Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak rozpoznac ze ona kocha bylego ?

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny , jakbyscie to rozpoznaly wiem ze nie utrzymuja kontaktu ale czasem jakas rozmowa sie im zdarzy , napewno nie o pogodzie czy wspolnych znajomych . Gdy jestesmy razem nie odbiera telefonow gdy nie jestesmy raczej tez nie chyba ze dlugo nie gadali no i pikantny szczegol chocby telefon zgubila to nr ex dostanie choc "nie mamy o czym gadac , to on zawsze dzwoni " . Macie jakies typy nie wiem jak o nim mowi itp , juz nie wiem czy brnac dalej czy sie poddac .

Gość gość
odpusc.

Gość gość
odpusc latwo sie mowi a jakis powod ? Tez przeciez mam uczucia ktorymi ja zywie . Weszlismy szybko w zwiazek po jej rozstaniu stad moje aluzje

Gość gość
a taki powod, ze jest z nim w kontakcie i z tego wynika, ze nie jest dla niej nikim !! juz rozumiesz??

Jak często o nim mówi mimochodem to już wskazuje, że nadal coś jest na rzeczy. No i fakt, skoro mają kontakt to też świadczy o tym.

Gość gość
a to ty zawsze urywasz kontakt do tak zwanego ZERA ? Moja wczesniejsza partnerka normalnie gadala z eks tylko ze o p*****lach i nie zabranialem jej tego bo czasem sama go juz unikala ale prze nigdy nie blokowala z nim kontaktu aktualna Eliza niby blokuje ale jednak nie do konca dziurka zawsze zostaje . Uwazam ze pierwsza poprostu nie kochala swojego eks i mogla z nim spedzac czas a Eliza to h.. wie !

Gość gość
O exach NIGDY sie nie zapomina!!! I pisze to dojrzala kobieta!sentyment, a czasem nawet uczucia pozostaja do konca zycia..

Gość gość
tak ! zawsze kontak do zera z mojej strony! jak ci na kims nie zalezy to sie nie kontaktujesz. chyba ptoste, co nie?

Gość gość
" gość dziś O exach NIGDY sie nie zapomina!!! I pisze to dojrzala kobieta!sentyment, a czasem nawet uczucia pozostaja do konca zycia.. " V wow,cos o tym wiem:D i dlatego takich unikam:P

Gość gość
a jesli spotkac sie z nim nie chce bo omawialismy juz ten temat w formie "zalu" ALE na uczelnie rzadko bo rzadko ale podejdzie niby do kolezanki po ksiazki a siedzi na uniwerku 3 godziny jakby sciany ogladala ... To co wtedy ?

Gość gość
wtedy jestes frajerem:D

Gość gość
Ludzie są różni jedni się kontaktują bo mają sentyment a inni bo traktują to jak każda inna znajomość. Nie każdy udaje że nie zna kogoś z kim był. Taka awersja do byłych raczej niepokoi bo świadczy o jakimś ukrytym pociągu którego ktoś się boi wiec trzyma dystans. Jak uczucia nie ma to można się traktować jak normalni znajomi.

Gość gość
bzdura!! jak mi na kims nie zalezy to nie mam potrzeby miec z nim kontaktu!

Gość gość
znajomy to moze byc sasiad a nie byly.

Gość gość
Nie mieć potrzeby to nie to samo co unikać.Z Twojego wpisu wynika ze unikasz i to moze wlasnie swiadczyc o jakichs skrywanych uczuciach ktorych sie podswiadomie boisz dlatego izolujesz.Nie wiemy jak jest u autora.kontakt kontaktowi nierowny.

Gość gość
glupoty pieprzysz, bo sam sie boisz:D

Gość gość
:)no nie wiem to chyba zalezy ale to sie chyba juz dawno skonczyla 333 www.youtube.com/watch?v=lEOYQzjmKVs

Gość gość
nie zrywasz kontaktu i udajesz, ze to znajoma, bo masz nadzieje, ze kiedys jak ci nie wyjdzie z nastepna to ta stara milosc wroci do ciebie. taka prawda. oszukuj sie dalej:P

Gość gość
Po pierwsze nigdzie nie napisałem własnego odczucia po drugie wmawia mi jak zawsze ze wiesz lepiej co myślę. Teraz pisze swój punkt widzenia uważam ze tak samo nadmierny kontakt jak i obsesyjnie niechęć do kontaktu z była ym jest identycznie niepokojąca.

Gość gość
Miałaś po nocach nie siedzieć.

Gość gość
a kto siedzi po nocach? ja nie.

Gość gość
Sądziłem ze ten wpis z prawie 3 to Twój no tak to jest jak sami gosvie styl moga miec podobny vhociaz ten wpis pasowal mi jak ulal.chyba ze znowu pomyliłem osoby to sorry.