Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile zarabiacie i gdzie pracujecie ?

Polecane posty

Gość gość
Pracuje w sklepie od 2 lat na umowę zlecenie, 1200 zł.Srednie wykształcenie.Chyba się zwolnie i pujde na zasiłek ,mam dość tyrania za te marne grosze.

Gość malwisia_28
Służby mundurowe 2.600 zł

Gość gość
Pracownik ochrony w duzej wytwórni 1300 14 dniówek w miesiącu po 12 h wiec w pozostałe dni można dorobic nie narzekam spoko :) i nie tyram jak wół

Gość gość
to Wy wszyscy macie super, a niby taka bieda w Polsce:/ ja pracuje jako asysta przy stomatologu z wykształceniem kierunkowym, godzinowo wychodzi mi ok.pol etatu,ale niestety na czarno i mam marne 800zł

Gość gość
pracownik produkcji,2400 netto. 15 zmian w miesiącu.

Gość gość
Zawodowy żołnierz 2600 + 750 mieszkaniówka + 300 żywnościówka raz w roku 13 wypłata i mundurówka ( 2600 ) wczasowe 700 zł na każdego członka rodziny

Gość gość
acha i są poligony 2 razy do roku kazdy trwa ok 3 tyg za kazdy dzien 40 zl i za kazda sluzbe 40 zl a jest ich kilka w miesiacu

Gość gość
A ja sprzatam klatki schodowe to dwa bloki wspolnoty zbieram wokol papierki zamiatam przed klatkami itp ogolnie jest czysto pracuje sobie po dwie trzy godzinki wekendy wolne ale tylko 800zl no i mam skladki bo umowe zlecenie mam.

Gość gość
Drugi operator telekomunikacyjny w PL 1400+ na reke.

Gość gość
4800 na reke plus kredkowe ,wczasy pod grusza, 13 pensja, barborka. I co 3miesiace premia kwartalna. Operator sww kopalnia zg sg. Pozdrawiam:)

Gość bolobajerolo
technik w największym "polskim browarze". 3600 brutto, samochód do prywatnego użytku, telefon bez ograniczeń, dość dobry socjal do tego

Gość gość
pracownik banku 1800zl, czasami premie i prowizje. ale w moim regionie to i tak wielki sukces

Gość gość
1240 netto w amazonie, nocki po 11godzin. Mam 34 lata, mgr i rodzinę na utrzymaniu....

Gość gość
7-10 tyś - programista i admin linuksa - prowadzę własną działalność - ale mam kredytów i ogólnie kosztów na jakieś 4 -4,5tyś mc. Więc już nie jest tak kolorowo. Jakbym nie miał kredytu jednego i drugiego byłbym zadowolony - a tak chyba do norwegii pojadę - nie chcę spłacać hipoteki 30 lat i oddać kupy kasy w % .

Gość gość
1400 zl netto nauczyciel szkoly prowadzonej przez stowarzyszenie. Umowa w oparciu o Kp a nie Kn i 40 godz. Tygodniowo + zebrania, rady itp. Jak zyc w tym kraju.

Gość Lusieńka P
asystentka dyrektora niewielkiego centrum handlowego, wykszt. wyższe, łącznie prawie 3 lata stażu pracy (u obecnego pracodawcy -2 lata), wiek 27 lat 2,8 tyś. zł netto dodatkowo pakiet medyczny, dofinansowanie letniego urlopu (w tym roku to było 1,8 tyś.), premia na Boże Narodzenie (ok 650 zł) i na Wielkanoc (400 zł)

Gość gość
Ten watek jest po to aby zdołowac?:)

Gość gość
Nie po to by dołowa porostu ludzie tak mało zarabiają w PL - lepiej jechać do pracy za granicę

Gość Krzysiekbdg
Piekarz , praca 8h 5-6 dni w tygodniu i same nocne zmiany. Zarobki 2500-3000 na rękę.

Gość gość
Usługi finansowe 1000 zl...a kiedys było tak dobrze..ech

Gość gość
3500 netto spawacz, praca od 6 do 14

Gość gość
Wygląda na to, ze ludzie po zawodowkach duzo lepiej zarabiają, od tych co skończyli studia...a w dzisiejszych czasach dla większości rodziców,to wstyd jak córcia, czy synek pójdą do zawodówki...chore myślenie.

Gość gość
Studentka dorabiam w mc,w zależności od przepracowanych godzin 1200-1600 netto

Gość gość
Pielegniarka2600 netto.Warszawa.

Gość gość
Specjalista sluzby lesnej, pracuje w nadleenictwie, 40 godzin w tygodniu, wyzsze wyksztalcenie. 2200 na reke + premia swiateczna, a kwartalnie to roznie, ogolnie jakby to usrednic rocznie to wyjdzie 2600 maksymalnie. Malenki ryczalt kilometrow ktory nie pokrywa tego, co sluzbowo jezdze. Kilka tygodni w roku dyzur ppoz, kiedy trzeba siedziec do nocy w punkcie alarmowym i dostajemy jakies 17zl/doba za to. Ogolnie lubie swoja prace, choc mam bardzo duzo obowiazkow i nie zawsze sie wyrabiam, bo nie idzie tego ogarnac, tej biurokracji jaka dzis panuje.

Gość gość
Doradca .... auto i telefon służbowy 2000 tys netto podstawy plus 400 na śmieciowkach bez widoków na podwyżkę. Roczne doświadczenie.

Gość KinguniaOJJ
9 -12 tysi miesięcznie, no ale ja się spotykam i robię pokazy erotyczne oula112@tlen.pl

Gość gość
inspektor, urząd, 7 lat pracy, wyższe 2960 zł netto + socjal, trzynastka

Gość gość
Pracownik magazynu, kierowca wózka w dużej firmie. Staż pracy 8 lat. 2200 - 2400 zł na rękę. Woj. Lubelskie