Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mamka222

Dieta Dukana. Start 2 MARCA 2015 !

Polecane posty

Gość gośćaniaewa
iwona88 i justyna 120 kg- dzieki dziewczyny, to ja do czwartku zrobie jeszcze 2 dni protein, i wskakuje razem z Tb Justyna 120 kg druga faze!!! dzieki, mam nadzje ze bedziecie tu zagladac, ja bede codziennie..... fajnie ze jestescie!!!! trzymam na WAS I ZA SIEBIE KCIUKI!!!!

Gość gość
Rujnujecie sobie zdrowie dziewczyny :( :( :( Wasze nerki, trzustka i ukł krwionośny da o sobie znać prędzej czy później na tej diecie, czy jest sens??? Życzę Wam jak najlepiej ale jest tak dużo możliwości, diet, planów dietetyków, ćwiczeń, że Dukan naprawdę mógłby być ostatecznością :(

Gość gośćOla
mogę się przyłączyć ????

Gość Amelka1313
Dziewczyny co tu tak cicho? Kurde nie wiedziałam że dieta i rzucanie palenia to takie wyzwanie? Jak u was, u mnie ciężko :-(

Gość Justyna120kg
Amelka1313 Ja przyznam się bez bicia że jeszcze palę :( nie kupiłam już fajek ale tak oszczędzam żeby na długo wystarczyło że ograniczyłam palenie do 5 fajek dziennie.Dziś wieczorem już pewnie mi się skończą i nie kupię następnej paczki choćby nie wiem co ;) Po diecie już całkiem nie rzucę palenia bo znowu przytyję więc czas zacząć rzucać.U mnie ostatni dzień proteinek i zaraz mykam do sklepu po warzywka na jutro.

Gość misia41
Mi się gęba cieszy ,bo dzis zjadłam jabłuszko. Na obiad kalafior gotowany na parze z kurczakiem, na kolacje kupie sobie wędzoną makrele i zjem z sałatą. Powodzenia dziewczyny.

Gość aniaewa
ja jutro ost dzien protein, w piatek ruszam z warzywami, damy rade!!!! juz widze efekty, bbedzie dobrze!!!!!

Gość Lena37
Hej Dziewczyny,jestem i trzymam sie jakos a Wy?????,chociaz jest ciezko,nawet jak jestem na warzywkach,moi chlopacy mi w tym nie pomagaja wczoraj robili sobie skrzydelka z kfc a ja bidulka tylko patrzylam a co najgorsze,ze nie widze po sobie zeby gdzies mi ubywalo,masakra jakas-((((( ciagle chodze glodna chociaz jem za dwoch-(

Gość Lena37
Dziewczyny odkąd jestem na tej diecie wiecznie mi zimno,nogi i rece sa lodowate tez tak macie????Brrrrr

Gość misia41
Ja zawsze mam zimne ręce i stopy.

Gość gość Lilia
Mnie też jest zimno, nawet myślałam czy mnie jakąś choroba nie bierze, ale temperatury nie mam.

Gość aniaewa
ja sie ogolnie dobrze czuje, nie jest mi zimno, naprawde dobrze znosze te dni.... moze rzeczywiscie Was ''cos'' bierze..... :/

Gość gość Lilia
Hej dziewczyny, A co tutaj tak pusto? Piszcie jak wam idzie, U mnie waga w dół

Gość renacia 41
hej u mnie cos waga stoi:(dluzszy czas:( na sniadanie mialam lososia a na obiad robie przepyszne kotlety z kurczaka z otrebami i jajkiem:) pozdrawiam was dziewczynki:)

Gość Amelka1313
Mi waga też stoi w miejscu ale 5 dzień bez papierosa;-)

Gość desperados1111
hej dziewczynki :) ja na 3 fazie sie czuje ze tyje :D rano na czczo 64kg a na wieczor 66 kg, mysle ze bede sobie robic wiecej tych dni bialkowych bo mam obawy ze do lata znowu wroce do wiekszej wagi jak poznam smaki zprzed diety ! ja teraz chyba wariuje non stop mysle ze przytyje , jakas obsesja mnie dopada :D haha a za Was trzymam kciuki ! ile juz w jakim czasie zrzucilyscie i do jakiej wagi startujecie?

