Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie chce miec faceta, bo prowadze imprezowy styl zycia ale jestem dziewica i wst

Polecane posty

Gość gość

mam już 22 lata i wstyd aż być dziewica :o nie wiem czy na siłe brac jakiegos kolesia i być z nim dla zasady ze 2 mc i się przespać, z takim przypadkowym to bym chyba nie umiala :( ale żal :o

Gość gość
Dlaczego wstyd ?! Ja już nie jestem dziewicą a mam 18 lat i teraz żałuję bo mogłam poczekać , seks bez uczuć to nie jest to..

Gość gość
A ludziom powyżej 40ki powinno być wstyd, że uprawiają seks, a powyżej 70ki powinno być wstyd, że jeszcze żyją.

Gość gość
jak wejść to na rasowego konia

Gość gość
Boje się, że będę mieć 30 lat i dalej będę dziewicą. Twoja sytuacja jest lepsza. Wgl. jak kogoś znajdę za np. 2 lata, to co powiem, że mam 24 lata i jestem dziewicą? mega wstyd :(

Gość Prawik20
Dziewica i imprezy, nie wieże;]

Gość gość
nie udawaj tak głupiej... no chyba , że nie udajesz... zaprzyjażnij się z kimś , pokochaj i wtedy będziesz szczęśliwa.

Gość ttomek19
baby po 40 i się roochją ? strach pomyśleć nawet.

Gość gość
NAPRAWDE !!! co najlepsze, że każdy ma mnie za mega puszczalską, przeważnie mega się schleje na tych imprezach i jeszcze się całuje z jakimiś kolesiami np. w tańcu, a nikt nie wie, że jestem dziewicą i co więcej nawet nikt mi żadnej minety ani nic nie robił.

Gość gość
taaa jasne, nie chcesz faceta. Mozna i tak sobie tlumaczyc brak powodzenia. Facet w imprezowaniu nic nie przeszkadza, wrecz przeciwnie.

Gość gość
ja bym cie wydymał jak byś sie ze mną całowała

Gość gość
Kurwa obym nie trafił na taką suke jak ty...wsadź se kija do tej swojej dziury, a facetów zostaw w spokoju...

Gość gość
właśnie facet przeszkadza w imprezowaniu. Ja zawsze chodze z koleżankami, wczesniej pijemym, lubie tanczyc z wieloma kolesiami i czesto sie z nimi caluje, a przy facecie tego nie bede mogla robic.

Gość gość
Nie próbuj na sile wmawiać sobie, że nie da się z tym żyć.

Gość gość
Czemu autorka jest niby suką?

Gość gość
zdecyduj się co chcesz czego pragniesz. chcesz się wyróhać i być dziewicą. możesz dać tylko w anusa wtedy będziesz dziewicą albo w usta

Gość gość
Właśnie nie chce być dziewicą, ale też nie chce mieć faceta, a z przypadkowym kolesiem nie umiałabym się puścić. :(

Gość gość
wynajmij z agencji to wtedy nie będzie przypadkowy facet

Gość gość
Niestety będzie :( już od dwóch lat planuję stracić dziewictwo, ale dalej nie wyszło. Jak to jest, że inni całe życie są w związkach,a jeszcze inni nie potrafią być.

Gość gość
nie chce być dziewicą, z przypadkowym facetem by tego nie zrobiła a faceta stałego nie chce mieć bo lubi się spijac i całować w klubach z przypadkowymi kolesiami :D od typowo kobiece myślenie :D:D:D

Gość gość
Ja cie mogię wydymać jak chcesz

Gość gość
Już miałam upatrzonego kolesia z którym się prześpię, planowałam być z nim tak miesiąc, przespać się i powiedzieć, że sory, ale nie, zrywam. Ale wczoraj tak się upiłam, że tańczyłam z jakimś innym, a tego olałam, a później wypisywałam mu pijackie sms typu zadrtonz, gdzioec jestez :o Myślę, że znowu nic z tego nie wyjdzie i będę wciąż dziewicą :(

Gość gość
Ty pewnie chcialabys faceta ale na trzezwo nie potrafisz z nimi gadac

Gość gośćewunia
A ja byłam dziewicą do 27 roku zycia, jeszcze ten paradoks ze seksowna, faceci się zawsze oglądali za mną, mój partner nie mógł uwierzyć , ale ty masz 22 lata to jeszcze luuuuz .