Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile zarabiacie i gdzie pracujecie ?

Polecane posty

Gość kama675
Tester oprogramowania , 2 lata doświadczenia , lubelskie, 2000 netto

Gość gość
Manager Regionu, branża techniczna, kilkanaście lat doświadczenia, około 6 tys netto + narzędzia (auto, telefon itp). Spora presja na wyniki, praca wymaga dużego zaangażowania.

Gość 234567ujhb
21 lat, 12k netto / msc, prowadzę stronkę internetową, trochę mało, ale nie narzekam, tylko czasami brakuje na markowe ciuchy.

Gość gość
Asystent kierownika 2400 na reke plus kilka stowek mam z korepetycji, duze miasto lat 28. Jestem po dwoch fakultetach i pracuje od3 lat ma umowie o prace. Mogloby byc lepiej chyba..

Gość gość
2100zł fabryka obróbki metalu 20 lat

Gość gość
Poczta Polska 3/4 etatu 1200 :-(

Gość gość
ZUS starszy referent 1300 na reke

Gość gość
Co Cię to obchodzi? To zbyt prywatne pytanie.

Gość gość
Zbrojarz 5000 na rękę

Gość gość
2,8 tyś. zł na rękę na produkcji, zawodowe, 14 lat pracy, wiek 35 lat ciężko mi za to wyżywić rodzinę (żona + 2 dziei)

Gość Miśka87979
27 lat, 4k netto w korpo (finanse) + 4k netto na zleceniach po pracy. Pracuje wiec po 13 godzin na dobe od pn do pt, w niedziele czesto po kilka godzin tez. Mąż 30 lat, 6k netto w korpo (tez finanse). Zyjemy za 4k, starcza na wynajem malego mieszkania, utrzymanie samochodu, jedzenie leki, dentyste etc a reszte oszczedzamy.

Gość gość
4,6 tyś. netto - początkujący informatyk- programista (pierwsza praca, pracuję niecały rok, inżynier)

Gość gość
Lekarz anestezjolog 2100 x Haha co za scieme walicie gnoje, chyba jednego zera nie dopisałes. Ciągnięcie hajs jak dziffka fiuta, partaczycie robotę i jeszcze klamiecie, że mało zarabiacie.

Gość gość
Kwiaciarnia,11godz,3 dni w tygodniu,,,robota cały dzień ,Dojezdzam 60 km do pracy ,,9 lat,,pensja 1800 zł ,,praca zimna ,brudna ,jesz w biegu zanim ktoś nie wejdzie,,,umowa 3/4 ciut zabrakło na cały,,,

Gość gość
najlepsze zarobki mają INFORMATYCY

Gość gość
ok. 2 800 zł netto - operator wózka widłowego - magazynier (technikum mechaniczne, 3 letni staż pracy0

Gość gość
1070 zł na rękę, referent w szkole podstawowej

Gość OnlyDreams
645 euro na reke + napiwki - praca w restauracji po 6 h bo mam 2 h na karmienie :) zaczynam o 8:30 przerwe mam miedzy 11:30 a 13:00 koncze o 16. Nie narzekam bo to jak na pt calkiem niezly zarobek

Gość gość
2 630 zł netto, dodatkowo socjal (trzynastka, wczasy pod gruszą, nagrody itp.) - przedszkolanka Sopot

Gość Justinke
specjalista ds rozliczeń / market budowlany / średnie wykształcenie i 9 lat pracy / mam 30 lat / na rękę 2,8 tyś z groszami Justyna

Gość gość
asystentka ds. obsługi klienta i PR duży koncern IT, wyższe filologia angielska, 3,5 roku stażu pracy średnio ok. 4 000 zł netto (system częściowo premiowy więc wynagrodzenie jest zmienne w granicach 3,4 - 4,4 tyś. zł)

Gość gość
malarz - tapeciar 3,6 -4,5 na ręke miesięcznie, zależy ile jest w firmie zleceń

Gość popek
4000brutto programator cnc (obrobka metalu tokarz) po zawodowce gastronomicznej fachu nauczylem sie w pracy. Pracuje od 7 do 15 pon-pt niecale 3tys na reke to wychodzi i co miesiac jakas premia od 200 do 1000 ale to juz na czarno wyplaca. Nie jest zle zawsze pomiedzy 3100 a 3900

Gość gość
ponad 2,3 tyś na rękę - ekspedientka w lidlu

Gość gość
Pracuje w Wielkiej Brytanii (Szkocja) robiac grafike i animacje w agencji kreatywnej. Po podatku wychodzi okolo £1800 miesiecznie + bonus na swieta (okolo £1000). Mam wyksztalcenie wyzsze zdobyte rowniez w Szkocji. Zlecenia na boku (freelance) to obecnie dodatkowe £2000-£8000k w skali roku. Mam teraz rodzine na glowie wiec nie sa to wielkie kwoty. Koniec koncow wychodzi troche ponad srednia krajowa Wielkiej Brytanii. Pracuje non stop ale jestem pasjonatem wiec mi to nie robi. (26 lat)

Gość gość
Atos bydgoszcz, 9 lat doswiadczenia zawodowego - srednio 8 - 9 tys netto