Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Luzna pochwa po drugim porodzie

Polecane posty

Gość gość
jasne na pewno nic ci nie jest i pewnie wygladasz lepiej od kazdej z nas?? hahaha zenada masz wiadro cyce do pepka i rozstepy pogodz sie z tym

Gość gość
kunkubina...?????

Gość gość
a co myslisz ze maz chce w te wiadro zmusza sie i mysli o innej wtedy

Gość gość
chyba nam kolezanka z patologicznego związku nie odpowie :(

Gość gość
zwolenniczka konkubinatu Jeśli uważacie, ze są cesarki na życzenie ponieważ kobiety boja sie o pochwy to powiem wam, ze jesteście kretynkiusmiech.gif Na jakim ty świecie żyjesz?Oczywiście,że na pierwszym miejscu jest dobro dziecka,ale myślisz,ze kobiety powiedzą głośno o tym,że boją sie o swoją pochwę i dlatego wybieraja cc?W tym ciemnogrodzie zostalyby zmieszane z błotem,ze są wyrodnymi matkami bo odbieraja dziecku to co najlepsze czyli przejście przez kanał rodny

Gość gość
Zazdrość i zawiść. To wami kieruje. Spaprałyście sobie ciała, życie seksualne i nie możecie się pogodzić z myślą, że inne kobiety tego unikną. Jedna z położnych mówiła kiedyś że właśnie z tego powodu odradza kobietom rodzenie z własnymi matkami, bo te najgłośniej protestują przeciwko nowoczesnym próbom uśmierzania bólu. To jest ten sam mechanizm. Niestety, kobiety nie są takie głupie jak wy. Większość nawet rozpłodu nie planuje, są ciekawsze rzeczy w życiu niż zmienianie pieluch, obwisłe cycochy, walka z nadwagą, rozstępy, i trudności z powrotem na rynek pracy. Jesteście żałosne zazdrośnice

Gość gość
oczywiście zkaŻdą ciążą i porodem pipka ciaśniejsza, co ciąża cycki większe. Widać ciała matek po 2,2, 4 ciąży. Same Pamele Anderson z cycem sterczącym E i szerokośćią na dwa palce:D

Gość gość
gość dziś hahahhhha one sadza ze tak wygladaja maciory rozepchane

Gość gość
Konkubina zamilkła...chyba jej jędrne cycuszki to jeden wielki wymysł

Gość gość
gość dziś Skąd wiesz, że termin źle napisany skoro nigdy wcześniej nawet o nim nie słyszałaś xxx Sarkazmu byś nie rozpoznała nawet jakby cię w dupę kopnął.

Gość gość
Obkurczanie się tkanek to jedno, a zmiany hormonalne – to drugie. Dopóki kobieta karmi piersią, jej organizm wytwarza mniej estrogenów, a to one w dużej mierze odpowiadają za elastyczność i rozciągliwość ścianek pochwy (dlatego właśnie kobiety po cesarce też mogą czuć luz w pochwie). Kiedy wróci cykl miesiączkowy i poziom estrogenów wzrośnie, tkanki pochwy będą bardziej elastyczne. To jednak też może nie wystarczyć. Trzeba pamiętać, że pochwa zbudowana jest z mięśni, a one lubią ćwiczyć! Chodzi o ćwiczenia Kegla, czyli gimnastykę mięśnia łonowo-guzicznego. Jak go namierzyć? Podczas wizyty w toalecie spróbuj powstrzymać strumień moczu – poczujesz, jak napina się właśnie ten mięsień. Potem ćwicz „na sucho”, napinając go (niepostrzeżenie) w tramwaju albo samochodzie.

Gość gość
szuka wejscia do swojego gigantycznego krateru miedzy nogami

Gość gość
nie rozumiem. mam 2 dzieci i 2 porody SN, nie wpadłabym na to żeby komus wmawiać że mam cipkę ciaśniejszą po2 porodach:D chyba ze śmiechu laski by mnie opluły a mąż kulałby się :D

Gość gość
No widzisz,a zwolenniczka ma ciasniejszą i w końcu ma orgazmy:D

Gość gość
zwolenniczka konkubinatu Jeśli uważacie, ze są cesarki na życzenie ponieważ kobiety boja sie o pochwy to powiem wam, ze jesteście kretynkiusmiech.gif Na jakim ty świecie żyjesz?Oczywiście,że na pierwszym miejscu jest dobro dziecka,ale myślisz,ze kobiety powiedzą głośno o tym,że boją sie o swoją pochwę i dlatego wybieraja cc?W tym ciemnogrodzie zostalyby zmieszane z błotem,ze są wyrodnymi matkami bo odbieraja dziecku to co najlepsze czyli przejście przez kanał rodny xxx 100% racji. Kobieta w ciąży ma zakaz myślenia o sobie. Najważniejszy jest płód i jego potrzeby. Jej komfort, jej obawy to wszystko jakieś tam fanaberie i egoizm. Te debilki dały się w to wrobić i teraz naganiają następne, bo nie chcą wyjść na ostatnie frajerki.

