Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotność po 25 roku życia

Polecane posty

Gość gość

Nie znalazłam sobie jeszcze nikogo (mam prawie 26lat), czasem ja rezygnowalam z kogos, czasem ktos ze mnie. nie bylam nigdy w dlugim zwiazku. znam nawet duzo nie sparowanych osob, ale mam wrazenie, ze tylko mi tak doskwiera samotnosc. wyprowadzilam sie za praca do malego miasteczka i jest jeszcze gorzej.... z desperacji umowilam sie pare razy na randkę z sympatii, ale okazały się tragiczne, z kolegami/koleżankami mam więcej wspolnych tematow...nie chcę wyjśc na marudną, ale to byli zupełnie od czapy ludzie, z innej bajki. na codzień potrafię dogadać się z każdym, nie jestem zbyt przebojowa, ale komunikacyjnych problemów nie mam, mam poczucie humoru...własnie, kolega smieje sie ze mnie, ze zawsze upatruję w tym swojej winy, i się tłumaczę, ze niby niepotrzebnie. troche w tym racji, kiedys mialam zdrowe podejscie do tematu, teraz jest coraz gorzej, mysle o tym czesto, szukam w sobie wad, chodzę spięta,niewyspana. najbardziej denerwuja mnie kolezanki, ktore poznają facetow, mają udane zycie erotyczne (albo w zwiazku, albo od imprezy do imprezy, jak im pasuje, ale mają)...nie chce wychodzic na ciotke klotke, to nie przerywam ich opowiesci... nawet to dla mnie glowny powod checi zmiany pracy,powrotu do duzego miasta, poznanie kogos. na mojej wiosce ani zadnego kursu, koncertu, imprezy, nic. doradźcie coś, proszę...czy tylko ja tak mam?

Gość gość
dlaczego jesteś smutna? to powód do dumy że jesteś dziewicą w wieku 26 lat, a może chcesz już jednak stracić cnotę kotku?:) pojeździsz na moim koniku?:)

Gość gość
żadnej dumy w tym nie widzę, poza tym nie będę się rozwodzić, czy jestem dziewicą czy nie, doskwiera mi samotność od paru lat i to jest temat tego wątku...

Gość gość
autorko, paluszkiem pocierasz pipke do orgazmu?:)

Gość gość
no to jak autorko tematu: chcesz już stracić cnotę czy nie?

Gość gość
ludzie, opanujcie się....

Gość gość
autorko tematu wyglądasz na bardzo miłego kociaka:)

Gość gość
nadal mam nadzieję na normalną odpowiedź....