Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Luzna pochwa po drugim porodzie

Polecane posty

Gość gość
gość dziś tępe szmaty które myślą ze mądry kochajacy facet odejdzie z powodu pochwy która urodziła jego dzieci za które życie by oddał jak i za swoją żonę. xxx Pochwa urodziła dzieci?Ja myślałam,ze kobieta rodzi pochwą No jakby nie patrzeć to pochwa bo to ona wydalila dziecko. To może szyjka macicy urodziła,bo przez nią też przechodziło dziecko:O

Gość gość
A co cie gowno obchodzi cudza dziura? Swojej pilnuj i patrz komu pozwalasz wsadzac puszczalska nastolatko, bo bedziesz rozepchana jak po 5 dzieci.

Gość gość
Ah zgorzkniale baby które albo nie mogą mieć dzieci albo po prostu nie mają w sobie nic z milosci, empatii i zrozumienia. Pogodzcie się z tym że niekturzy mężczyźni tak kochają swoje żony ze by pół świata w jej obronie zamordowali i życie oddali i nawet jak po wypadku straci nogę To przy niej będzie i będzie ja kochał tak samo. !!!!Uwaga jestem facetem!!!! A moja żona jest niepełnosprawna od 5 lat kocham ja tak samo i dla żadnej imitacji człowieka jej nie zostawię!!!!!" Zyjcie sobie w tym bagnie gdzie wszyscy się zdradzają i nie widzą w życiu nic poza zupą! Ja przeżyje to życie godnie i szczęśliwie.

Gość gość
taaa jasne

Gość gość
Jak niektUrzy,to spoko

Gość gość
16:36 to może idź sie zajmij żoną zamiast siedziec na babskim forum:O a może szukasz tu jakiejś panienki?

Gość gość
ja nie moge a nawet jakbym mogla to nigdy bym nie chciala bachora po co to komu same problemy wiadro zostaje rozstepy wszystko wisi z bachorem reszte zycia trzeba sie uzerac a jak dorosnie to powie ci ze jestes do niczego na co mi to mam w zyciu lepsze rzeczy do roboty

Gość gość
Ale jaką zupą??????:classic_cool:

Gość gość
mój mąż opłacił mi cesarke w prywatnej klinice nie rozumiem tej niby wielkiej miłości mężów co posyłają kobiety rodzić w szpitalu i jeszcze patrzą na ich ogromne cierpienie to jakaś masakra :o mój od razu powiedział, że jego żona będzie rodzić godnie i tak też było i bez bólu :)

Gość gość
pewnie ta z wiadra

Gość gość
gość dziś i dobrze to nie sredniowiecze zeby sie tyle czasu meczyc rodzac

Gość gość
Jak nie mozesz to jestesmy w domu. Pocieszaj sie dalej, ze "bachor" to samo zlo i dewastacja. Wspolczuje Ci relacji z rodzicami, spaczona i skrzywdzona losem osobo...

Gość gość
i co ja sie ciesze ze nie moge nie potrzebuj****chora do szczescia

Gość gość
dokładnie :) ja wspominam tą cesarke bardzo dobrze, potem jakiś ból tej rany był ale nie ma co porównywać do tych rzeźni w publicznych porodówkach a ukochany mąż stoi i patrzy zamiast opłacić kobiecie lepsze warunki ja tego nie ogarniam a później gadki o wiadrze bo tam przecież wszystko idzie taśmowo i się nie przejmują komfortem kobiety

Gość gość
i ty przynajmniej nie masz rozepchanej jak te tutaj ktore temu zaprzeczaja

Gość gość
Ee idealne a jak wasze życie potoczy się tak ze cos wam się stanie i powiedzmy tak jak przykład wyżej będziecie niepełnosprawne to się zabijecie skoro ciasna dziura to podstwa całego waszego zycia? A jak na strarosc będziesz musiała srać w pieluchy to też? Wy wszystkie z ciasnymi pochwami kiedyś przyjdzie czas że będziecie pomarszczone a tam też robi się luzniej, życzę wam z całego serca żeby wprowadzili jak najszybciej eutanazję, chociaż przy waszym podejściu to od razu po sznurek sięgnięcie bo o Boże mam luzna!!! A facet i tak mnie zostawił bo powinnam dostać nagrodę Darwina za błędy w ewolucji. Powodzenia!! a teraz wracam do mojego na szczęście nie tak pustego zycia i żony która nie może mieć dzieci i oddalbym wszystko za luzna pochwe ale dzieciątko jak i ona.

