Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego bezdzietne ciagle czuja potrzebe udowadniania, ze sa szczesliwe?

Polecane posty

Gość gość
łejeje dziś o czym ty mówisz, przecież właśnie chwile temu jedna z mamuś wypomniała mi posrane geny, bo nie chcę mieć dziecka.

Gość gość
ALe bezdzietnej juz wypada wyzywac jakąś mamę od maciory swojej mamie też tak mówicie? Jedna wam tak napisała a uczepiłyscie się tych posranych genów jak wściekłe i macie żal do wszystkich i jedyny wasz argunent to jest :o

Gość gość
Bo jak jest za spokojnie i są kulturalne wypowiedzi, zawsze znajdzie się jakaś chamska trollica np. 23:27

Gość gość
gość dziś łejeje dziś o czym ty mówisz, przecież właśnie chwile temu jedna z mamuś wypomniała mi posrane geny, bo nie chcę mieć dziecka. xxx ale się uczepiłyscie :o a parę wpisów wcześniej padła od was bezdzietnych maciora, inkubator i jeszcze parę innych epitetów :o za to, że ja chce dziecko. Takie słodkie i niewinne jestescie :o

Gość gość
"Ja cię do niczego nie namawiam ani niczego nie udowadniam na siłę, ale masz posrane geny" - Kafeteria 2015 :D Ahahahahaha, to się na mistrzów nadaje :D

Gość gość
Mamom tutejszym jak widać wszystko przystoi ;) Łącznie z wymienianiem "uszkodzonego" partnera na lepszy model. Z mojej strony wyzwisko na matkę żadną nie padło, tutaj o maciorach też raczej nic nie było.

Gość gość
niz demograficzny? hahhahaha, gdyby nie ci ludzie, ktorzy nie chca badz powstrzymuja sie od posiadania dzieci, to dzieki czarnuchom i ciapatym na ziemi byloby juz tyle ludzi, ze do gara nie mialabys co wlozyc glupia pizdo. ziemia juz jest przeludniona.

Gość Panna z kotem
Dajcie spokoj. Temat powstal, dyskutujmy wiec kulturalnie. Jedni chca, inni nie :)

Gość gość
Padła maciora? Serio, nie wiem nawet w której wypowiedzi. Za to padła też kretynka, p***a, mąż Cie zostawi itp. Nikt nie powiedział chyba, że się roztyjecie i mąż Was zostawi (jakby tak zrobił to i jego bym zjechała).

Gość gość
gość dziś Mamom tutejszym jak widać wszystko przystoi oczko.gif Łącznie z wymienianiem "uszkodzonego" partnera na lepszy model. Z mojej strony wyzwisko na matkę żadną nie padło, tutaj o maciorach też raczej nic nie było. xxx a z mojej nie padło na żadna bezdzietną. Od jednego wpisu piszesz "mamom" ale od wpisu o maciorze sie odcinasz żeby nie było :P

Gość gość
Przylazłyscie tu pisać o tym, że nie chcecie dzieci..... hmmmm no to fajnie tylko co ja mam z tym wspólnego? nie chciecie nie miejcie :)

Gość gość
Ciekawe jakbyś ty Zareagowała po 11 latach znajomości, ze facet nie POWIEDZIAŁ Tobie, że nie może mieć dzieci? Nie poczujesz się oszukana? Wiedział od samego początku, że ja chce mieć w przyszłości dzieci i mówił, że będą ale nie teraz. Później się dowiedziałam, że jest bezpłodny od wypadku w wieku 17 lat. Fajnie nie?

Gość bezdzietna dzietna
Wiecie co kochane, mam ciągłą potrzebę oddychania :D

Gość cołko prowda
DO MAM Nie widzicie, że bezdzietne prowokatorki nie odpowiadają i ignorują wpisy typu: Niech każdy żyje jak chce, nie chcecie to nie miejcie, moje dzieci moja sprawa itp. Zaś namiętnie wdają się w dyskusję z wpisami o zostawieniu przez faceta, o tym, ze pożałują bezdzietnosci i mają pretensje do wszystkich mam i rozdrapują te sławetne posrane geny? SERIO nie widzicie tego, ze to jest rozrywka jakichś wariatek?

Gość gość
Oooj - cytuję " aha, czyli matki nie 'prowadza wlasnej drogi zyciowej', tylko cale zycie sa tym 'inkubatorem'? Boze, taka stara, a taka glupia. bezdzietnosc jednak czesto rzuca sie na mozg" Czy naprawdę nie można zrozumieć, że są kobiety dla których celem życiowym nie jest reprodukcja, którym mąż nie będzie wypominał braku dziecka? A co do wieku - to naprawdę chwilka kiedy będziesz w moim. Nawet nie wiesz, jak to leci.... Tik tik tak ... i już jesteśmy po menopauzie. I wtedy widzimy, czy jesteśmy tylko mamami których dzieci wyleciały z gniazda, czy jeszcze cokolwiek reprezentujemy samymi sobą

Gość gość
Terazwidzę, ze to było też o hipokryzji. Czyli można ustalić, że wyzywało parę porypanych. By lepiej zrozumieć co bezdzietne piszą o ględzeniu innych można sobie przypomnieć te sytuacje gdy ktoś Wam radził jak wychowywac dziecko, dlaczego płacze (bo pewnie głodne) itp. Mnie najbardziej zasmuciło to zwalanie na rozpad małzeństwa, złośliwość złośliwością, ale bezpłodni to super muszą się czuć jak będą coś takiego czytać.

