Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moim synowie bliźniacy są gejami?

Polecane posty

Gość gość

w sobotę spotkała mnie groza. Miałam być wtedy w pracy, ale, że plany się trochę pozmieniały chciałam całej rodzinie ugotować jakiś obiad, zrobić im niespodziankę. Wszedłam do domu, mąż jeszcze był w pracy. Postanowiłam zrobić szybko pranie, wszłam do pokoju syna Bartka (18 lat), zebrałem brudne ubrania. Potem weszłam do pokoju Piotra... widziałam moich DWÓCH synów, którzy się całowali! ysiące myśli - co ze mną nie tak? Nie potrafię wychować nawet jednego normalnego syna? Co z wnukami? Jak oni mogą? Tym bardziej, że byli to rodzeni bracia! Nie uwierzycie, jaki to był szok...Zaczęła krzyczeć, płakać. W czasie tego "napadu" (bo to był istny atak paniki z mojej strony) wszedł mąż. Oboje wpadliśmy w jakiś trans, nie mogliśmy uwierzyć, że to nam się przydarza. Zamknęliśmy ich w osobnych pokojach. Na cały dzień, nie mogliśmy się razem z mężem. W końcu, postanowiliśmy z nimi porozmawiać. Okazało się, że oni są PARĄ od jakiś dwóch miesięcy! Nie mogliśmy im nic zrobić, pewnie nadal są parą (w końcu ta sytuacja zdarzyła się kilka dni temu), ja po prostu nie mogę sobie ich razem wyobrazić. Co ludzie pomyślą? Do tego, jak brat z bratem mogą być parą?!

Gość gość
"wszedłam do domu" :D masz 1/10 na zachętę

Gość gość
kiepskie prowo, żal

Gość gość
gimbaza