Gość gość
to se adoptuj w czym masz czlowieku problem

Gość gość
Ty potrzebujesz do szczescia zdrowego domu i przyjaciol drogie dziecko.

Gość gość
mam wszystko co potrzebne mi do szczescia

Gość gość
Haha nie trafiłeś! W Polsce posiadając trzypokojowe mieszkanie na własność pracę we dwójkę po około 5 tysięcy na głowę, samochod, wykształcenie i zadnch problemów psychicznych czy z prawem proces adopcyjny w naszym przypadku ciągnie się 3 lata

Gość gość
to se czekaj i 10 kogo to obchodzi to nie temat o aopcjach

Gość gość
Nie rozumiem dlaczego glupie baby obrazacie matki ktore na swiat wydaly dziecko, ze sa wiadrami rozepchanymi sa brzydkie maja obwisle cycki i w ogole. To kobiety ktore daly zycie dziecku. Nie sa gorsze i brzydsze od tych ktore nie urodzily. xxx Jestem jedną z tych o których piszesz. Ja nie obrażam matek, które urodziły. Uważam to za wielkie osiągnięcie i piszę to zupełnie serio, bez sarkazmu. Podziwiam wszystkie kobiety, które urodziły, zwłaszcza że to praca za którą nikt nie płaci, a rynek pracy karze. To się nawet do stażu pracy nie wlicza, co dla mnie jest skandalem. I ci naprawdę współczuję tej luźnej pochwy (to nie sarkazm). Nie obrażałam ciebie za to, że urodziłaś, ani nie kpiłam z twoich problemów. Wkurwia mnie tylko bełkotanie o tym jak to po porodzie pochwa jest taka jak przed, bo to nieprawda. To naganianie na klasyczne porody i wyzywanie kobiet, które decydują się na cc od egoistek, wygodnickich i wyrodnych. Pochwa po porodzie nie jest taka sama jak przed. tak samo piersi. Dlatego przestańcie kłamać. Kobiety powinny mieć swobodny wybór sposobu rodzenia i nie powinny być wyszydzane jeśli rodzić sn nie chcą. A wy tu ciągle uprawiacie swoją propagandę "urodziłam troje dzieci i jestem ciaśniejsza niż 17 letnia dziewica, a jak któraś się decyduje na cc to widać się na matkę nie nadaje bo przedkłada swoją cipę nad dobro maluszka"

Gość gość
No jednak nie wszystko, skoro taka prosta i chamowata osoba jestes nawet w necie.

Gość gość
gość dziś bo im zal i sa zazdrosne ze se nie zrobily cesarskiego cieci i teraz gadaja glupotty

Gość gość
Współczuję że za mężów bralyscie sobie osoby które was nie kochają i z byle powodu zdradzaja. Ja mojej żony nigdy nie zdradzę i nie zostawię i piszcie co chcecie, w sumie jak was czytam to się nie dziwię ze macie takie podejście, w waszym przypadku ciasnych umysłów zjawisko zdrady jest bardzo powszechne, zarówno was jak i odwrotnie.

Gość gość
gość dziś dobrze ze ty cos masz poza wiadrem

Gość gość
A co cie gowno obchodzi cudza dziura? Swojej pilnuj i patrz komu pozwalasz wsadzac puszczalska nastolatko, bo bedziesz rozepchana jak po 5 dzieci. XX a co cie obchodzi z kim ona sypia. Jak już tak innym radzisz to przynajmniej daj przykład i się łaskawie zastosuj do własnej rady. Nie zaglądaj jej w cipę!

Gość gość
Dziewczyny chroncie dziurki bo jak was czytań to to wasz jedyny atut!!!! Trzeba jakoś złapać faceta, jedne na intelekt inne na c*****e!

Gość gość
a ty chron wiadro

Gość gość
Hahahahahahabuehehehehehehehe! Zaraz rzygne z tej głupoty która tu w beszczelny sposób przedstawiacie. Zdradzajcie się! miejcie ciasne czy luźne, a teraz sio! Niech każda wraca do swojego idealnego czucia opierajacego się na ciasnych pochwach. Baj!