Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem zła, smutna i mam ochotę sie nawalić

Polecane posty

Gość gość

Juz mam dosc twgo zycia pieprzonego. A do tego maz mnie w*****a i jeszcze twierdzi ze sytuacja jaka mamy w domu to moja wina.

Gość gość
to sie nawal,albo weź sie w garść;)

Gość gość
jutro będzie lepiej 🌻

Gość gość
mi się też zrobiło jakoś smutno, był dzisiaj syn sąsiadów, mieszka w innym mieście i wpadł na chwilę, zaczeliśmy o zarobkach i rzucił od niechcenia, że założył działalność i wyciąga 1o.000, a zdolość kredytową ma na 800 tyś. pracuje w radiu w montażowni, a pochodzi z wiochy. kawaler do wzięcia. Pokiwałam głową i idę zrobić sobie drinka. byłam koleżanką jego mamy, bo ona już nie żyje.

Gość gość
Tak to jest jak się nieodpowiedniego faceta wybierze się na męża...

Gość gość
Tutaj autorka. A u mnie na odwrót. Maz założył działalność gospodarczą. Przez pierwsze 3 miesiące nie przyniósł ani grosza do domu. Ok. Przeżyliśmy ledwo. Pozniej zaczal przynosić jakies grosze do domu, ale dobre i to. Starczało na rachunki i zycie wiec było ok ( dodam ze na rzecz własnego biznesu rzucił dobrze płatna prace). Teraz znowu drugi miesiac nie przynosi nic i wszystko jest na mojej głowie. Rachunki, kredyt, zakupy. Na przedszkole nie starczy, wiec bedziemy musieli pociągnąć z karty kredytowej. I to mnie wkurza najbardziej bo jeszcze ma do mnie pretensje, ze przeciez mogłabym sie postarać o benefity. Ale dlaczego ja mam sie starać? Mało robie? Masakra. Załamana jestem.