Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Luzna pochwa po drugim porodzie

Polecane posty

Gość gość
Dziecko, mam w domu 3 wiadra, mam Ci dac jedno czy co? Mam tez dziecko urodzone przez cesarke, ale to akurat bez znaczenia, po prostu przykro mi, ze jestes taka nieszczesliwa i niezadowolona ze swojego zycia.

Gość gość
Wy wszystkie z ciasnymi pochwami kiedyś przyjdzie czas że będziecie pomarszczone a tam też robi się luzniej, życzę wam z całego serca żeby wprowadzili jak najszybciej eutanazję, chociaż przy waszym podejściu to od razu po sznurek sięgnięcie bo o Boże mam luzna!!! xxx Dzięki, akurat jestem za eutanazją bo człowiek powinien mieć prawo do godnej śmierci.

Gość gość
a ty wracaj do swojego rozepchanego wiadra

Gość gość
Ty,facet z 16:47 "oddałbym wszystko za luźną pochwę". Masz pochwę?

Gość gość
u mnie jest dobrze bo nie mam krateru

Gość gość
Dziura jest zarówno w wiadrze jak i w przebitym kondomie, dziura to dziura nie sprecyzowalem word co nie wyszlo!!! Wile jechac na recznym lib pukac luzna niz takie tepe sciery!

Gość gość
takie madre jestescie to niech jakis facet szczerze napisze co lepsze taki rozepchany krater czy taka przed porodem ?

Gość gość
Dziuuuuurawce nadal atakują,nie odpuszczają.Ej,nie napinajcie się tak bo popuścicie,a jak wiadomo po sn nietrudno o to:D

Gość gość
Dziuuuuurawce nadal atakują,nie odpuszczają.Ej,nie napinajcie się tak bo popuścicie,a jak wiadomo po sn nietrudno o tosmiech.gif haahha nie pobrudza nosza pewnie wkladki xxl na te swoje kratery

Gość gość
A wy glupie baby wiecie, ze penis penisowi nierowny i tak samo jest z piczkami? :D sa dlugie i waskie, sa krotkie i szerokie. Jak macie te drugie, to faktycznie lepiej nie rodzic.

Gość gość
Dziuuuuurawce nadal atakują,nie odpuszczają.Ej,nie napinajcie się tak bo popuścicie,a jak wiadomo po sn nietrudno o tosmiech.gif haahha nie pobrudza nosza pewnie wkladki xxl na te swoje kratery

Gość gość
Dziewczyny chroncie dziurki bo jak was czytań to to wasz jedyny atut!!!! Trzeba jakoś złapać faceta, jedne na intelekt inne na c*****e! xx Właśnie o takim beznadziejnym podejściu pisałam. Nie chcę mieć r********j pochwy bo zależy mi na fajnym seksie. Dlatego rodziłabym przez cc, z tego dla was wynika, że pochwa to mój jedyny atut a moim życiowym celem jest złapanie na nią jakiegoś faceta, bo w odróżnieniu od tych, które wydaliły dziecko kanałem rodnym jestem głupia.

Gość gość
Ahhhh ide zrobic sobie herbate bo jest ciekawie. Piszcie, piszcie. A naprawdę drugi miesiąc w domu przez złamaną nogę i już z totalnych nudów tu wpadłam, to już była nie nuda ale dno nudy, wy to musicie mieć ciekawe życie!

Gość gość
Wiadomo,ze lepsza przed porodem ,ale żaden nie powie tego babie wprost,bo będzie miał armagedon na chacie.Pamiętam jak leżalam po cc na pooperacyjnej i słyszałam na korytarzu kolesia,który mówił do kogos przez tel,ze cieszy się z cc żony bo cyt."przynajmniej pipka nienaruszona"

Gość gość
ma racje bo jak w lozku jest beznadziejne to i w calym zwiazku a rozepchana nie pomaga na pewno

Gość gość
powinien powiedziec zeby se zrobila ciecie i juz a nie potem udawac ze mu dobrze jak wali w ta wielka dziure i nic nie czuje

Gość gość
A co sadzicie trolle o karmieniu piersia? :D

Gość gość
ze zostana ci zwisy

Gość gość
Miałam bezsens i w d***e mam inne dziury i pożycie seksualne, pozostaje mi tylko wspolczuc ile jadu w innych

Gość gość
To temat o luzach w pochwie,więc załóż sobie temat o karmieniu piersią i wypiertalaj stąd parówo

Gość gość
idiots, idiots everywhere!!!

Gość gość
Parowe sobie szmato wsadz w swoja rozje/ana ci/pe suko niemyta kudlata :D dawaj szmato pisz tu jak Pani kaze :D masz odpisac w te pedy! Jak nie to znajde i tak po mordzie nastukam ze dr Szczyt nie pomoze!

Gość gość
Do kuchni jedne i drugie, pochwa nie ma wpływu na gotowanie, pranie i czyszczenie kibli! Wracać do naturalnego środowiska!

Gość gość
resumując wielkość pochwy po porodzie jest równa wściekliźnie i wulgarności tychże matek

Gość gość
Tepe dzifki kafeterii :D jak ja lubie was suczki podpuszczac i czytac jak szczekacie tymi mordami :D

Gość gość
Jak nie mozesz to jestesmy w domu. Pocieszaj sie dalej, ze "bachor" to samo zlo i dewastacja. Wspolczuje Ci relacji z rodzicami, spaczona i skrzywdzona losem osobo... xx ja bym wolała być bezpłodna, niestety u nas dla kobiety pozbycie się płodności jest nielegalne.

Gość gość
Uuu gimbaza sie wystraszyla, ze jednak bedzie fpie/rdol?

Gość gość
parowa za mala do jej krateru

Gość gość
To jedz sie puszczac dzifko za granice, niech ci szwaby tak pchaja ze c***iz/a z zawiasow wyleci :D

Gość gość
powiedzcie jakej gleboksci sa wasze kratery