Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cztery odsłony ironii

Łamiąc stereotypy...6?

Polecane posty

Avanti o popolo, alla riscossa, Bandiera rossa, Bandiera rossa. Avanti o popolo, alla riscossa, Bandiera rossa trionferà. ♫♪

Gość zaspana chuć
hej 🖐️ Eleczka 🌻 Doktorze, jaka przemiana :classic_cool:

Dzięki, Zaspana :classic_cool: Chociaż jedna pomocna dłoń :) Chodzi Ci o awatar? :P oj tam... to taka nowa technika niesienia pomocy w potrzebie :P

Gość zaspana chuć
dziękujemy Ci Doktorze. cała strona Twoja. teraz gdzie nie spojrzę widzę Cię między udami :P od dziś tak będziesz mi się kojarzył :P

Gość zaspana chuć
pomocy Doktorze! 😭 nic nie widzę :classic_cool:

Gość zaspana chuć
nie przejmuj się, popchnąłeś skutecznie.

Panstwo pozwola chcialam Ci tylko brat powiedziec, ze masz przesrane i lepiej mi w oczy nie wchodz( i nie nie bedzie mnie na swieta) nawet cie puszystosc nie uratuje , przegiales i sprawdz maila a nie palisz glupa przepraszam, za wtret, ale udziela sie to moze przeczyta

Gość zaspana chuć
Nie uchylaj się od swego przeznaczenia :P Jesteś stworzony do pracy w kanałach ...rodnych :P

Gość zaspana chuć
a tak w ogóle to jestem tu bo miałam mocno erotyczny sen :classic_cool: moja głowa zwisająca łóżka, trzymanie za cycki i koniec rozmazany na mojej twarzy :classic_cool: Doktorze, poproszę o diagnozę? 😴

Gość zaspana chuć
uff. Określ jeszcze jednorazową dawkę jaką mam przyjąć żeby nie zejść do alternatywnego świata i mogę ze spokojem zająć się sobą

Gość zaspana chuć
Tak, ja też nigdy nie mam serca mu przerywać gdy mu tak zgrabnie to wychodzi :P na razie wszystkim ;) 🌻

An nie przesadzasz?? programuj te swoje sterowniki i sie nie przyp*****laj kochanie zebym nie musial tego twojego ustawic ja ci po gaciach nie grzebie

Ja świętuję jak cholera. Na zmianę w objęciach kołdry i porcelany. Nie, nie pod postacią kubka ni nawet filiżanki. Moja porcelana ma inny wyraz :O I na dodatek minęłam się z chucią! Tym razem na wszystkich platformach :( Chyba mi Dok chuć podprowadził, tak się ładnie wgryza w krocze :P