Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Luzna pochwa po drugim porodzie

Polecane posty

Gość gość
pewnie w koncu zrozumiala jak jest z nia naprawde

Gość gość
Poszła wyprasowac konkubentowi gacie,bo wieczorem idzie oko nacieszyć innymi cyckami

Gość gość
rozepchana, rozepchana i tak ciagle az do rana

Gość gość
Jest nam ze sobą tak dobrze, że dopóki nie trafiłam na ten temat nawet się nad tym nie zastanawiałam. A czego mam się bać? Nawet jeśli jest ciut luźniej to widać mu to nie przeszkadza.

Gość gość
bo chodzi do innej a z toba to tylko obowiazek

Gość gość
A skąd wiesz,ze mu nie przeszkadza?Powiedzial ci to?

Gość gość
nawet nie spyta bo zna prawde

Gość gość
tępe szmaty które myślą ze mądry kochajacy facet odejdzie z powodu pochwy która urodziła jego dzieci za które życie by oddał jak i za swoją żonę. xxx och zobacz rodzice tak się kochali byli dla siebie tacy dobrzy, wspaniała rodzinka a ty się tak o kobietach wyrażasz. Nieładnie. Wyłącz sobie Disney Channel, na świecie żyją miliony mężczyzn którzy nie są mądrzy i zdradzają swoje żony i odchodzą od nich nawet z bardziej błahych powodów niż ciało żony po porodzie.

Gość gość
Mężowi mojej przyjaciółki jedzie z gęby i jej to przeszkadza, ale mu nie powiedziała bo go kocha i nie chce mu robic przykrości

Gość gość z 16 09
Bo jeśli mnie bzyka ŕ5 razy w tygodniu i jest nam bosko także na innych płaszczyznach, to jest to chyba oczywiste, prawda? a jak facet chce zdradzić to zdradzi niezależnie od tego jak wygląda pochwa jego żony. Matko jakie Wy jesteście puste i ciasne "umysłowo".

Gość gość
dla wielu zeby odejsc rozepchana jest wystarczajacym powodem a nawat jak nie odejdzie wkoncu i tak zdradzi

Gość gość
gość dziś tępe szmaty które myślą ze mądry kochajacy facet odejdzie z powodu pochwy która urodziła jego dzieci za które życie by oddał jak i za swoją żonę. xxx Pochwa urodziła dzieci?Ja myślałam,ze kobieta rodzi pochwą:O

Gość gość
moze jest ale tylko tobie bo nie wiesz jak jemu a ciasne jestesmy tam gdzie trzeba

Gość gość
jestescie glupie i naiwne jak myslicie ze skoro urodzilyscie bachora macie wiaadro rozstepy obwisle cyce to was maz nigdy nie zostawi? zalosne

Gość gość
a ciasne jestesmy tam gdzie trzeba X I tam gdzie nie trzeba też.

Gość gość
16:20 znam parę,która miała sielankowe życie i tez podobno z******ty seks(pisze podobno bo pod kołdra z nimi nie byłam,wiem z ich opowieści)I co? i w grudniu okazalo się,że facet ma babę i dzieciaka w mieście oddalonym 200km dalej.Więc to,ze cię bzyka 5 razy w tygodniu wcale nie oznacza,że mu z tobą dobrze

Gość gość
Kobieta w ciąży ma zakaz myślenia o sobie. Najważniejszy jest płód i jego potrzeby. Jej komfort, jej obawy to wszystko jakieś tam fanaberie i egoizm. Te debilki dały się w to wrobić i teraz naganiają następne, bo nie chcą wyjść na ostatnie frajerki. X Pierwsze słyszę. Nigdy nie przestałam myśleć o sobie. Jestem kobietą, zawsze będę a to czy jestem matką czy nie (a jestem, po sn) nie ma w tej kwestii większego znaczenia. Poród przeżyłam świadomie, przygotowałam się do niego, ćwiczyłam K zanim jeszcze zaszłam w ciążę. Nie pękłam, nie cieli mnie. Pierwsza faza porodu w wodzie. Nie wiem czy mam luźniejszą, sama nie czuję różnicy. Męża nie pytałam ale seks uprawiamy kilka razy w tygodniu, więc chyba jest ok. xx wpis odnosił się do stwierdzenia, że kobiety często wybierają cesarskie cięcie ze względu na obawy przed tym co się stanie z pochwą po porodzie siłami natury, jak ten poród wpłynie na jakość życia seksualnego, oraz że wstydzą się do tego przyznać ze względu to, że pokutuje mit macierzyństwa jako totalnego poświęcenia i podporządkowania się dobru dziecka. Nie powiedzą, że chcą cc także dlatego, że boją się długiej abstynencji seksualnej, że seks może przestać spawiać im tyle satysfakcji co do tej pory, bo zaraz im się dostanie od egoistek, którym nie zależy na dziecku, ale na własnej c***e. I ja się z tym zgadzam.