Gość gość
pewnie jak wlozy sobie kabaczka albo cos innego

Gość gość
tyle jej orgazmy warte co konkubent walący nad konkubiną pamięciówe po wizycie w klubie go go:D:D:D

Gość gość
Autorko cierpliwości. Może po pierwszym porodzie wszystko wróciło już po 4 tyg, ale po drugim potrzeba więcej czasu. I tak jak piszą - ćwicz. To bardzo przyspiesza sprawę. Tylko niestety mało kobiet ma tego świadomość. 30 powtórzeń rano, 30 wieczorem i będzie jak nowa. To jak z mięśniami brzucha czy pośladków - same się nie wzmocnią a ćwiczenia potrafią pozytywnie zaskoczyć.Zgł Xxxxxxx Otóż to. Popieram wypowiedź.

Gość gość
Nie mam dzieci bo mam dopiero 23 lata i dopiero się zareczylam, jeśli będę rodzić to stać mnie na prywatną klinikę i cesarskie cięcie i na 10000% je zrobie, ale jeden poród czy nawet dwa to kilka godzin rozpychania pochwy żeby takie ubytki były trwałe trzeba byłoby to robić regularnie kilka razy dziennie, skąd wiem? Moja siostra cierpi na bardzo rzadka chorobę zespół Mayera-Rokitansky'ego-Küstera-Hausera objawia się brakiem macicy, szyjki macicy itd, ale z zewnątrz wyglada normalnie bo ma jajniki i hormony produkują się normalnie, jej pochwa była ponad połowę mniejsza od standardowej zdrowej kobiety, tylko końcówka wziernika wchodziła, aby kiedykolwiek mogła uprawiać seks musiała ja rozciągnąć zajęło jej to ponad dwa lata, używała takich jakby twardych kondomow które musiała sobie wkładać i wyjmować od najmniejszego do coraz wiekszego, pochwała o porodzie wraca do normalności ale jak to moja mama zawsze mówiła nawet po jednym to nie to samo i mimo trójki dzieci nigdy nie widziałam takiej miłości jak pomiędzy mamą i tata, nigdy jej nie zostawił i Nie zdradził tępe szmaty które myślą ze mądry kochajacy facet odejdzie z powodu pochwy która urodziła jego dzieci za które życie by oddał jak i za swoją żonę.

Gość gość
tak tak wmawiaj wszystkim ze najlepiej jest rodzic i se rozepchac a potem kazdemu opowiadac ze jest lepiej niz przed porodem

Gość gość
autorko cierpliwości, już po 3 porodzie odrasta błona dziewicza:D:D:D

Gość gość
no pewnie a po kazdym porodzie odrosnie

Gość gość
Nie rozumiem dlaczego glupie baby obrazacie matki ktore na swiat wydaly dziecko, ze sa wiadrami rozepchanymi sa brzydkie maja obwisle cycki i w ogole. To kobiety ktore daly zycie dziecku. Nie sa gorsze i brzydsze od tych ktore nie urodzily. Hmmm powiem jedno jestem autorka tematu i zal by wam d**e scisnal gdybym pokazala wam glupie i puste dziewuchy ktore krzycza o wiadrach jaka mam figure i brzuch 4 tygodnie po porodzie to by wam szczeny opadly. Jestem przykladem tego iz kobieta po porodzie nie koniecznie musi byc obwisla :-)

Gość gość
konkubino może ty gościowi odpowiesz....w końcu ty masz jędrniejsze piersi jak przed ciążą i w końcu orgazmy?

Gość gość
Kobieta w ciąży ma zakaz myślenia o sobie. Najważniejszy jest płód i jego potrzeby. Jej komfort, jej obawy to wszystko jakieś tam fanaberie i egoizm. Te debilki dały się w to wrobić i teraz naganiają następne, bo nie chcą wyjść na ostatnie frajerki. X Pierwsze słyszę. Nigdy nie przestałam myśleć o sobie. Jestem kobietą, zawsze będę a to czy jestem matką czy nie (a jestem, po sn) nie ma w tej kwestii większego znaczenia. Poród przeżyłam świadomie, przygotowałam się do niego, ćwiczyłam K zanim jeszcze zaszłam w ciążę. Nie pękłam, nie cieli mnie. Pierwsza faza porodu w wodzie. Nie wiem czy mam luźniejszą, sama nie czuję różnicy. Męża nie pytałam ale seks uprawiamy kilka razy w tygodniu, więc chyba jest ok.

Gość gość
na pewno masz. to ty tak sadzisz ze masz nawet maz ci nie chce wkladac bo nic w tym rozepchanym wiadrze nie czuje szykuj sie na to ze znajdzie kochanke

Gość gość
16:09 a dlaczego nie spytałas o to męża?Boisz sie co?

Gość gość
boi sie uslyszec prawde pewnie robi z nia to z przymusu a po przyjemnosc chodzi do innej

Gość gość
i konkubina zamilkła....