Gość gość
cołko prowda jak zwykle w sedno :) Idźcie sobie na miasto krzyczeć, że jestescie szczęśliwe bez dzieci moze ktos się wda z wami w rozmowę :)

Gość gość
Tak, jak przejrzycie cały temat to ani słowa tam nie ma innego prócz zarzutów o posranych genach...same bezdzietne idiotki tu pisały i w ogóle.

Gość gość
na forum, a nie krzyczeć pod oknami.

Gość plus idiota
Tak. Same idiotki :)

Gość gość
Najbardziej mnie śmieszą teksty typu - kto mi poda szklankę wody, albo do kogo będę gebę otwierać na starość... otóż moi drodzy młodzi ludzie teraz wyjeżdżają zagranicę za pracą, albo do innych miast, także będziecie dzieci widywać na święta albo i rzadziej.

Gość cołko prowda
Czy naprawdę nie można zrozumieć, że są kobiety dla których celem życiowym nie jest reprodukcja, którym mąż nie będzie wypominał braku dziecka? xxx ależ ja to rozumiem i nie obchodzi mnie to co robicie ze swoim życiem, to wy nie możecie zrozumieć, że my chcemy mieć dzieci i aż musicie tu piszczeć na dzieciakowym forum i kłócić się z jakąś porypaną trollową mamuśką :P Czemu musicie tu płakać, że wam znajomi trują - kiedy dziecko bla bla..... co my mamy z tym wspólnego? Z nimi o tym dyskutujcie i nie tłumaczcie się, że musicie na forum rodzicielskim opisywać swoją życową decyzję, bo w realu nie macie juz siły albo z 80-letnia ciocią nie będziecie się kłócic, bo stara i chora :o no sorka ale jak dla mnie słabe to jest :o

Gość gość
wczoraj łaaaaał wyobraź sobie, że mam dziecko i też uważam, ze to jest głupi argument :o słyszałam go jedynie od kobiety zahukanej na wsi i od dziuni dyskotekowej :) więc błagam skończcie z ta szklanka wody albo rozgadujcie sie na ten temat z tymi którzy wam to mówią, bo tu żadna matka tak nie myśli. chyba, że troll jakiś :o

Gość gość
Czekaj, czekaj. Temat brzmi DLACZEGO BEZDZIETNE CZUJĄ POTRZEBĘ Więc sa odpowiedzi dlaczego może być tak a tak, bo są sfrustrowane tym a tym itda Ty piszesz "a po co o tym piszecie". Bo odpowiadam na zadane pytanie. Jak tego nie rozumiesz to po co z kolei Ty tu się wypowiadasz? To zacznij wchodzić w tematy gdzie odpowiedź na pytanie nie będzie Cię irytować.

Gość gość
Albo załóż swój temat "Ej, bezdzietne, Wy plujące, nie plujcie tutaj tylko w realu". Tak samo mogłbym włazić we wszystkie tematy "teściowa się wtrąca" i pisać "po co nam piszesz, idź z nią gadaj".

Gość gość
Albo załóż swój temat "Ej, bezdzietne, Wy plujące, nie plujcie tutaj tylko w realu". Tak samo mogłbym włazić we wszystkie tematy "teściowa się wtrąca" i pisać "po co nam piszesz, idź z nią gadaj". Ktoś ma ochotę to pisze.

Gość gość
Czy facet wiąże się z Toba żeby mieć dziecko, czy dlatego, że kocha Ciiebie j

Gość ky43
Nie wyobrażam sobie, żeby ktoś mnie zapytał "Dlaczego jesteś szczęśliwa?", a ja wtedy odpowiadam "Bo nie mam dzieci". Tzn. nie mam dzieci, ale jeżeli jestem szczęśliwa to przecież z innych powodów. Warunkowanie swego szczęścia bezdzietnością chyba się bierze od jakichś kompleksów. Chociażby tych budowanych językami babek, ciotek i koleżanek "kiedy ślub, kiedy dzieci, już wypada, najlepiej rodzić przed 30, starzejesz się, przyrost naturalny maleje, kto ci poda szklankę wody, uśmiech dziecka wszystko ci wynagrodzi". Nie sądzę, że w pełni szczęśliwy jest ten, kto ulega tym podszeptom, a świadomie wybrał swój bezdzietny stan.

Gość kocham cołko prowdę
cołko prowda wczoraj gość dziś Nie rozumiem argumentow, ze na starosc nie bede miala z kim gadac..drodzy...dzieci nie sa dla nas tylko dla swiata usmiech.gifusmiech.gif i to niestety mamy ciagle probuja udowadniac jakie sa szczesliwe..tysiac zdjec dzieci na fb tylko zeby sie pochwalic. Powiem tak..naprawde szczesliwy czlowiek nie mysli o okazywaniu calego zycia na kazdym portalu spolecznosciowym xxx a ja powiem tak.. naprawdę szczęśliwy czlowiek nie myśli o udowadnianiu słuszności swojego wyboru o bezdzietności na forum o rodzicielstwie. To tak jakbyś podeszła do grupki obcych sobie osób które jedzą ciastka i zaczęła im opowiadać jak ty tych ciastek nie lubisz DZIĘKUJĘ usmiech.gif " .....cołko prowda kurde ajlowjuuuu to się nazywa zapędzić w kozi róg ale na ten wpis jego autorka nie odpowiedziała, bo za chuda w uszach na to jest ;) że o reszcie "szczęśliwych i niesfrustrowanych dam nie wspomnę :P