Gość gość
a ty w zadnym miejscu i zazdroscisz rozepchancu

Gość gość
Kraterówny próbują tu coś nam wmówić(sobie też) ale frajerkami nie jesteśmy

Gość gość
gość dziś prawda nic to nie oznacza ale naiwna wierzy ze jest dobrze na pewno ma jakas na boku o kto by chcial w wiadro wkladac

Gość gość
tępe szmaty które myślą ze mądry kochajacy facet odejdzie z powodu pochwy która urodziła jego dzieci za które życie by oddał jak i za swoją żonę. xxx och zobacz rodzice tak się kochali byli dla siebie tacy dobrzy, wspaniała rodzinka a ty się tak o kobietach wyrażasz. Nieładnie. Wyłącz sobie Disney Channel, na świecie żyją miliony mężczyzn którzy nie są mądrzy i zdradzają swoje żony i odchodzą od nich nawet z bardziej błahych powodów niż ciało żony po porodzie. Skoro odchodzi to nie kocha tak jak kocha się raz. A rodzice wychowywali mnie tak żebym miała swoje zdanie a moje zdanie jest takie ze laski które piszą do kobiet które dziecko urodziły ze facet je zdradzi to moim zdaniem SZMATY

Gość gość
A ja sama męża zdradzam i widać moje ciało odpowiada i mężowi i kochankowi a jestem po sn. Jakiś czas temu moją koleżankę przepiękną mąż zostawił dla dzieciatej, bo chciał od kobiety czegoś więcej niż plastikowego opakowania. Lalunie, te wasze ciasne cipki i tak nie są żadną gwarancją ;)

Gość gość
gość dziś probuja wmowic i sobie i nam ze sa lepsze i super wygladaja mimo krateru rozstepow i obwislych cycow

Gość gość
gość dziś tępe szmaty które myślą ze mądry kochajacy facet odejdzie z powodu pochwy która urodziła jego dzieci za które życie by oddał jak i za swoją żonę. xxx Pochwa urodziła dzieci?Ja myślałam,ze kobieta rodzi pochwą No jakby nie patrzeć to pochwa bo to ona wydalila dziecko.

Gość gość
Zleciały sie nastoletnie trolle i "dyskutują". A raczej ciągle piszą jedno i to samo :D nie chcecie rodzic "bachorow" to nie nadstawiajcie c****a, zaszyjcie sobie wasze otwory i przy okazji mordy, bo inaczej sie ich nazwac nie da, czytajac Wasze denne posty. Idz i powiedz do swojej matki: po cholere mnie urodzilas? Zeby byc rozepchana? Przeciez c**a to najwazniejszy narzad :D

Gość gość
no pewnie przeciez kazdy facet tylko marzy o brzydkiej z rozepchana p***a zalosna jestes

Gość gość
glupie to sa te co wypisuja ze nic sie nie zmienilo i sa lepsze niz przed porodem

Gość gość
są większą gwarancją niż wasze dziuuuury

Gość gość
a jak facet chce zdradzić to zdradzi niezależnie od tego jak wygląda pochwa jego żony. x To mnie uspokoiłaś,

Gość gość
a jak facet chce zdradzić to zdradzi niezależnie od tego jak wygląda pochwa jego żony. x To mnie uspokoiłaś, x jak jest rozepchana jak twoja to predzej zdradzi