Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WILK_1946

Wspolnota Polska Nocy Kupały..

Polecane posty

Gość gość
A gdzie mieszkasz?

Gość gość
Wybacz skarbeczku, ale chyba boli Cie smutna prawda. ;) Tak napisałam do Wilka. A wiesz czemu? Dzięki tej wasze nagonce na niego. Promujecie go.

Gość gość
Aviatorko, wilk jest zajęty korespondencją od komornika. Daj mu się pozbierać, bo mieszkanie straci i będzie musiał laski pod most zapraszać.

Gość gość
Wilka promuje jego głupota i chamstwo. Widocznie pokrewność dusz ciągnie cię do niego.

Gość gość
Myślisz, że mnie obrażasz? Uwierz mi, że większą obrazą było by porównanie mnie do ludzi wypowiadających się na temacie: Stop manipulantowi z Ero. Widziałeś/ałaś poziom tych ludzi? Ja miałam szansę się przekonać i zdecydować kto kim manipuluję. Mimo wszytko pozdrawiam. ;*

Gość gość
Skarbeczku, gdzie tu widzisz chęć obrazy? Raczej stwierdzenie faktu. Miłosierne samarytanki na tym gorszym ze światów są bardzo potrzebne, ich praca wśród trędowatych na lepszym ze światów w pierwszym szeregu zasłużonych miejsce gwarantują.

Gość AviatorkaW
Jak to przez komornika, Wilku to prawda?

Gość gość
A więc skarbie mój najdroższy. Tekst o obrazaniu był do osoby, która napisała o "pokrewieństwie dusz" obrażając Wilka. Skoro go obraża a porównuję go do mnie to również obrażasz też mnie ;) nie uważasz?

Gość Crafty Minx
Czy wg Ciebie 3 miesiące na poznanie siebie nawzajem, to taki wyczyn? Po to aby nie popełnić błędu i nie zaangażować się w niewłaściwej osobie? To jest korzystne dla obydwu stron. Wiesz na tym świecie są oszuści i oszustki więc moje podejście jest zdroworozsądkowe :)

Gość gość
Crafty Minx to jest powód do tego, żeby ronić to co wyprawiają tu na forum ludzie dorośli? Gdyby byli tacy jak ty po prostu by nie kontaktowali się z Wilkiem. Tym bardziej, że niczego nie ukrywa i głośno mówi czego oczekuje. Więc skąd te ofiary Pawła? Nie czytały ze zrozumieniem?

Gość gość
mieszkam blisko lasu na ul parkowej a ty?

Gość Crafty Minx
Ps: autor Marsjanie i Venusjanki w sypialni twierdzi, żeby kobiet nie chodziły szybko do łóżka z facetami z którymi chcą stworzyć związek, i powinny robić mniej dla mężczyzny niż on dla niej. Co ty na to? :)

Gość Crafty Minx
gość dziś Ja też nie rozumiem tej nagonki i trudno mi uwierzyć, że Wilk rzeczywiście coś im zrobił strasznego, bo nikt konkretów nie podaje :)

Gość gość
Wilku nie mam dużo czasu więc przeczytaj e maila zwrotnego i odpisz szybko ;)

Gość gość
Crafty Minx tyle osób nie wierzy a skąd ta nagonka? Nie żal Ci Wilka? Mówi jasno o co mu chodzi jako jedyna osoba na forum. Jest szczery. Nikogo nie zmusza do pisania z nim.

@AviatorkaW To bzdury mysla ze mnie zastrasza tym ze kiedys uda im sie odkryc moja tozsamosc. Tylko nie rozumieja jednego gdyby na ERO byla zasada ze wszyscy znamy sie z Imienia i Nazwiska to Ja bym nie mial zadnego prolemu zpodaniem swojego:) Uczestnicze w dwoc specjalistycznych forach gdzie wlasnie tak jest wszyscy sie znamy spotykamy ze sobe w realu i powiem wam ze oczywiscie sa jakies konflity ale zero chamstwa. Z takich chamstwem jak na ERO przeciez portalu kobiecym nie spotkalem sie nigdzie w necie choc nie znam jakos super netu. Ale bylem w szoku jak wszedlem na ERO:)

Gość gość
gość dziś Jak napisałas emaila, to po co jeszcze na kafe?:-D Bedzie kolejna Iness?

Gość gość
No własnie jakiego nicka ma obecnie slodka Iness?:-)

Gość Crafty Minx
gość dziś Nie żal mi, bo Wilk sobie poradzi :D

Gość Lora Craft
"Z takich chamstwem jak na ERO przeciez portalu kobiecym nie spotkalem sie nigdzie w necie choc nie znam jakos super netu. Ale bylem w szoku jak wszedlem na ERO" No ciekawe, a mimo to od pol roku juz tu siedzisz. Widocznie lubisz chamstwo, nie mozesz bez chamstwa żyć

Gość gość
Wilk ciągnie do lasu..W chamskim towarzystwie jest wsród swoich.:-)

Gość gość
"Widocznie lubisz chamstwo, nie mozesz bez chamstwa żyć " Co się dziwić. Jak sam cham, to i chalswo lubi :-D

Gość AviatorkaW
Cos mi mowi, ze Twój scenariusz zaklada, że Ty sobie będziesz leniwie leżał na polanie, a samice będą walczyły o możliwość zbliżenia. Jak jedna sie zmudzi, to weźmiesz następna.

Gość AviatorkaW
Tutaj chamstwo było od początku, i będzie do końca:D W większości to ci sami ludzie tu siedza od lat tylko nicki sie zmieniają.

Gość gość
A jak coś nie pasi ,z pomarancza atakują ,a potem z niebieskiego zajadle pomarancze wyzywają.:-) Wilk tez z pomarancza pisze.

Gość AviatorkaW
Niech pierwszy rzuci kto nie pisze:) Poczytam wnikliwiej:p

Gość gość
Gdzie jest Maria-niespełniona miłosc wilka?Ta, co okazała sie byc facetem?:-D

Gość gość
Ze wiekszosc pomaranczy to niebiescy, to fakt.Po wpisach jasno widac ze pomarancze zbyt duzo znaja faktów,zdarzeń by były to przypadkowe osoby czy trolle.

Gość gość
TYLKO DZIŚ! UNIKALNY KOD RABATOWY! :D Wpisz hasło "OTIANNA" przy finalizacji zamówienia w sklepie http://otien.com/ a otrzymasz rabat 15%!