Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci są śmieszni, takie stare dziady oglądają się

Polecane posty

Gość gość
kobieta która zaczyna pierwsza podrywać faceta kojarzona jest automatycznie z prostytutką

Gość PoczucieSzczęścia
A ten co pisał , że 16 letnie dziecko jest niedojdą to jest FRAJER To nastolatków trzeba uczyć bronienia się przed starymi capami, o losie

Gość gość
misio to prawiczek, wypowiada się tak jakby chciał żeby było, a nie tak jak jest. ogólnie większośc facetów z kontem na kafe to zwykłe ci'py, serio nie zauwazyłyście?

Gość gość
PoczucieSzczęścia Zgadzam się w 100% Niedojda bo osaczona przez bamnde napalonych Januszy. Taka "wolnoć słowa" powinna być karana śmiercią, zanim się togów'no rozmnoży i będzie w swoje dzieci pchać tą ideologie.

Gość PoczucieSzczęścia
16.42 - biedaka żadna nigdy nie podrywała, chwil czułości zaznał jedynie u prostytutki :D osaczone dziecko przez capów takich jak on nazywa niedojdą

Gość PoczucieSzczęścia
16.48 - dzięki Tak, faceci na babskim forum nie są zbytnio męscy :)

Gość gość
żeby jeszcze Poczucie Szczęścia nauczyło się czytać ze zrozumieniem :)

Gość gość
Hmm mnie kiedyś zaczepił dziadek, porozmawiał ze mną, był bardzo grzeczny, mówił o tym że z żoną już ponad 50 lat razem. Potem mi powiedział, że ładna ze mnie młoda kobieta i zyczy szczęścia. Tego akurat nie uważam za nic złego. Wręcz chciałabym mieć takiego męza, który opowiada po tylu latach tak ciepło o swojej żonie. A tych starchych zbokoków to do domu starców bym wysłała albo do grobu najlepiej.

Gość PoczucieSzczęścia
Wiadomo, że faceci z klasą też są. Ale u wielu głowa siwieje, dooopa szaleje. Odniosę się jeszcze do nazwania 16latki niedojdą - niech taki frajer jeden z drugim stary cap osacza niepełnoletnie dziewczyny ale np. w obecności ich ojca i wtedy zmierzy się jak równy z równym

Gość gość
Jak myślicie ile facetów molestowałoby i gwałciło gdyby wiedzieli, że nikt ich nie ukara? Sami widzicie co jest w TV, tylko któryś wyżej stanie i zaraz napastowanie na tle seksualnym.

Gość gość
Durczok to ciołek, aby zmolestować kobietę żeby była zadowolona trzeba zastosować odpowiednią bajere.

>>>misio1 ale czemu wypowiadasz się i to tak obszernie w tym temacie? Oglądają się za Tobą stare dziady, czy to Ty jesteś tym starym dziadem śliniącym się do młodych kobiet i wywołującym u nich tylko obrzydzenie?<<< Jestem po czterdzietce i czasami oglądam się za ciekawymi, młodymi dziewczynami. Nie widzę w tym nic złego. W pracy mam ciągły kontakt z takimi dziewczynami i zdarza mi się kulturalnie komplementować ich dobre strony. Nie zauważyłem, by dla którejś z nich było to niemiłe. Niejednokrotnie przy takiej okazji, dostałem od komplementowanej dziewczyny numer telefonu, z prośbą o kontakt, gdy pojawi się interesujący ją towar. Myślę, że obrzydliwemu staruchowi, swojego numeru tel by nie zaproponowała. Nie rozumiem: skąd w Was tyle nienawiści do wszystkich dojrzałych mężczyzn.

Gość gość
misio1 masz dziecko ?

Gość gość
Przecież jak taka 20stka wiąże się z 40 czy 50 latkiem to nie ma mowy o żadnym uczuciu, nawet pożądanie jest wątpliwe :D wyłącznie kasa, a takie stare dziadki się chwalą, że wyrwali młodą dziewczynę, a ona bardziej się śmieje z takiego frajera, którego bez kasy nawet kijem by nie tknęła, pomijam, ze takie laski są zupełnie bezwartościowe. Sama mam 20 lat i w życiu bym się nie związała z facetem ok 40, 50, ble, fuj, mimo, ze mój ojciec byłby od nich nadal starszy, nawet z 30latkiem bym się nie związała, ale taki związek już jest bardziej prawdopodobny. Takie różnice baaaardzo rzadko sie sprawdzają na dłuzszą metę, częściej się yeti widuje :D

>>>misio1 masz dziecko ?<<< Jak dotąd (chyba) jeszcze niestety nie. Co to ma wspólnego z tym tematem ?

