Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem brunetką czy moge mieć jasne włosy???

Polecane posty

Gość gość

Czy moge miec jasne włosy jestem brunetką mam piwne oczy:)Proszę o rade:)

Możesz. W dzisiejszych czasach to żaden problem, idziesz do fryzjera i masz od ręki. Oczywiście farbowanie niszczy włosy, ale da sie przeżyć ;)

Gość gość
Wiem ze moge ale jestem brunetka a nie wiem czy by mi pasowały jasne .Kupilabym farbe ale taka ze po ilus tyg by zeszło.Farbe nie taka co sie utrzymuje kolor pare miesiecy tylko farbe taka co do ilus tyg sie kolor utrzymije a potem schodzi i wolosy sie ma takie jak wczesniej sie mialo.

po pierwsze: kupisz farbę i pofarbujesz - nie wyjdzie ci kolor z obrazka a inny, w przypadku szamponetki to nie wiem czy w ogóle to chwyci. Bo zmienić z ciemnego an jasny blond to potrzeba silnych środków

Gość gość
I palnuje skrucic włosy:)Bo mam włosy za ramiona i mi mama mówi ze mi dlugie nie pasuje zebym skruciła ale troche mi szkoda włosów heh.No musze przemysleć .Dosć krutkie juz mialam i mi nawet pasowały ale chce miec jeszcze krutsze jak KOZUCHOWSKA i kolor podobny ale mam piwne oczy i chyba takie jasne włosy by mi nie pasowaly jak myslicie???

musisz kupic rozjasniach i co miesiac rozjasniac cale wlosy i odrosty a to bardzo niszczy wlosy

Trudno powiedzieć czy ci będą pasowały nie widząc cię. Piwne oczy i blond - to pasuje. Oczywiście takei połaczenei nei występuje w naturze, ale wygląda ok.

Gość gość
najpierw kup sobie słownik

"musisz kupic rozjasniach i co miesiac rozjasniac cale wlosy i odrosty a to bardzo niszczy wlosy" Nie farbuje sie regularnie całych włosów a odrosty!!!

Gość gość
No własnie:)mogło by nie pokryc bo mam brązowe a na jasny to bym musiala chyba z dwa razy heh.no ale pomyslę żeby skrucic . Z pół roku i mi odrosły hmm co?Wstawiłabym tu zdjecie ale z komputera nie moge nie wiem dlaczego?bo bym Ci pokazala jak wyglądam a jakie fryzury mi sie podobaja i bys mi podpowiedziala:)

ta to bardzo ciekawe a uwazasz ze jak raz pofarbujesz wlosy na calej dlugosci to do konca zycia tylko odrosty sie farbuje? na calej dluosci farba blaknie i sie wplukuje z casem wiec zeby kolor byl intensywny farbuje sie na calej dlugosci

Gość gość
Szybko pisze i moge błędy popełniać ale nie badz taka madra!Ciekawe czy ty nie popełniasz błędów!!!

DEv666 nawet na opakowaniach farb jest napisane, by farbować tylko odrosty i na koncowe 5 minut rozprowadzic farbę na całą długość włosów. Ja nigdy tak nie robiłam, bo jasny blond mi nie blakł i farbowałam TYLKO odrosty (nie licząc kilku pierwszych razów i zmian odcieni).

Gość gość
Wstawiłabym zdjecie tu swoje ale no nie moge z komputera.Tylko z internetu?

no widxisz ale ja farbuje na czarno i mi schodzi kolor na calej dlugosci wiec farbuje po calosci

Gość gość
Dev666.Ja wiem ze farba niszczy nigdy nie malowalam wlosow bo wiem ze farba niszczy.Ale chciałabym zobaczyc jak bym wyglądala w jasnych wlosach ale chyba z tego zrezygnuje a zastanawiam sie zeby włosy skrócić na krótko heh np.jak KOZUCHOWSKA z rodzinki pl Albo KATARZYNA ZIELIŃSKA z barw szczęść.

Najlepiej jeśli masz obawy, to poradź się fryzjerki. Zmiana z czarnego an blond w domu nei jest banalna. Pierwsza lepsza farba tylko ci ciut rozjaśni, rozjaśniaczem zrobisz się na żółto. Nie wiem czy sama osiągniesz taki odcień jaki chcesz.

z czarnego nie ma praktycznie szans nwet jak sie uda to zostana ci zniszczone bardzo cienkie wlosy

Wszystko się da. Ze zniszczeniem też nei przesadzajmy, niezaprzeczalnie farbowanie a zwłaszcza na blond niszczy, ale kobiety farbuja i wygladaja dobrze (nie jak ze zniszczonym sianem tylko normalnie)

Gość gość
Dziwna strona tam jest:)chyba że ci na e mail.jak chcesz to podaj adres e-mail

Gość gość
Dev666 tą strone co mi podalas to jest jakas dziwina jak chcesz to podaj swój adres e-mail:)

Moim zdaniem, jak nie spróbujesz będziesz żałować że nie spróbowałaś. A kiedy próbować jeśli nei kiedy jesteś młoda? Można samemu eksperymentować na sobie lub zaufać fryzjerowi. Farbowanie nie jest trudne, ale zmiana koloru TAK. I jeśli chcesz zmieniać na blond to na jakiś czas a nie na miesiąc.

Gość gość
Dev666 to zobacze tam.