Gość Asiaoo
desperados1111 ja też jestem na 3 fazie :) tylko ja robię sobie jedną ucztę hehe :) no ale u mnie waga też się waha np. po uczcie ważę 53,1 potem kilku dniach 52.8 a po białkowym dniu 52.2 . No ale cóż jakoś to jest :)

Witam dziewczyny , chciałabym się przyłączyć . samej z odchudzaniem nie jest łatwo . to moje 2 podejście za 1 razem zrzuciłam 23 kg ale rzucenie papierosów i ciąża dała plus 18 kg . marzę o 30 kg taki mam cel . dziewczyny jakie macie swoje ulubione potrawy na dk ?może coś ściągnę . smacznie jeść to podstawa by wytrwać na diecie

Gość Justyna120kg
Witajcie kobietki ;) dziś sie warzyłam po 10 dniach protein i waga spadła tylko o 4 kg.Troszkę mnie to załamało no ale miałam ten jeden dzień słabości no i jestem w trakcie miesiączki,dlatego mam nadzieję że następne warzenie będzie miłą niespodzianką.Dziś od rana bez papieroska ale na razie jest ok :)

Gość aniaewa
Justyna 120 kg- to super!! 4 kg to dobry wynik, ja po 9 dniach protein schudlam 3 kg.... ale sie nie poddaje, jeszcze dzis i od jutra wlaczam warzywa do jadlospisu!! jestesmy w podobnym etapie, trzymam kciuki!! mialam tez dzien zalamania i napilam sie wina i zjadlam czejkoladke..... Waze jakies 76 kg....chcialabym 10 zrzucic..... bardzo bardzo!!! buzka!!!

Gość aniaewa
Justyna 120 kg, !! 4 kg to spoko wynik, ja po dniach mam 3 kg mniej, tez mialam dzien slabosci, napilam sie wina i zjadlam czekoladke.... ale nie poddaje sie, chce zrzucic 10 kg!! wiem ,ze mi sie uda!! wam tez!!JUTRO ZACZYNAM 2 FAZE, JAK MYSLICIE, NA DRUGIEJ FAZIE ZARZNE GUBIC KG OD RAZU CZY PO JAKIM CZSASIE?? SYSTEM 5/5JEST DOBRY???? DAJCIE JAKIES RADY!!!

Gość gość
ja będziesz grzeszyć i żreć to co nie powinnaś to nici z tej diety!!!!!

Gość desperados1111
aniaewa ja na 1 fazie duzo zgubilam a na 2 fazie szlam systemem 5/5 i szybko lecialo dopiero pod koniec mojej wagi stalo w miejscu wiec przeszlam 1/1 byl prostszy ale ruszylo :D

Gość gośćOla
hejo hej coście mi zronili po pijaku ożenili....

Desperados- tak to jest na tej 3 fazie, dlatego ja ważę się raz w tygodniu :) I tylko rano. I na czczo oczywiście :) Dziewczyny, ktoś kiedyś rzucił hasło, żeby się spotkać. Może niech każda, która chce, napisze w jakim jest wieku i z jakiej części kraju pisze? A nuż okaże się, że od tych kilku miesięcy wymieniam się spostrzeżeniami z sąsiadką albo koleżanką ze szkoły :D Poza tym, faktycznie mogłybyśmy się spotkać, jeśli będą chętni i taka możliwość :) Co Wy na to?

Gość Asiaoo
może być :) ja mam 28lat Wawa ;)

Gość Lena37
Super by bylo ja 37 Starogard Gdański

Gość Justyna120kg
aniaewa Ja będę warzyła się co 10 dni,w pierwszy dzień warzyw,rano na czczo.Wtedy efekt jest najlepszy bo warzywa zatrzymują wodę w organizmie ;)

Gość aniaewa
ania, 28 lat, gdynia :)

Gość Justyna120kg
Justyna 30l Lubartów woj.lubelskie ;)