Gość gość
Misio, skąd ta nienawiść? Bo mężczyzn już mało na tym świecie zostało. Co innego obejrzeć się za kimś kogo uważamy za atrakcyjnego, co innego gapić się z wywieszonym jęzorem na tyłek nastolatki póki ta z pola widzenia nie zniknie. Ja też się oglądam za łądnymi, ale nie podniecam się nimi. I to chyba normalne.

>>>Przecież jak taka 20stka wiąże się z 40 czy 50 latkiem to nie ma mowy o żadnym uczuciu, nawet pożądanie jest wątpliwe wyłącznie kasa, a takie stare dziadki się chwalą, że wyrwali młodą dziewczynę, a ona bardziej się śmieje z takiego frajera, którego bez kasy nawet kijem by nie tknęła,<<< Dwa lata temu byłem w dołku finansowym i niebrzydka 25-latka zaproponowała mi wyjazd w góry NA JEJ KOSZT. To trochę przeczy Twojemu BEŁKOTOWI.

Gość gość
Ja znam 20latke, która związała się z chłopaem po 40. Chłop siedział w pracy a ona ciągle poza domem a to zakupy, fryzjer. A łoś robił zakupy do domu, gotował jej obiady. I co taki facet mysli? Jak dla mnie jest dużo atrakcyjnych i zadbanych kobiet w wieku 40 lat, tylko trzeba do ludzi zacząć wychodzić.

Gość PoczucieSzczęścia
misio1 Pomyśl trochę, wiadomo, że jak kobieta jest w pracy zależna od Ciebie, to jest dla Ciebie miła. Przenieś tę rozmowę na grunt prywatny np siedzą 20 latki w barze, obok siedzą faceci 20 paroletni , a przy trzecim stoliku 50 latkowie. 1. Czy sądzisz, że w barze ta dziewczyna dałaby Ci numer? 2. Czy sądzisz by podrywał je stolik nr 2 czy stolik z brzuchami nr 3

Gość gość
ktoś tu już pisał że misio pisze ta jakby chce żeby było, a nie tak jak jest? To chyba ten maciej i ma racje

Gość gość
Gdyby chodziły ubrane w workach po ziemniakach nikt by nie zwrócił na nie uwagi. Kobiecy próżny fetysz zostaje zaspokojony i dowartościowany gdy obejrzy się za nimi maksymalna ilość mężczyzn.

Gość gość
A co mają się oglądać za 30-letnimi prukwami?

Gość PoczucieSzczęścia
Miało być: 2. Czy sądzisz, że te dziewczyny wolałyby , by podrywali je faceci kilka lat starsi, czy w wieku ich ojców

Gość gość
Prawda jest taka, że normalna dziewczyna na starego pryka nie spojrzy. Łatwe szmatexy zawsze będą szukały starych pryków ale z forsą. A dlaczego starych? Bo duzo z nimi się seksić nie muszą i wbrew pozorom starszym osobą mozna niezłą bajere wcisnąc. Mało w polsce przypadków gdzie stare pierdziele sa okradane przez swoją "ukochaną" i jej kochanka?

Gość PoczucieSzczęścia
Jasne, że dla nas to miłe, gdy faceci się za nami oglądają, ale pod warunkiem, że to faceci w zbliżonym wieku, zadbani, a nie panowie w wieku naszych ojców. A jak same stare capy się oglądają, to dziewczyna zaczyna się zastanawiać, czy coś z nią nie tak, że tylko dziadki na nią lecą

Gość gość
oj jak stary dziad sprowadzi sobie do domu dame a la burdelmame to cięzko. zapomina o dzieciach, wnukach i calym wszechświecie. Potem po smierci dziadka wnuki gryza podłoge a "pani ich dziadka" pozbywa sie rodzinnych pamiątek z JEJ domu.

Gość PoczucieSzczęścia
Jak same capy podrywają, to dziewczyna może się załamać i pomyśleć, że ma szanse tylko u podstarzałego ramola Jak podrywa młody, przystojny facet to pewnie, że to fajne :)

Gość gość
Z tego wynika, że faceci są naiwni. Nie oszukujmy się, kazda z nas chociaż raz w zyciu tą naiwność wykorzystała :)

Gość gość
lepiej podajcie limit wiekowy facetów który wyklucza oglądanie się za młodymi d***mi :)

Gość PoczucieSzczęścia
Zdecydowanie limit to na pewno różnica o jedno pokolenie, a różnica o dwa pokolenia to już mega żenada