Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WILK_1946

Wspolnota Polska Nocy Kupały..

Polecane posty

Gość gość
Płytkie i banalne. Słabiutko Pawełku.

@Nielegalna Ja nie lubie konczyc na zewnatrz zawsze w kobiecie wiec albo w ci/pce w ustach albo anal:) A juz tak ze facet przed orgazmem wychodzi z kobiety i sam konczy reka na niej to dla mnie jakis debilizm w ogole nie moje:) Rozumiem jeszcze jak to kobieta tuz przed orgazmem jak wyjdzie z niej albo wyjmie go ze swoich ust masujac go reka doprowadza do orgazmu na swoich piersiach a pozniej zbiera to lapczywie smakujac jak slodki nektar albo wmasowuje w piersi czy w cipke to jeszcze ok:)

Gość gość
Nielegalna już podpadłaś wilkowi :D

Gość gość
Wilku lubi anal,zdecydowanie. Lubi czuc penisa w swojej dziurce :D

To raczej logiczne Wilku, że nie pozwoliłabym mojemu wybrankowi zadowalać się samemu ;) To ja od początku do końca chcę doprowadzić go do finału i nie pozwolić by cokolwiek się zmarnowało. Ewentualnie tak jak piszesz - analnie. Wtedy kończy we mnie.

Gość gość
Wow, ale Wilku uchachany, że może poświntuszyć ;-) Już zapomniał o Tabasko, o Waderze, o Agentach, chamach, konfidentach, spamerach i trollach - i super. Siedź tu sobie Wilku i nie wychylaj się. A jaki spokój na ERO :-D

@gość dziś Chcesz z nami rozmawiac znasz zasady Co mnie to interesuje jak to ktos ocenia to co dla Wilka jest najpiekniejsze i najbardziej podniecajace w seksie:) Naprawde mam to w du/pie dla mnie seks to jezyk milosci tak sie w niej komunikuje:) Nie ma wiekszego dowodu Milosci ze strony Kobiety niz to co opisalem:) Cialo Kobiety jak sie kochacie nigdy nie kalmie ze slowami wypowiadanymi w innych sytuacjach bywa roznie nabieraja mocy po czynach takich jak opisalem wtedy maja wielka moc:) A na koncu zawsze chodzi o Milosc choc czasami czlowiek nie jest jeszcze na nia gotowy tak jak jak Nielegalna teraz i doskonale ja rozumiem bo sam mialem takie okresy w zyciu co nie oznacza ze nie mozna miec wtedy fajnego zwiazku opartego na czulosci namietnosci przyjazni i wsparciu. Gdzie z gory zakladamy ze to nie ma prowadzic do Goralskiej Milosc i tylko na jakis czas az sie nie pozbieramy i bedziemy gotowi na Goralska Milosc takie wakacje od zycia i wielkich uczuc:) Taki jest chyba teraz czas w zyciu Nielegalnej:)

@Nielegalna Ja tez musze juz uciekac:) Dzisiaj nie wiem czy bede dopiero jutro chyba:)

@gość dziś Chcesz rozmawiac znasz zasady odstepstw nie bedzie:) Jest spokoj u Wilka nie ma pomowien na innych Tematach jest Pokoj bedzie zaburzanie i pomowienia bedzie Wojna. Wilk nikomu Wojny nie odmawia kto bedzie chcial znalezc ja z Wilkiem zawsze znajdzie kto bedzie chcial znalezc Pokoj tez go znajdzie:)

Gość gość
S********j wilku, bo ci tramwaj ucieknie biedaczku.

Gość Andrzej44
Nielegana i Wylogowana wilk jest mój. Wilku❤️👄

Gość gość
'Wylooogowana dziś Pomarańczowi znowu atakują ;O Co za ście/rwo' o sobie piszesz złotko? won.

" gość dziś o sobie piszesz złotko? won." Tak mi przykro aniołeczku, ale nigdzie się nie wybieram ;) Jeszcze trochę podziałam Ci na nerwy <3

Gość gość
Przynajmniej wiadomo po co piszesz wylogowana słodka czy ciemna itp :-D

Ooo tak :) oczywiście jestem tu tylko po to by swój czas poświęcić na denerwowanie pomarańczy. To dla mnie tylko taki bonus i dodatkowa rozrywka podczas pisania na forum. ;) tak. Cały czas z wami piszę.

Gość gość
Znowu dzisiaj bzykałam się w samochodzie, tym razem w rudej peruce. Lubię tych starszych facetów i ich zadbane merce. Na nich zawsze mam chcicę.

Gość A powiedziano
że głupota nie lata.:) Lata!:D Wylooogowana, Nielegalnaa - powodzenia z panem W. Proponuję tez pewną część czasu z bytności tutaj poświęcić na poszukanie mózgów, istnieje opcja, że pozamieniałyście je z d****i.;) Chyba, że to prowokacja.:) Tak, czy owak bardziej zorientowani bywalcy forum oglądają ten spektakl, kwicząc ze śmiechu (z was).:D

Gość gość
Zagadnęłam gościa pod galerią, bo widziałam że przyjechał sam wypasionym mercem terenówką, nieźle wygląda. Spytałam, czy ma na mnie ochotę a on tylko-gdzie i za ile. Ja mu , że za friko,ale w jego mercie. Pojechaliśmy na działki za parkiem i tam rozłożył siedzenia, postawiłam mu ustami a potem wyroochał mnie od tyłu. Odwiózł mnie do centrum , dał 2 stówy i powiedział, że byłam dobra , bo z żonką to już 3 miesiące, jak nie spuścił się.

Gość gość
Mamy w d/u/p/i/e stałych bywalców:D

Gość gość
Wilczku chciałabym dla Ciebie zatańczyć

Gość gość
Pawełek, gdzie twój rudy ryjek?

Gość MMartha2
Dziś widziałam latającego ptaka nie ran osoby,ktorej nie mozesz zabic

Gość MMartha2
Dlaczego kot nie szczeka?:-) nie ran osoby,ktorej nie mozesz zabic

Gość MMartha2
Ludojad nie ran osoby,ktorej nie mozesz zabic

Gość gość
A dla kobiet spragnionych szalonego ******.nia nic?