Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy jakie studia skończyłyście?

Polecane posty

Gość gość
Studium medyczne:terapeuta zajeciowy (nie pracuje w zawodzie )

Gość gość
Apropo hydrotechniki trzeba skończyć budownictwo hydrotechniczne potem najlepiej zaczepic się w firmie wykonawczo-projektowej gdzie się nabierze praktyki niezbędnej do uprawnień budowlanych,a jak się zrobi uprawnienia to już się dobrą kasę zarabia

Gość Lez Deppelin
Ho ho ho! Cóż za temat na tym forzę!

Gość gość
prawo, pracuję w zawodzie

Gość gość
biotechnologia w ochronie środowiska. Pracowałam w zawodzie, w państwówce za liche pieniądze, obecnie rozpoczęłam 3 letni wychowawczy.

Gość gość
Resocjalizacje,ale bardzo zaluje,pracuje w zawodzie i czasami mam naprawde dosyc.Szukam innej pracy .

Gość gość
Opiekun medyczny , obecnie drugi kierunek masaż medyczny

Gość gość
Powiedźcie Drogie Mamy jedno wszystkie macie wykształcenie to dlaczego na tym forum tyle chamstwa i obelg???

Gość metik
Fizjoterapia, po Wyższej Szkole Fizjoterapii - pracuję jak najbardziej w zawodzie!

Gość gość
Ja nie mogłam iść na studia :(. Nie mogę powiedzieć, że to przez dziecko, w końcu sama chciałam. Tzn nie planowałam, ale nie znaczy, że nie chciałam.. Trudna sytuacja, bo rodzina miała na mnie wyrypane i nikt nie chciał się synkiem zajmować. Teraz trochę podrósł, 3 latka ma, więc postanowiłam iść do policealnej. Idę na technika administracji. Nauka bezpłatnie i co drugi weekend, więc same plusy dla matki bez wsparcia. Siła jest Kobietą i tyle

Gość gość
Takie wykształcone a komentarze,wyzwiska lub obelgi to skąd wyniesione ze studiów??? Dla mnie na tym forum jak czasami coś przeczytam to nachodzą myśli że tu sama patologia spod jakiegoś sklepu dla menelstwa przesiaduje.

Gość gość
Ja skończyłam filologię angielską i żałuję, że nie skończyłam czegoś lepszego

Gość gość
prawo, ale nie pracuję w branży prawniczej

Gość gość
budownictwo lądowe mgr inż, nie pracuje do końca w zawodzie, trochę powiązane, ale dobrze zarabiam

Gość gość patka
Warto zainwestować w tę szkołę bo ona potrafi dać stabilną pracę, Ja skonczyłam Wyzsza szkola bezpieczenstwa bo ma doświadczenie w kształceniu kandydatów do słuzb mundurowych i takie są fakty.

Gość gość
Filologia angielska, pozniej MBA. Obecnie siedze z malym 3 lata, wracam do pracy ;)

Gość gość
Trzy kierunki: Inżynierię środowiska, Chemię i Geografię, plus biegle w mowie i w piśmie dwa języki obce. Od 15 lat prowadzę własną działalność gospodarczą ściśle związaną z jednym kierunkiem.

Gość gość
Skończyłam politechnika, wydział mechaniczny. Pracuje w zawodzie.

Gość gość
Architekture krajobrazu

Gość gość
Wat mechatronika, a potem lotnictwo i kosmonautyka. Na 1 studiach byłam jedyną kobietą, na 2 byłyśmy we 3 :D pracuje w branży związanej z oboma kierunkami.

Gość gość
skąd pomysł, że jeśli ktoś jest wykształcony ma też kulture osobistą? Wystarczy popatrzeć na "elite" w tv, polityków i innych wypowiadających sie na rózne tenaty poniżej poziomu a mają więcej nawet niż magistra. Lekarze, prawnicy, biznesmeni itp, ilu z nich to przebiegłe szuje? Często "prosty" człowiek ze średnim wykształceniem lub nizszym, jest lepiej wychowany.