Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dz999999

czy mój facet to c***a?

Polecane posty

Gość dz999999

co o tym myślicie... mój facet jest trenerem sztuk walki bije się super jak widziałam kiedyś go na ringu to WOW.... no właśnie a w życiu? byliśmy na imprezie i jakiś koleś się do niego przyczepił za nic był pijany i najpierw go popchnął a potem dał mu w twarz z pięści, aż mu krew leciała a mój chłopak go złapał tak że nie mógł się ruszać i go trzymał to jego kolega go z tyłu zaatakował potem kolejny okazało się że było ich 4 mój chłopak jeden gdyby się bił to myślę, że by sobie poradził ale nie zrobił NIC tylko się zasłonił a oni go kopali krótko to trwało ochrona zaraz przybiegła i ich rozdzieliła... usłyszałam komentarz na jego temat "ale c***a"... muszę przyznać że stracił tym w moich oczach jakoś mi dziwnie powiedzcie co o tym myślicie....

Gość gość
nie jest ciotą

Gość gość
po prostu bije się zawodowo i tego nie wykorzystuje

Gość dodigg
może nie wiesz ale jeśli trenujesz sztuki walki i jak komuś zrobisz krzywdę to tak jakbyś atakowała z bronią i możesz mieć za to spore kłopoty. A jak gość jest trenerem to tym bardziej bo i jeszcze pracę może stacić

Gość gość
Stracil w Twoich oczach bo ktos go pobil? Idz sie lecz wariatko i najlepiej zostaw Go niech pozna kogos wartosciowego ..

Gość gość
0/10

nie pomyslalas, ze byla tam ochrona i w każdej chwili mogła zostać wezwana policja. z racji tego, że trenuje sztuki walki byłby głównym podejrzanym. uważany bylby za wroga, tego prowodyra, agresora. niech sobie krzyczą co chcą. dobrze wiesz co potrafi, naprawdę zależy Ci na opinii innych? to ze ktos sobie cos tam krzyknął jest istotne? chyba, ze wolisz być dumna z chlopaka, który siedzi w więzieniu, bo do tego mogą prowadzić takie bojki.

Gość gość
Ehhhh

Gość gość
Nie, Ty jesteś cipą :P

Gość gość
mądry typ a nie mięśniak. Najgorsze w polsce jest to że gdyby on ich wszystkich pobił to uznane byłoby to za akt chuligański za co nie ma zawiasów a kara mnożona jest razy 1,5. Innymi słowy miałby p********e to to minimum 3 lata pozbawienia wolności. Typ z politechniki gdańskiej oddał typowi co szarpnął jego dziewczynę i się na niego rzucił. Na Monciaku tak że tamtemu wyleciała szczęka(bo trenował i nie wiedział jaki będzie efekt) i dostał 3lata pozbawienia wolności. Taki kraj...

Gość gość
W tym kraju jak kogoś uderzysz chociażby w samoobronie to możesz mieć duże problemy, że o kosztach leczenia "ofiary" nie wspomnę. Twoje słownictwo i sposób myślenia dowodzą że jesteś bardzo głupia.

Gość analogia doskonała
a czy zawodowa prostytutka też powinna pokazywać co umie publicznie i za darmo?

Gość gość
Ja to bym takiego zostawiła :o w razie czego to nawet ciebie nie obroni

Gość gość
Cyt: Ja to bym takiego zostawiła pechowiec.gif w razie czego to nawet ciebie nie obroni Kolejna c**a. Weźcie się z autorką za ręce i idźcie w stronę słońca.