Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy często widzicie tak piękne kobiety ,że aż zazdroscicie urody im

Polecane posty

Gość gość

czesto sie wam to zdarza??gdzie osttatnio widzialyscie takie cudo??:)

Gość gość
Uwazam ze jestem tez piękna i zgrabna i podobam się facetom i nie zazdroszczę nikomu niczego .Trzeba cieszyć się tym co mamy

Gość gość
samokrytyka jednak tez jest wskazana. ja wole uslyszec od kogos ze jestem piekna niz gadac na okolo jaka to sliczna jestem

Gość gość
czesto nie ale zdarza sie zobaczyc jakas extra babke. umiem docenic urode innych kobiet. uwazam ze 3/4 kobiet w polsce jakby sie nimi porzadnie zajac , zabrac z pieleszy do fryzjera i makijazystki to reszta swiata moze sie chowac. polki sa czesto zaniedbane ale rzadko kiedy brzydkie

Gość gość
chyba jaja se robisz.. polki sa paskudne.. ukrainki to dopiero lalki

Gość gość
widuję piękne kobiety, ale im nie zazdroszczę.

Gość gość
sam jestes paskudny zaniedbane to nie to co brzydkie popatrz sobie na te programy w tv , jakie kury domowe a jak sie nimi zajmie fryzjer, stylista makijazysta to CUDA wychodza a co do facetow niekoniecznie po metamorfozie nadal wygladaja jak kołki

Gość gość
Polki są naprawdę piękne. Mieszkam od kilku miesięcy we Francji i Francuzki nie dorastają nam do piet.. potrafię rozpoznać Polkę na ulicy, od razu wybija się urodą na tle innych dziewczyn

Gość gość
chyba jaja se robisz..' francuzki sa piękne i maja klase a nasze pasztety polskie maja rysy wiejskie i paskudne prostackie.fuj

Gość gość
masz kompleksy, pewnie zadna polka cie nie chciala dlatego tak na nie jezdzisz, nagle ukrainki jak laleczki i francuzki tez widzial

Gość gość
oj zdziwilbyś się.. byłeś kiedyś we Francji? :D francuzki nie są niestety ladne, chociaż fakt są zadbane i zrobione. Ale niestety rysy twarzy mają nieladne. A Polka we Francji, ze swoją jak Ty to mowisz "Wiejską" urodą (chociaż ja wolę okreslenie słowianska uroda) budzi tutaj ogromne zainteresowanie wśród Francuzów.

Gość gość
nikt ci nie broni jechac do tych francuzek jak sa takie piekne i cudowne po co sie meczysz z tymi polkami ( a raczej one z toba)

Gość gość
francuski sa ladne ale tylko do 30 stki. one niestety bardzo szybko sie starzeja tak samo jak włoszki. po 30 to juz zmarszczki a ciemny kolor wlosow jeszcze to uwydatnia

Gość gość
AOLE UKRAINKI I CZESZKI BIJA URODA NA GLOWE POLKI

Gość gość
TAK

Gość gość
nie wiem czemu ale czeszki są rzeczywiście piękne i jest tam bardzo dużo pięknych kobiet. A co do innych krajów to uważam że wszędzie są piękne kobiety

Gość gość
mnie zazdroszcza, ja nie mam komu :)