Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Notsocrazygirl

Moje wizyty w Polsce , man dosc

Polecane posty

Gość gość
Niedawno to przeszedł sam siebie :D miał urojenia że z żoną czyta kafe, a potem pitolił coś o kolezance od fitnesu :D raz pisze z Polski, raz z Anglii. Raz siedzi na wygnaniu kilka lat i udaje eksperta a raz (co pojawilo sie dzis) jest tu kilka miesięcy :) a tak naprawdę? Nieudacznik z fabryki który siedzi tu już długo i na nic go nie stać ;)

Gość gość
a potem wyjdzie ci taki facio na ulice..co drugie slowo "ku**a"..robi zadymy...zapieprza w fabryce, na nic go nie stac..a potem wchodzi na forum, zeby sobie ulzyc. Zadna kobieta na niego nawet nie chce spojrzec, dlatego wyzywa kazda tu od szmat itp. Jestes zerem czlowieku. Zerem. Sloma z butow ci wychodzi.

Gość gość
Wiecie kim kest ten burak? Pisał tu pod nickiem "zeta" parę lat temu i pod innymi nickami potem, głupie posty od rana do nocy, wyzwiska i rasizm. Tylko raz udało mi się go wyprowadzić z równowagi, jak śmiałam się że go matka nie wychowała. To jakiś czuły punkt. Teraz się "wyżywa" na innych kobietach bo ma kompleks.

Gość gość
no przeciez to juz nienormalne, zeby tak kobiety wyzywac. on chyba do psychiatry powinien isc ...bo na psychologa za pozno... Moze mu jakas kobieta jakas krzywde zrobila w dziecinstwie i teraz w glowce wielkie nic...Oj biedny tys biedny...

Gość gość
Hahahahahah jaki zeta hahahahahahahahaha kurefki, od zfeywania azbestu w uku nalrawde wam pyerdo Li we lbach. Wezdzie dzyndzle podciagnijcie szmaciska, bo je wam kurfa jakis czarnuch znow przydepcze. Hahahaha

Gość gość
Matka mu krzywdę zrobiła. Nie kochała. Do teraz się chłopiec nie może pozbierać.

Gość gość
Was pewnie wasz smierdzacy ojciec alkoholik w doope roochal, ze tak teraz bronicie tej waszej brytyjskiej biedy w ktorej siedzidZie. Wsumie sie nie dziwie.

Gość gość
rynsztok to jego dom...przynajmniej tak mozna stwierdzic po slownictwie. Ubogi jezyk, poprawnie pisac nie umie. Zadna go nie chce. Psychika dawno juz siadla. Musi sie wyzyc na kobiecym forum :D A jak sie podniecia jak cos sie na niego napisze. Normalnie sie zaraz zakrztusi ze smiechu. :D

Gość gość
Oho napisala dzifka poprawna polszczyzna. Rozciagniete dzyndzle

Gość gość
ostatnio u niego na czasie są: -dzyndzle, -kapusta we łbie -zrywanie azbestu

Gość gość
Sa jeszcze szmato: Czyszczenie kibli zmywanie garow zapyerdol na linii w fabryce Obskurne biura w ktorych pracujecie jako podawacz kawy i odbieracz telefonow, ponadto pakowacz, zamiatacz, podcieracz, sprzatacz i tak w nieskonczonosc. To sa wasze zawody w uku, ktorymi tak bardzo sie kurefki szczycicie.

Gość gość
nie zrozumiałeś paroowo ja pisałam o schematach w twojej radosnej twórczości literackiej a nie o życiu tobie podobnych na emigracji

Gość gość
Ja pisalem o waszym profilu zawodowym na wyspaCh.

Gość gość
czlowieku, ale ty masz zryta psychike :O nawet nie potrafisz kogos obrazic na poziomie, tylko ciagle bluznisz. Myslisz, ze z ciebie taki cwaniaczek i madrala..a w zyciu sam na pewno zasuwach gdzies na tasmie, w zyciu ci sie nie udalo i gdzies sie musisz wyzyc. Zegnam.

Gość gość
Spyerdalaj szmato

Gość gość
nie podniecaj sie tak, bo ci zylka peknie :D

Gość gość
Tobie pokurfiencu dawno juz pekla od zasuwania na zmywaku. Ukowski syf bleeede

Gość gość
hej, weszlam tutaj po kilku tygodniach i widze stek wyzwisk. Przykre to, ze ktos sie posluguje takim jezykiem na forum. Macie racje nie ma co dostawac depresji przez zwykle ludzkie gadanie czy sie przesdnie stresowac, ale ludzie w Polsce bywaja dokuczliwi, oj bywaja. Ktos powiedzial: to nie przyjezdzaj. musialabym byc glupia zeby nie przyjezdzac, przeciez tam jest moj dom. Przesmylalam sprawe i stwierdzialam, ze nalezy przefiltrowac znajomych. Jeszcze jedna roznice wylapalam. Polacy lubia dokuczac innym Polakom ze pracuja na zmywaku lub w jesli juz w biurze to na zlym stanowisku. Otoz, nie chce tutaj przechodzic do tej kwestii ze jest duzo naprawde bardzo wykwalifikowanych Polakow. Chce jednak podniesc inna kwestie. Czy wiece, ze tutaj na Wyspach, zadna praca nie hanbi i ludzie Cie szanuja niezaleznie od tego czy jestes kierownikiem duzej firmy czy sprztaczem. Kazdy do Ciebie zagada , kazdy traktuje Cie jak czlowieka. Prcaujesz na zmywaku? moze jutro bedziesz pracowal gdzie indziej albo to po prostu lubisz. Tutaj praca jaka wykonujesz nie definiuje Cie calkowicie jako czlowieka. Ona jest tylko po to zebys byl szczesliwy i zarobil na zycie lub na hobby. Polacy nie zrozumieja tej kwestii, niby mowi sie ze zadna praca nie hanbi, ale jednak wedlug Polaka praca taka jak zmywak , opieka nad starcami, dziecmi, praca sekretarki , te prace juz hanba. Pytanie dlaczego? czy lepiej stac w kolejce do posredniaka. czy jesli ktos pracuje na zmywaku i zbiera na podroz, studia lub na utrzymanie rodziny, czy mamy go z tego powodu dodatkowo kopnac i zwyzywac?? sadze, ze nie. Mali ludzie ktorzy tutaj wyzyuwacie bliznich - odpowiedzcie sobie sami.

