Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu prawiczkowie z kafe...

Polecane posty

Gość gość

...nie znajdą sobie średnio płatnej pracy i nie usamodzielnią się? Wtedy na pewno jakaś średnio atrakcyjna samotna matka, na pewno by ich zechciała. Ale oni wolą pogardzać takimi kobietami a przecież w naturze tak jest że samiec alfa zapładnia a beta się opiekuje. Ewentualnie mogą się związać z jakąś nieatrakcyjną dziewczyną, ale taka opcja też im nie odpowiada, wolą wierzyć że jakaś ślicznotka bez zobowiązań się nimi zainterwsuje :D

Gość ja mam dobrze platna
prace i wole bys sam, niz z kobietami ktora poleci na moja kase. nie jestem zbyt ladny

Gość no i zeby miec kobiete
nalezy posiadac prawko i auto

Gość wprowadzmy bykowe
to faceci zaczna sie brac za brzydkie

Gość gość
A ja bym oddał wszystko za kobietę dobrą, uczuciową, tego brakuje w moim związku :( A uroda?? Moja kobieta nie była uważana za ładną w powszechnej opinii, mimo to zakochałem się do szaleństwa, teraz za to cierpię, za to że jestem uczuciowy. Dobra, kochająca kobieta byłaby dla mnie piękna ( taka jak była moja kilka lat temu) są jeszcze tacy faceci naprawdę, choć niewielu...

Gość gość
wprowadamy jalowkowe to kobiety przestana wybrzydzac i beda brac sie za normalnych przecietnych facetow juz od mlodszych lat zamiast w wieku lat 30 gdy sa z reka w nocniku a oni juz wola byc sami i te 100-200 zlotych przeanaczac na 20 letnie dajki