowa juz straszy na tym swiecie

Gość gość
Imbecyle do potegi. Nie chce mi sie tego nawet czytac.

Gość gość
nie chcesz czytac to pograj z potworkiem w lapki albo w berka

bo na kafie jak nie jestęs piękna i młoda z cyckami jak melony wywalanymi wszędzie gdzie się da - nie masz prawa żyć :D

Gość gość
jak ten chłopczyk jest ładny to ja jestem miss świata , globu ziemskiego :D paskudny jest jak ku/pa , patrzec na ten kadłubek nie mogę