Gość gość
Tak szanują was posrance zwłaszcza na brytyjskich forach. Weź smieciu wykurfiaj z tym swoim śmierdzącym ukiem, polskojęzyczny smieciu.

Gość gość
ja sie czuj***ardziej szanowana niz w Polsce. np ty mnie obrazasz a tam nikt mnie do tej pory nie obrazil. takze na forum jesli cos pisalam :-) ty mnie nie szanujesz. a tak w ogole to w*********j z kobiecego forum mami cycku z gimnazjum. z toba sie nikt nie liczy i po prostu w*********j :-) co mnie obchodzi zdanie osoby takiej jak ty? kompletnie nic zegnaj c***u

Gość gość
mnie tylko zastanawia jedno dlaczego emigranci Polscy piszą na forach Polskich skoro Polacy to tacy fee bee i źli ? Skoro tak im dobrze za granicą a tamtejsi ludzie tacy kochani ? Skoro tak fajnie a ludzie tamtejsi kochani piszcie z nimi :) Piszcie na forach anglojęzycznych niemieckich i innych tego typu. Nie wchodźcie na fora Polskie bo przecież dla Was wszystko co Polskie jest do du...py! Miejcie odrobinę honoru choć tę odrobinę która być może wam jeszcze pozostała i zachowujcie się według własnych opinii :)

Gość gość
hmmm moze to i racja. zachowam honor i bede pisala tylko na forach zagranicznych., w koncu tam nie jestem obrazana wiec po co mam sie narazac na takie wyzwiska/dziekuje za cenna porade ze nie warto tutaj rozmawiac :-) pozdrawiam i zegnam

Gość gość
Będziemy ci bardzo wdzięczni posrrancu jak juz nie będziesz tutaj zaglądać. Nara śmieciu z UKa

Gość gość
A mnie dziwi dlaczego szczesliwi Polacy zyjacy w kraju i majacy emigrantow za najgorszy sort czlowieka wchodza na forum "Poza Polska: praca, studia,zycie" ? Czyzby nie bylo na kogo wylac codziennych frustracji? Mysle ze zonka/dziewczyna/matka za taki jezyk po mordzie by obila wiec trzeba anonimowo na forum :D A moze sami planujecie wyjazd i tu szukacie informacji? Niezaleznie od tego jak Polska jest zrabanym krajem nie macie wylacznosci do jezyka polskiego c/i/u/l/e

Gość gość
Posrancami jestescie i tylko wstyd Polsce i Polakom przynosicie smiecie.

Gość gość
gorzej niż posrańcami :) wchodzą tu ludzie też tacy którzy na emigracji są wyłącznie dla zarobku a nie żeby się rozpływać w zachwytach nad syfem zachodnich krajów , normalny człowiek potrafi odróżnić syf gnój i totalną demoralizację jaka panuje np. w UK DE NL itd. na tyle potrafi odróżnić , że wie iż tam jedzie się tylko po kasę a nie żeby w takiej sodomie żyć !

Gość gość
Prawda jest taka ze większość wylewajacych tutaj pomyje na emigrantów, to polaczki które wiele by oddały za szanse wyjazdu... Niestety, ani nie mają tutaj punktu zaczepienia, bo nikt normalny i ogarniety nie ściągnie do siebie takiego elementu sądząc po poziomie wypowiedzi, ani nawet gdyby chcieli sami na własną rękę to nie poradzą sobie językowo, bo widząc jak posługują się polszczyzną nie wydaje mi się ze znają jakikolwiek inny język nawet na poziomie podstawowym. Poza tym jeszcze przydałaby się kasa na start... A to już dla tych frustratow sf :-) dlatego najlepiej siedzieć w necie i opluwac każdego kto pracuje poza granicami, bo to jedyny sposób żeby się wyżyć za swoje żałosne życie, marna prace, pokój u rodziców i sepienie na piwo co weekend od mamy. Smutne a zarazem zabawne :-) chociaż o ile to nawet zabawne, to tego jednego kolesia (który wiecznie tu siedzi i wyzywa wszystkich od k***w i szmat) autentycznie mi szkoda. Koleś musi być naprawdę nieszczęśliwy w życiu. Powodzenia wszystkim i tym za granicą i tym w pl. Ludzie szanujcie się. Jak to czytam to przypominam sobie dlaczego tak bardzo nie cierpię polskiej mentalności...

Gość gość
Prawda jest taka ze nawet jakbyśmy czyscili tutaj kible po d****h angoli to zarobimy więcej niż czyszczac je po d****h polaków. I po co się pienicie?

Gość gość
Posrane, emigracyjne smiecie. Weźcie pod uwagę, ze w uku wiecej wydajecie. Szmaty z nyedoyebanuem mózgowym. Społeczny margines.