Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćłysaniemal

Mam straszliwie cienkie i rzadkie wlosy czy powinnam je sciac

Polecane posty

Gość gośćłysaniemal

Witam kochane jak w temacie...Są do ramion,wiąże je w żałosnie cieniutką kitke,rozpuscic nawet nie moge bo wygląda to naprawde koszmarnie:(Pomyslalam czy isc do fryzjera i poprosic o doradzenie jakiejs fryzury,ale bardzo sie boje ze jak zetne bede wygladac okropnie:(mial ktos taka sytuacje?zaryzykowac?

Gość gość
wlosy nie zeby odrosna,skoro teraz czujesz sie zle sprobuj,acz na bank ci wlosa nie zagesci,moze sprobuj z jakas peruka,albo dopinka sobie pomoc

Gość gość
teraz poza tym moze jeszcze cos upiac przypiac,a przy krotkich tez beda rzadkie i cienke do tego krotkie-moze zetnij ale na poczatek z centymetr dwa,sprobiuj walkow lub krec je na gruba szczote

Gość gość
ale krótsze łatwiej bedzie podniesc,beda moze wygladac na gestsze

Gość gość
Mam podobnie a raczej miałam od października straciłam prawie połowę włosów wylam jak pies, przez dwa miesiące używałam vichy na wypadanie amp najtańsze kupić można na necie a nie aptekach a od stycznia stosuję na szybszy wzrost i powiem że widać różnicę Prócz tego ze przestały wypadac to jeszcze na całej głowie mam taki dwu cm dywanik krótkich klaczkow: ) Nie zageszczaj słabych włosów obciąży sz cebulki które za pół roku wypadną i po włosach Nie ścianaj,teraz zawsze zwiazać może sz I jakaś fryzurka jest jak obetniesz będziesz płakać gdyż nic z nich nie ulozysz a będzie widać ich jakość Kup dobre kosmetyki odzywiaj podcinaj

Gość gość
Ścięcie nic nie da! Rób raz w tygodniu maseczkę z żółtek z dodatkiem cytryny. Są witaminy chyba z Solgara na włosy i paznokcie które mnie np jako jedyne pomogły na wypadanie włosów.

Gość gość
Ja stosuje cynk skrzyp,drożdże i wit C przestały wypadac a cena ich nie jest zaporowa bo za.merc specjal zapłaciłam majątek bez efektów